Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů www.myPGcareer.com.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Spolupráce s firmami – cesta k partnerství školy a praxe Doc. RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí.
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Personální informační systém
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Montérský dorost XI. Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí Vyškov, Gabriela Vostřelová E.ON Česká republika, s.r.o.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Implementace systému flexibilních benefitů
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Motivační program.
Ing. Lubomír Mokráš Jaderná elektrárna Dukovany
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Co mám dělat pokud chci pracovat v nadnárodní IT firmě?
Podpora inovací prostřednictvím spolupráce VŠ s podniky Ing. Eva Bosáková, CSc.
1 E - S V Ě T S E T O Č Í S T Á L E R Y C H L E J I. S T A Č Í T E M U ? Efektivní vzdělávání pro efektivní úřad Bohumil Havel.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Motivační dopis zadání
Střední odborná škola a Gymnázium, Liberec, Na Bojišti 15 Tel.: , Fax: www. sosag.cz.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Oskarovy Flexibilní Benefity. Čeho chceme dosáhnout? Dlouhodobé plnění firemních cílů Jaké schopnosti k tomu potřebujeme? Schopnost oslovit, zaměstnat.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
Projekt TRAWI Vyhodnocení dotazníkového šetření v ČR.
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
Management Přednáška 5: - Výběr a rozmístění pracovníků
Personální strategie mezinárodní firmy
Daňové aspekty využívání zaměstnaneckých výhod Autor: Frederik Frey Vedoucí: Ing. et Ing. Pavel Semerád, Ph.D.
DACHSER Education Programme Chcete nastartovat svou kariéru v logistice?
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
P R O F I L S K U P I N Y I C Z Sídlo společnosti
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
 Dvouletý kariérní program  Komplexní příprava na manažerskou pozici - vedoucí obchodního domu / vedoucí úseku v centrálních oblastech  Seznámení s.
LC Brno Natália Prídavková & Jan Ficek. IAESTE mezinárodní studentská organizace aktuálně v 86 zemích světa nejvýznamnější aktivitou jsou mezinárodní.
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Cesta k uplatnění na trhu práce
Stipendijní program.
Rodina a zaměstnání Henry Schein Česká republika
Příklad dobré praxe – Erasmus+
ŠKODA předsériová logistika
Společnost KASI, spol. s r. o
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Profil společnosti Nový Dvůr
VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.
7. STATISTICKÉ ÚDAJE K DALŠÍMU PROFESNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ
P R O F I L S K U P I N Y I C Z Michaela Bolcková
DĚLNÍK CHEMICKÉ VÝROBY
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
FYZIOTERAPEUTA ŠANCE PRO ABSOLVENTY
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autorka bakalářské práce: Martina Jakubcová.
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
Název: Fiktivní firma Autor: Ing. Václav Tomášek
Povolání logistický manažer
ŽĎAS PRO STUDENTY.
NÁBOR NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ ČD
Operátor výroby Požadujeme: Výuční list/SŠ Pečlivost, samostatnost
Benefity.
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Transkript prezentace:

příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů

Společnost založena v roce 1837 Více než 150 výrobních závodů Více než 300 značek několika kategorií Prodej výrobků ve 160 zemích zaměstnanců

Co vyrábíme?

Založeno 1875 P&G od zam. P&G Rakona Rakovník

Co vyrábíme v Rakoně? Prací prášky Aviváže Čistící prostředky Deodoranty- antiperspiranty

Co nabízíme absolventům? příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry Role technického manažera Oblast výroby, balení a logistiky Nadstandardní platové podmínky a zaměstnanecké výhody Mezinárodní kariéra Vzdělávací program Bezplatné ubytování až po dobu 2 let

Co nabízíme studentům? Alespoň 2 měsíce v Rakoně Po 3. ročníku vysoké školy Řešení reálného projektu Oblast balení, výroby a logistiky Zajímavá odměna Bezplatné ubytování po dobu stáže studentské stáže studenti v rolích manažerů

Co nabízíme studentům? Možnost strávit týden v Rakoně Stačí poslat CV Účast při týdenním projektu řešení aktuálního problému metodou „Focused Improvement (FI)“ nebo při práci na systémech údržby zařízení metodou „Autonomous Maintenance (AM)“ Bezplatné ubytování „FI week + AM week“ Týden ve výrobní závodě Rakona

Co nabízíme? Povyšování z vlastních řad na základě osobních výsledků Mezinárodní kariéra Okamžitá odpovědnost Osobní rozvoj Nevyžadujeme praxi

Ubytování zdarma až na 2 roky Podpora pro získání bytu Vyrovnávací příspěvek v nemoci Prodloužená dovolená (+5 dní) Nákup akcií s příspěvkem společnosti Penzijní program Prodej výrobků P&G se slevou Co nabízíme?

Co požadujeme? Studium vysoké školy Dobrá znalost angličtiny Iniciativa Schopnost a ochota řešit problémy Komunikační dovednosti Týmová spolupráce Schopnost vést

Více informací?