Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle. Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Na b ěž kách kolem Ond ř ejníku 20.ledna 2013 Mlha před námi a za námi…
Advertisements

No......tak to teda byla noc !!!. Moji kamarádi i já jsme se výborně bavili….
PROJEKT - WebRangers ALŽBĚTA a KLÁRA. Dvě nejlepší kamarádky, Kláris a Betty, se hodlají sejít jedno odpoledne, aby Kláris pomohla Betty založit Facebook.
Farma:ztracená ovečka. Tak toto jsou naše ovce: Ale co to?Kde je naše nejoblíbenější ovečka!!Prosím pomož nám jí najít!
To nejlepší od PRO PROTI ULI STEINA.

„Jak ovlivňuje můj život současná technika“.
JÁ A MOJE ŽENA.
O lásce a milování Až se mě jednou zeptáš, jestli mám raději Tebe nebo svůj život, já Ti odpovím, že svůj život. A Ty odejdeš …. aniž bys věděla, že můj.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Věděli jste, ....
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Já a vše kolem mě..
Co je štěstí ….
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Jsem vděčný za to, že mohu vytvořit toto přání, protože to znamená, že nejsem chudý... Jsem vděčný za to, že mohu poslouchat štěkot psů na ulici a cítit.
Co je štěští…..
Člověk se nědy zeptá proč...???
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Létání je krásné!. …nevadí, máme tři další! …byl jsem tu první!
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Varování! Licenční smlouva Vymazáním Copyright © Martin Šebela, 2007 se porušují autorská práva. Komix se nesmí nějak rozebírat či upravovat. Nesmí se.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
Agent HRA INFORMACE CREDIT KONEC Tato hra je od 12let!!
Vyznání.
Prezentace Jan   Nekopírovat !!!!.
Achi,achi,ach.Ani nevíte jak se nudím.Už pěkných 25 let žiji tady v Podlésáku.Tak jsem se rozhod, že se přestěhuji. A celou tou cestou mě budete provázet.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Vesnice Strupčice.
VODA.
Příroda a já Otázky.
O B L I Č E J O B L I Č E J HLAVA TRUP DOLNÍ KONČETINA PAŽE NOHA HORNÍ KONČETINA KRK.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
KOČKA Jsem kočka Tady mám myš A nehleď tak na mně jóó? Koukej ty oči.
Velikonoční Romance.
ULI STEIN NEJLEPŠÍ Z PRO PROTI
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
Stafoušek minizpěvohra
Tak co hoši? Je ten puk za čárou, nebo ne? To je dnes už potřetí! Já říkal, že chci nadhazovat!!
Zase jsme si hráli……... VVP Libavá Zase jsme si hráli na vojáčky Počasí se vydařilo A zase jsme se bavili jako malý kluci.
Pohádky v nás. Každý z nás se za něco skrývá… …ať muž či žena jsme všichni rozdílné osobnosti…
Každé slovo můžeme přiřadit k jednomu z deseti slovních druhů.
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
Ahoj! Tak jsem slyšel, že chceš studovat na gymplu? Ano, rád bych, ale mám strach z přijímacích zkoušek z matiky!
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
Cirkus Pepino Do vašeho města přijede cirkus. Hostuje od do Začátky představení od 17 hodin. Těšíme se na vaši návštěvu! Ahoj!
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Interrogatives with ně- and ni-
Adéla Harenčáková 7. třída
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
ULI STEIN NEJLEPŠÍ Z PRO PROTI
Vysočany 30 září Nevěda, jak si zlepšit moje dýchání, vydal jsem se zase k našemu rybníčku, podívat se, jak nám jeho okolí zlátne.
Dneska jdeme do cirkusu.
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Co je štěští…..
PŘEHAZOVANÁ OKRESNÍ KOLO 4. / 5. ročníky základních škol
Belojarský.
No tak to teda byla noc !!!.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Ach ty naše krásné ženy.
Snad vás pobavím stejně, jako ty obrázky mne!
Transkript prezentace:

Ahojky, lidi ! Doufám, že se máte skvěle

Tak tu máme zase krutou zimu, ach jo !? Každý z nás ví, kdo z toho má největší radost. Že ? Mirku, už tě vidím jak lyžuješ, a stavíš – ---- No přiznej se, jestli nejsi v sedmém nebi.

Ale pozor na některé dětské ochutnávky cha, cha … Ať nemusí zasahovat Dr. nebo MUDr. To se ale našemu „Horskému vůdci“ nemůže stát, jinak by se z toho zcvoknul …… A to nechceme, že jo !!

Já bych brala raději teploučko … No a teď opět jen sedím doma a hledím – víte kde -- Na léto, dávám tip na naši oblíbenou hru „ Hledání pokladu“ (hlásím se do týmu označování trasy). Třeba někde v okolí Robinsonky. Co vy na to?

Nebyl by špatný taky nějaký táboráček, Nebo by nebyla špatná nějaká akce „ Táboráček „ ale chtělo by to zajistit nějaké a nějaké disko. Martin asi ví o čem je řeč, že? pěkné počasí

Uvažujte, jaro už je za dveřmi! Pište, pište Dana