-historie skupiny -diskografie -fotogalerie

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Luboš „Dědek“ Hnát © 2013 Rockový svět –
Advertisements

Luboš „Dědek“ Hnát © 2014 Rockový svět
Božena Jirků od redaktorky Československé televize k výkonné ředitelce Nadace Charty 77 a ředitelce Konta BARIÉRY Praha 18. července 2013.
•n•narozen 21. ledna 1933 Vršovice u Opavy •p•pokřtěn Raduň •Z•ZŠ Kylešovice …pojďme se podívat, kde nám Jeníček rostl, a na několik fotek s jeho.
TVORBA.

Projekt HIP - HOP 7. B.
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Vývoj politické mapy Evropy
Ekonomika České republiky
Barbora Málková Hudební výchova ZŠ Dr. Malíka Chrudim © 2011
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
Stav k 22. červnu 2007 (25. týden) týdenní výstupy z Centrálního registru řidičů.
Vypracovala:Nela Kordiaková
Internet Název materiálu: VY_INOVACE_xxx_internet
obsah O kapeleAlba a ukázkyFotogalerie o kapele obsahdalší Vypsaná fixa je pardubická hudební skupina mající základ své hudby v punku, ale obohaceném.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
The Rolling Stones.
Historie       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
Název šablony: Inovace v HV 32/Hv14/ Zbíral Vzdělávací oblast: Umění a kultura Název výukového materiálu: Historie české populární hudby Autor:
20 LET MĚSTSKÉ CHARITY PLZEŇ Prezentace rozvoje IV. CELOSTÁTNÍ KONFERENCE CHČR 10. –
Pavel Novák.
Vznik ČR Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Ekonomika České Republiky Ing. Vojtěch Jindra
František Halm Postavení a úloha nestátní neziskové organizace v projektu Aktivizační a vzdělávací centrum.
Nyní má kapela čtyři členy.
Českoslovenští a čeští prezidenti
Přejít na první stránku INFOENERGO 2000 N. Andrejčíková Z39.50 a informačné zdroje n Nadežda Andrejčíková.
Vývoj české ústavnosti
VY_62_INOVACE_02_03 CZECH SALES ACADEMY Trutnov – střední odborná škola s.r.o. EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/ VY_62_INOVACE_02_03 Zpracovala:RNDr.
Privatizace a liberalizace v energetickém průmyslu, ztráty a příležitosti v důlním průmyslu Balatongyörök, 29. duben 2006 Vilmos Holló ředitel majetkové.
ZEMĚ VYCHÁZEJÍCÍHO SLUNCE
Moje oblíbená punková a rocková skupina
ÚZEMNÍ A HISTORICKÝ VÝVOJ ČESKÉHO STÁTU
Česká národní banka – historie a současnost VY_32_INOVACE_2B6
Guns N´Roses.
VYPRACOVAL: Filip Olejník
The Rolling Stones.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo, OP VK Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava - Vítkovice, příspěvková organizace Autor: Mgr. Dana Vicherková Datum: Název: VY_32_INOVACE_1.2.4.
Král Rock 'n' Rollu Elvis Presley.
Státní symboly a státní svátky ČR
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
KT Introduction to LINGUISTICS Karel Tahal.
TŘI SESTRY.
ALGORITMIZACE A ZÁKLADY PROGRAMOVÁNÍ ŘAZENÍ PRVKŮ – OPAKOVANÝM VÝBĚREM NEJVĚTŠÍHO PRVKU (SELECTSORT) Vytvořila: RNDr. Ivanka Dvořáčková Gymnázium K. V.
Definice, význam, úkoly, funkce
HTML jazyk Označovaný zkratkou HTML, je značkovací jazyk pro hypertext. Je jedním z jazyků pro vytváření stránek v systému World Wide Web, který umožňuje.
- Čína, Mongolsko, Severní Korea, Jižní Korea, Japonsko
HYDROSFÉRA Hydrosféra = vodní obal Země
Prostor (Dvě linie) volnosti i skleslosti VII, 1975
LED ZEPPELIN Aktivní: Žánry: Blues Rock, Heavy Metal, Hard Rock, Folk Rock.
Vývoj měnové integrace v Evropě a její možná budoucnost Petr Zahradník EU Office ČS,
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Bo ř ek Králík.  50. léta 20. století v USA  vytvo ř ili ho Afroameri č ané  objevil „ č ernou“ muziku pro bílé Ameri č any a Evropany.
Daniel Landa.
THE BEATLES. The Beatles Brouci=Anglická rokenrolová kapela z Liverpoolu Brouci=Anglická rokenrolová kapela z LiverpooluAnglickárokenrolováLiverpooluAnglickárokenrolováLiverpoolu.
Jazz.
Dativ von Substantiven 3.pád podstatných jmen Proč se učit 3. pád ?  v německém jazyce se tvary členu mění s daným pádem 1.pád der (ein) die (eine)
Anotace Prezentace seznámí žáky s vývojem českého big beatu a s jeho interprety. Uvědomí si jeho návaznost na světovou hudbu. V průběhu si nově získané.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Martina Steyerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_18_Hudební výchova – 8. ročník TÉMA: Punk, reggae,
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
Vzdělávací materiál zpracovaný v rámci projektů EU peníze školám
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice , Msgre B
NIRVANA HUDEBNÍ SKUPINA REFERÁT V RÁMCI HUDEBNÍ VÝCHOVY (NATÁLIE VRKOSLAVOVÁ (9.A)
Transkript prezentace:

-historie skupiny -diskografie -fotogalerie Nirvana -historie skupiny -diskografie -fotogalerie

Historie skupiny 1986 Nirvana vznikla v roce 1986, v základní sestavě skládající se z Kurta Donalda Cobaina, Christa Novoselica a Aarona Burckhardema. 1988 V lednu roku 1988 nahrála Nirvana prvních deset demo nahrávek s výstižným názvem „Godfather of Grunge 1989 V lednu 1989 nahrává skupina ve složení Cobain, Novoselic, Channing a Jason Everman své první album „Bleach", na které padá poměrně směšných šest set dolarů, které Nirvaně zapůjčuje sám Everman, jenž v Nirvně hrál jen jako doprovodný kytarista. 1990-1994 Největší sláva kapely 1994 Začátkem března se kapela rozpadá. 8. 4. 1994 Je Kurt Cobain nalezen ve svém domě mrtvý.

Diskografie Bleach -1989 Nevermind -1991 Insecticide -1992 In Utero -1993 Unpluged -1994 Wishkah -1996

Fotogalerie