Projekt internetizace knihoven Jihočeského kraje Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích Logo vaší společno sti vložíte na snímek tak, že V.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rychlejší ovládání počítače
Advertisements

Portál jihočeských knihoven Jihočeská vědecká knihovna PhDr. Zuzana Hájková
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Webové stránky jihočeských knihoven Lída Švíková.
Regionální funkce knihoven v Jihočeském kraji Lidmila Švíková.
Sekrece a účinky NO Eliška Létalová 2.LF UK 2.ročník - 9.kruh Logo vaší společnosti vložíte na snímek tak, že V nabídce Vložit Vyberte příkaz Obrázek Najděte.
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
INFORMATIKA 8 MS Word III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika, respektive.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Mgr. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT34.12 Téma: Zkratky pro Windows.
Webové stránky obecních knihoven Seminář dobrovolných knihovníků 22. listopadu 2006 Ing. Jana Tomancová.
Informatizace veřejných knihoven Internet a veřejné knihovny jako informační centra měst a obcí PhDr. Ivana Štrossová Okresní knihovna Havlíčkův Brod.
Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Kde nás najdete? Centrum 2299 Karviná – Mizerov.
INFORMATIKA 8 Videosekvence, webkamera III2 – I8- 20.
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
SK CASLIN - spolupráce s JVK PhDr. Zuzana Hájková Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice Logo vaší společno sti vložíte na snímek.
1 Citace informačních zdrojů PhDr. Zuzana Hájková Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice Logo vaší společno sti vložíte na snímek tak, že V nabídce.
INFORMATIKA 8 Vytváření zástupců III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Do knihovny po Internetu, na Internet do knihovny 28. února 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel: ,
Anotace Žák se seznámí s odrážkami a číslováním v aplikaci MS Word Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže využít funkci odrážky a číslování.
Portál veřejné správy © 2002 IBM Corporation ISSS 2003 ePUSA – elektronický portál územních samospráv Krajský úřad Plzeňského krajeMinisterstvo vnitra.
Internetizace knihoven a SROP Roman Giebisch Vědecká knihovna v Olomouci.
Výsledky činnosti neprofesionálních knihoven okresu Brno-venkov 2009 Modřice M. Kubíková.
Knihovny okresu Vsetín Ing. Věra Pelcová v roce 2013.
Statistika a porovnání činnosti knihoven Lidmila Švíková Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích.
INFORMATIKA 7 Číslování stránek III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
INFORMATIKA 8 Kopírování souborů III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR
Vytvoření hypertextového odkazu
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Regionální knihovní systém Region Jindřichův Hradec.
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Pokročilé vyhledávání VY_32_INOVACE_11 Sada 12 Základní škola.
Zpracoval: Mgr. Tomáš Rajnoha Uspořádání dat na disku
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet MS Explorer – oblíbené stránky VY_32_INOVACE_03 Sada 12 Základní.
1 Stavona, spol. s r.o. Sem přidejte logo společnosti Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Internet Datová schránka – odeslání zprávy VY_32_INOVACE_07 Sada 12 Základní.
Jindřichův Hradec Spolupráce mezi knihovnami v koncepcích a v realitě.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – tlačítko Home VY_32_INOVACE_05 Sada 26 Základní.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
INFORMATIKA 7 Jak má vypadat textový dokument III2 - I7- 16.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Windows 7 – hlavní panel, základní nastavení Hlavní panel – Jump List VY_32_INOVACE_05.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice RNDr. Vladimír Pávek
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Základní ovládání a nastavení počítače Klávesnice – psaní velkých písmen.
Projekt internetizace knihoven současný stav a budoucnost Matěj Vala.
Webové stránky v roce 2010 Region Pověřená knihovna Profesionální knihovny Neprofesionální knihovny Blansko 1 (1) 6 (6) 17 (49) Boskovice 1 (1) 4 (4) 21.
Role veřejných knihoven v rámci veřejné správy SKIP Jindřichův Hradec,
Možnosti investičních aktivit knihoven v příštím programovacím období Knihovny a strukturální fondy EU Ing. Radka Soukupová Ministerstvo pro.
Koncepce rozvoje regionálních funkcí v Jihomoravském kraji v letech Porada ředitelů pověřených knihoven JMK, Mgr. Adéla Dilhofová.
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
Zajištění regionálních funkcí knihoven v roce 2013 PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel. 603–223–627,
Národní základna humanitární pomoci Logo vaší společnosti vložíte na snímek následujícím způsobem: V nabídce Vložit vyberte příkaz Obrázek. Najděte soubor.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 17– PŘECHODY SNÍMKŮ V PREZENTACI. Název školy:
GOOGLE A POWER POINT Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 3– POWERPOINT - SNÍMKY Název školy:
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
Michal Šperling - EUREDIS
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
SK CASLIN - spolupráce s JVK
Sem přidejte logo společnosti
Ing. Rostislav Babarík Úloha a postavení Ministerstva informatiky ČR ve vztahu k územním samosprávám Ing. Rostislav.
Vyjmenuj okresní města Jihočeského kraje VY_32_INOVACE_05
Postup vložení tohoto snímku do prezentace
Transkript prezentace:

Projekt internetizace knihoven Jihočeského kraje Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích Logo vaší společno sti vložíte na snímek tak, že V nabídce Vložit Vyberte příkaz Obrázek Najděte soubor s logem své společno sti. Klepněte na tlačítko OK. Velikost loga změníte tak, že Klepněte tlačítkem myši uvnitř loga. Na obvodu loga se objeví čtverečky nazývané úchyty. Pomocí těchto úchytů lze změnit velikost objektu. Pokud před použitím úchytů podržíte stisknuto u klávesu SHIFT, budou zachován y poměry objektu.

Projekt internetizace knihoven Jihočeského kraje Projekt připraven a realizován ve spolupráci: Jihočeský kraj Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích a jí pověřené knihovny 255 veřejných knihoven a jejich zřizovatelů

Internet v knihovnách Knihovní zákon č. 257/2001 Sb. – ukládá zřizovatelům knihoven povinnost umožnit přístup k informacím na internetu:

Dotační programy SROP – opatření 2.2 Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech Projekt internetizace knihoven Ministerstva informatiky ČR (PIK)

Zapojení knihoven osloveno 324 nepřipojených knihoven přihlášeno 255 knihoven z 220 obcí dodáno 259 počítačů

Knihovny, přihlášené do projektu Seznam knihoven, přihlášených do projektu je přístupný na webové stránce JVK:

Knihovny, přihlášené do projektu Seznam knihoven, přihlášených do projektu je přístupný na webové stránce JVK: Jihočeské vědecké knihovny České Budějovice - regionální službyJihočeské vědecké knihovny České Budějovice - regionální služby

Pro knihovny v malých obcích Průměrný počet obyvatel v obcích, přihlášených do projektu (s výjimkou Českých Budějovic, Písku, Prachatic, Strakonic a Tábora) – 315 obyvatel

Výsledek programu Jihočeský kraj: celkem 552 veřejných knihoven s 95 pobočkami do projektu přihlášeno 255 knihoven z 220 obcí do konce r je nebo bude připojeno k internetu 458 knihoven s 52 pobočkami, tj. 83% jihočeských veřejných knihoven s 57% poboček

PC v knihovnách: Nová Ves u Č. Budějovic Nákří

PC již v knihovnách Tábor - pobočky