Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Spisová služba pro obce a zřizované organizace města Milevska
Nadpis Portál pro komunikaci s občany 1 Portál pro komunikaci s veřejností Portál pro komunikaci s veřejností DATRON, a.s. ing. Jaromír Látal projektový.
Popis školících a informačních aktivit CERMATu
Metodické a produktové řešení požadavků zákona 300/2008 Sb.
Rozhraní v RŽP v číslech Obecní živnostenský úřad Pardubice - zahájení pilotního provozu dne daný testovací scénář - zahájení ostrého provozu.
AKREDITOVANÉ ŠKOLICÍ STŘEDISKO ČLEN ASOCIACE VDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH TRADICE OD ROKU 1991 Zdeněk Mašín Microsoft Gold Certified Partner Akreditované.
1 Repozitář MU Mgr. Michal Petr Odbor pro akademické kvalifikace a kvalitu
Počítačové praktikum Úvod do předmětu
DRMS forum Brno, září 2009 Mgr. Daniela Kobilková Praha, 7. září 2009.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
STUDIE PROVEDITELNOSTI PRO PROJEKT „Technologické centrum“ Zpracovatel: EUNICE CONSULTING a.s. 1.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 20.
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
DRMS Forum září 2009 DRMS FORUM 2009 Brno 7. září 2009.
Datové schránky CzechPOINT. Základní informace Plzeňský kraj – v čele hejtmanka Krajský úřad – cca. 370 zaměstnanců – v čele ředitel úřadu Organizace.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Vedení správních řízení ve spisové službě a statistika vyřizování dokumentů.
Elektronické odbavování cestujících v IDS v ČR- příprava národního standardu květen 2013 INTEGROVANÉ DOPRAVNÍ SYSTÉMY
Téma : Veřejné zakázky Úvodní prezentace Ing. Renata Aulová
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Spojujeme software, technologie a služby Rozhraní pro import dat Vykazování dat o poskytovaných sociálních službách Ing. Radomír Martinka vedoucí projektu.
Datové schránky a autorizovaná konverze dokumentů Zákon č.300/2008 Sb
1 NASKL v roce 2007 Ing. Alena Fischerová Národní autorizační středisko pro klinické laboratoře při České lékařské společnosti Jana Evangelisty Purkyně.
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Část VI. – Technologické centrum kraje Setkání se zástupci ORP KÚ SK.
2 Jan Tomíšek Nová organizace služeb 3 Základní typy služeb poskytovaných společností Vema operativní hotline konzultace školení implementační implementace.
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
e-GOVERNMENT DRMS Forum
Krajský rok informatiky České Budějovice 26. –
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
1 Zpráva o výsledcích finančních kontrol ve veřejné správě za rok 2006 – za Liberecký kraj a jím zřízené příspěvkové organizace.
Aktivity v rámci projektu „Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského kraje” Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Strategie.
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
Příprava na z. č. 300/2008 Sb. Příprava na dopad zákona č. 300/2008 Sb. na KÚ MSK Jana Třísková
Realizační tým ICZ duben 2005
Elektronický registr oznámení Zpracoval(a): Mgr. František Rudecký
Oddělení Evaluační jednotky SF Předběžné hodnocení programových dokumentů: Ex-ante evaluace NRP/NSRF - zpracováno: –Ex-ante hodnocení NRP –Pracovní.
Portál Jednotné digitální technické mapy
Krajský úřad Libereckého kraje
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Archiv českého webu Petr Žabička, Moravská zemská knihovna a Masarykova Univerzita v Brně Ludmila Celbová, Národní knihovna ČR.
Úvod do eGovernmentu 1 Počet proškolených Seminář k informačnímu systému datových schránek počet termínů prezenčního školení pro zaměstnance KÚ11 počet.
Projekt „Příprava národního registru vysokoškolských kvalifikačních prací“, Jan Mach Říjen 2006, Olomouc Celostátní porada vysokoškolských knihoven Projekt.
Webová aplikace MS PRAHA.
Městský úřad Nový Bydžov eGon centrum ORP Nový Bydžov Ing. Martin Kořínek Bc. Ondřej Neuman.
WEBOVÁ APLIKACE MS2014+ Ing. Josef Šetek Seminář pro SC 3.2 ZVYŠOVÁNÍ EFEKTIVITY A TRANSPARENTNOSTI VEŘEJNÉ SPRÁVY PROSTŘEDNICTVÍM ROZVOJE VYUŽITÍ A KVALITY.
MěÚ Tišnov nám. Míru 346, Tišnov Sál Městského kulturního střediska, Tišnov Technologické centrum ORP Tišnov Jiří Dospíšil, vedoucí OSVV Ing. Dušan.
Financování sociálních služeb 2015 Olomouc
Webová aplikace IS KP14+ Ing. Jitka Zdvíhalová Seminář pro SC 2.5 Snížení energetické náročnosti v sektoru bydlení 37.Výzva – Energetické úspory v bytových.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
Městský úřad Nový Bydžov Ondřej NEUMAN, 1. června 2011 Spisová služba, Spisová služba, TC ORP a eGON centrum ORP Nový Bydžov.
C O N N E C T I N G B U S I N E S S & T E C H N O L O G Y Seminář č.20 - Příprava lékáren na ePreskripci a poskytování údajů o vydaných LP Roman Slowioczek,
DATOVÉ SCHRÁNKY Ing. Zdeněk Zajíček náměstek ministra vnitra pro veřejnou správu, informatiku, legislativu a archivnictví.
Standardizace odborné zdravotní péče
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
BEZPEČNOST NA KONTAKTNÍCH MÍSTECH Czech POINT
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Michal Šperling - EUREDIS
Webová aplikace MS2014+ Ing. Josef Šetek
ZÁKLADNÍ REGISTRY – ANEB CO NYNÍ POTŘEBUJEME VĚDĚT
AUTOEVALUACE CESTA KE KVALITĚ
Ing. Pavel Vinkler, Ph.D., ředitel odboru podnikatelského prostředí
Informace pro externí administrátory
Transkript prezentace:

Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem 5.1.2010 Olomouc

9:00 - 9:15 úvod ředitel Krajského úřadu Olomouckého kraje Struktura semináře 9:00 - 9:15 úvod ředitel Krajského úřadu Olomouckého kraje 9:15 -10:15 spisová služba firma Gordic 10:15 -11:00 diskuze

Jak probíhala realizace Průzkum zájmu organizací zřízených Olomouckým krajem 2.10.2009 Sestavení parametrů veřejné zakázky na SSL podle počtu organizací 6.10.2009 Příprava veřejné zakázky 10.10.2009 Veřejná zakázka na servery na provoz spisové služby – výzva 9.11.2009 Veřejná zakázka na spisovou službu – výzva 18.11.2009 Veřejná zakázka na servery na provoz spisové služby – vyhodnocení, schválení, podpis 23.11.2009 Veřejná zakázka na spisovou službu - vyhodnocení, schválení, podpis 7.12.2009 Podpis smlouvy na servery na provoz spisové služby 16.12.2009 Podpis smlouvy na spisovou službu 21.12.2009 Realizace (zprovoznění serverů, instalace, testování, …) Zkušební provoz (hardware, spisová služba, konktivita,…) 21.12.2010 Ostrý provoz - serverové části - garance funkčnosti, provádění záloh 5.1.2010 Školení 13.1.2010 Ostrý provoz pro jednotlivé příspěvkové organizace postupně

Role Olomouckého kraje Nepřímá finanční podpora poskytovatel hardware a hosting internetových služeb údržba serverů poskytnutí multilicence základní školení a implementace Metodická podpora jednotné prostředí, pracovní postupy synchronizace číselníků Bezpečnost přístupu k datům a aplikacím Bezpečnost dat (antiviry, anti…) Archivace dat (archivační prostor, archivační media) Hradí Olomoucký kraj

Role organizace zřízení elektronického podpisu zřízení datové schránky aktivace datové schránky zajištění hardware a software (operační systém, internet explorer, …) služby servisní společnosti individuální školení a nastavování systému Hradí organizace

Rozdíly oproti dopisu V dopise s informacemi je uvedena věta: … dne 5. 1. 2010 bude pro vás po přihlášení do systému přístupná testovací i ostrá verze elektronické spisové služby. Způsob využívání těchto variant bude vysvětlen na zmíněné prezentaci ZMĚNA Na doporučení autorů spisové služby, Vám zpřístupníme k tomuto dni testovací verzi. Ostrá verze bude organizacím zpřístupňována postupně, po absolvování základního školení, které bude probíhat od 13.1.2010

Dnes Nyní: Je zpřístupněna webová stránka s dokumenty, návody a vlastní aplikací http://ol.tcssl.cz

Co bude následovat Po ukončení semináře: obdržíte přihlašovací údaje (můžete se přihlásit do testovací verze) na adrese http://ol.tcssl.cz/ budou ke stažení následující dokumenty: „Provozní podmínky“, materiál, který bude průběžně doplňován prezentace z dnešního semináře a v sekci „Termíny školení“ (na uvedené adrese) se můžete přihlásit na školení

Děkuji za pozornost Libor Kolář