Založeno 2009 Výroba vah a vážicích zařízení Spolehlivost, kvalita a moderní řešení zaručeny.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řešení toku lignitu s vlhkostí až 56,94 %
Advertisements

Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Přeshraniční spolupráce při nakládání
PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI
Nová inspirace pro Váš interiér
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Řemeslo má zlaté dno a čisté ruce Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Kuchyně a kompletní interiéry na zakázku
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
„ nová technologie vyšší produktivita příznivé ceny "
SKUPINA ALTA.
Technická dokumentace
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
IKON, s. r. o., Frýdek-Místek Web: Tel: Fax: Mobil: Kompletní.
Dlouhodobý projekt podpory rodin. Prezentace služby Ambulance Rokycany adresa: Svazu bojovníků za svobodu 68: pondělí: 7:30 – 18:00 úterý:7:30 – 18:00.
Ing. Jindřich Holec majitel firmy
Moderní výrobní trendy ukázky z firmy Kovostal s.r.o.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Ekonomická gramotnost Dělba práce „Tam, kde dělá každý vše, bída klepe na chýše.“
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
Marketingový mix Produkt.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Reforma českého zdravotnictví poznámky a připomínky
Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání, s. r. o.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Wienerberger cihlářský průmysl, a. s.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
ATEA PRAHA s.r.o. PELETIZAČNÍ LINKA LSP
CEVTECH Soběslav Vítejte v Centru Ekologických a Vodárenských Technologií !
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: Základní škola a mateřská škola Šaratice, okres Vyškov Číslo.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovační potenciál ČR Technologický profil ČR Cena Inovace roku 2011 Pavel Švejda Seminář Inovace a technologie v rozvoji.
Firemní prezentace Taforge a.s.
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
Váhy.
Projekt Pospolu Prezentace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vladimír Ptáček.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
AMiT, spol. s r.o.. O společnosti 2 Elektronika pro kolejová vozidla a veřejnou dopravu AMiT je společnost s ručením omezeným Vysoce kvalitní výrobky.
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Šance pro všechny CZ.1.07/1.2.06/ Montáže Autor: Ing. Bc. Petra Řezáčová.
Centrum energeticky efektivních budov.  CLB vzniklo jako sdílená infrastruktura, tedy seskupení firem a akademických pracovišť na vývoj systémů technologií,
» » CentroNet, a. s.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
PŘEHLED SORTIMENTU AUTOMOTIVE
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Konzervárenská výroba
DĚLNÍK CHEMICKÉ VÝROBY
Program rozvoje cestovního ruchu JMK ANALYTICKÁ ČÁST
Jištění kvality technologických procesů
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
POKART spol. s r.o. provozovna: POKART spol. s r.o. Holešovská 1677
I.K.V. s.r.o. Ekologie v průmyslu Odlučovače olejové mlhoviny
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Podnikání na venkově.
Vibrační stůl s nastavitelnou frekvencí a odstředivou silou
Zemědělská a dopravní technika Nové Veselí
Transkript prezentace:

Založeno 2009 Výroba vah a vážicích zařízení Spolehlivost, kvalita a moderní řešení zaručeny

Tradice zavazuje  Úpice je známá výrobou vah již od roku 1894, kdy Karel Morawetz založil firmu na výrobu vah se značkou KAMOR.  Vzhledem k současné době, kdy některým subjektům tradice nic neříká a vše dokola zaplavují zahraniční výrobky, jsme se rozhodli pokračovat ve šlépějích našich předků, kteří výrobu vah v našem městě zavedli a celá desetiletí uspokojovali tužby a přání zákazníků.  Jsme přesvědčeni, že tradici je nutno zachovat i budoucím pokolením. Vahařství je navíc obor, který má své místo v našem životě a jeho podíl se bude neustále zvyšovat tím více, čím dražší suroviny budou na trhu a tím bude neustále stoupat požadavek na přesné vážení.

Co je naším kladem?  Sešli jsme se všichni, kteří svůj profesní život věnovali tomuto oboru. Několik desetiletí práce v oboru, na různých výrobních provozech, na různých manažerských postech a spoluprací s celou řadou odborníků jsme získali velký potenciál vědomostí a zkušeností, které dnes zúročujeme ve společnosti KTKom s.r.o.. K čemu nám samotným by byly. Proto vše co umíme vnášíme do našich výrobků a tím předáváme našim klientům a uživatelům těchto výrobků.  Vážení není složitá věda, stačí to umět.  O tom svědčí řada realizovaných zakázek nejen na území ČR, ale i v zahraničí. Mimo jiné na Slovensku, Polsku, Bělorusku i Ethiopii.

Sídlo společnosti  Zde je sídlo společnosti.  KTKom s.r.o. Poděbradova Úpice – CZ  Provozovna Ul. Dr. Teuchmanna Úpice - CZ  Tel  Mob  

Zde působíme v současné době  V současné době jsme v pronájmu a vyrábíme v provozovně bývalého objektu Texlen 21, potažmo u nynějšího vlastníka HPM s.r.o., ul. Dr. Teuchmanna 552.  Vzhledem k omezeným možnostem kooperujeme při výrobě polotovarů a dílců s řadou výrobců na okolí. Zejména dílce vyráběné pomocí laseru, na vysekávacích a ohraňovacích lisech.

Kde budeme co nevidět?  Abychom nebyli zcela závislí na vůli druhých, byl zakoupen objekt bývalého Texlenu 22 a v současné době probíhá jeho rekonstrukce na výrobní prostory společnosti KTKom s.r.o..  Ke konci roku 2012 budeme již ve svém objektu, vybaveném slušným strojním zařízením, kvalitním zázemím pro pracovníky a naše hosty.

Objekt před rekonstrukcí

Předmět naší činnosti  Výroba vah a vážicích zařízení z běžných a ušlechtilých ocelí  Kompletace vážicích zařízení a příslušenství  Kompletace navažovacích linek s ovládáním s pomocí PC a vhodného SW  Výroba ocelových konstrukcí, zásobníků apod.  Montáže vah a příslušenství  Montáže technologických celků  Servisní služby vážicí techniky  Kalibrační služby  Zámečnické práce  Poradenská činnost  Technická pomoc  Konstrukční práce

Co můžeme nabídnout?  Pytlovací linky různých výkonů a provedení  Plničky velkoobjemových vaků Big-Bag  Dávkovací váhy sypkých i kapalných produktů  Mostové váhy silniční pro vážení kolových vozidel různých provedení  Tenzometrické můstkové váhy různých váživostí a provedení  Odvažované pásové dopravníky a šnekové podavače pro kontinuální vážení  Standardní pásové váhy  Navažovací linky pro sklářský, gumárenský a ostatní průmysl  Dílce pro dávkování jako šnekové podavače, vibrační podavače, plnicí klapky, uzavírací mechanismy a jiné  Vybavení k pytlovacím linkám jako šicí stroje, odsunové dopravníky, balicí mechanismy, manipulační technika a jiné  Filtrační jednotky, kompresory a ostatní doplňková zařízení

Podíl výroby a služeb

Ukázka některých aplikací

Certifikáty

Co závěrem?  Myslíte, že Vás tyto informace inspirovaly?  Máte potřebu modernizovat svá zařízení, vytvořit nové technologie?  Potřebujete poradit, nebo vyřešit problém?  PAK NEVÁHEJTE A S DŮVĚROU SE NA NÁS OBRAŤTE.  Uděláme vše co je v našich silách, abychom pro vás našli řešení. K Vaší plné spokojenosti.  Není se čeho obávat. Budete jedním z mnoha našich spokojených zákazníků.  Váš partner