Základní škola a Mateřská škola Hrádek Chylická 189 IX. třída.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Advertisements

Naše třída od 1. do 7..
Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
Základní škola a Mateřská škola Myslibořice
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Projektový týden v primě Projektový týden v primě.
ZŠ a MŠ Stod Komenského nám Stod VII.B
Fotopříběh s ponaučením…
Naše škola Třída O3 Jindřichův Hradec  Naše škola sídlí v krásném městě-v Jindřichově Hradci.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Vítejte, po delší době jsem vytvořil opět další verzi našich stránek. Doufám, že se Vám poněkud odlišný design webu bude líbit. Pokud ne, tak se stejně.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Varování! Licenční smlouva Vymazáním Copyright © Martin Šebela, 2007 se porušují autorská práva. Komix se nesmí nějak rozebírat či upravovat. Nesmí se.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. SADA č. 22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
Školka.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:19. září 2012 Číslo.
9.A.
Moje třída.
FÁZE NÁCVIKU SLOHOVÉHO PROJEVU
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění.
rámci projektu Digitální učební materiál vytvořený v rámci projektu: HUMANIZACÍ ŠKOLSTVÍ K ROVNÝM PŘÍLEŽITOSTEM CZ.1.07/1.4.00/ Dětský domov, základní.
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Školní výlet do Mariánských Lázní Jeli jsme luxusním autobusem, byl dvoupatrový, byla to PARÁDA!!!
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Peníze Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí pro 21.
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
DUM - Digitální Učební Materiál
Mé studium na 4.zš v Chebu Kateřina Roulichová
EKONOMIKA CENTRÁLNÍ BANKA Ing. Renata Slaná
Peněžní prostředky.  při hotovostním platebním styku se používají hotové peníze = peněžní prostředky, které jsou:  v podobě papírové  v podobě v mincí.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Kateřina de jagerová, Anna rytířová, klára štachová
Třída 8.C.
9.A.
Školní žákovský parlament
HERBY Žákovský minipodnik z Mladé Boleslavi. ÚVOD a PŘEDSTAVENÍ ◦ Název: Herby ◦ Školní rok: 2014/15 ◦ Sídlo: Mladá Boleslav ◦ Adresa: Základní škola.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
Pojízdné prodejny Zpracovala: Michaela Merková a Kristýna Slavíková.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_12_17 Název materiáluOchranné.
Peníze, penízky, penízečky …aneb jak se o peníze starat, aby nám „neutekly“…
Zpracoval: Mgr. Ondřej Pacina Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Základní škola a Mateřská škola Litvínov - Janov Přípravná třída II.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 1 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: leden 2012 Ročník: 8. Vzdělávací.
VÝUKOVÝ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Kód vzd ě lávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0107 Název vzd ě lávacího materiálu: Ochranné.
FINANČNÍ GRAMOTNOST PENÍZE OCHRANNÉ PRVKY BANKOVEK.
Anotace Vysvětlit žákům pojem peníze, jak peníze vznikly a jakou mají podobu. Zjistit, kdo peníze vydává a jak se dají zabezpečit před paděláním. Výukový.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Peníze ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
AnotacePrezentace pro žáky k finanční gramotnosti, seznámení s podobou českých bankovek a s ochrannými znaky bankovek Autor Čekalová Sylva ( Autor ) Jazyk.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_62_FINANCNIGRAMOTNOST_11_01_bankovky v ČR Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
PENĚŽNÍ GRAMOTNOST - PENÍZE
Výchova k občanství 7.ročník
Ochranné prvky bankovek
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_02 Peníze
FINANČNÍ GRAMOTNOST Platidla
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Petr Vejrosta NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_12 Slovní.
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Naše 7 Třída.
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jana Drtinová Číslo
Talent okresu Prachatice ročník Vítejte ve Vimperku
Transkript prezentace:

Základní škola a Mateřská škola Hrádek Chylická 189 IX. třída

Fotopříběh s ponaučením… Základní škola č. 4 – IX. třída

Při jedné hodině občanské výchovy nám paní ředitelka navrhla, že bychom mohli zkusit soutěž o Letní školu RP a pak jet na bezvadný – a bezplatný – výlet… Všichni jsme byli pro a tak nám dále vysvětlila, že musíme nafotit fotokomiks s tématikou peněz. Nabídla nám na výběr několik témat – my všichni jsme se shodli na tématu: falešné bankovky. Tak jsme tedy začali. Rozdělili jsme si role a hned jsme se do nich také vžili. Další hodinu nám přinesla školní foťák a začali jsme s projektem. Vyrazili jsme do města fotit a moc jsme si to užili. Kdo by si také neužil „volnou hodinu“ ? Takhle jsme postupovali asi 3 týdny a mezitím už jsme fotky skládali dohromady. Každý byl zaměstnaný. Každý se zapojil. Při fotografování a při hledání potřebných informací jsme se naučili docela dost o ochranných prvcích bankovek a jak se nenechat oblafnout. Hrádečtí deváťáci Příběh o komiksu

Tady ti vracím dluh. Půjčil jsem si jinde. OK.

…nevidím vodoznak… ani okénkový proužek… chybí také ochranná vlákna… TA BANKOVKA JE FALEŠNÁ!!!

Tady máš ty prachy na ten auťák. Díky, vrátím jak to půjde.

To by šlo… Hej, Niky! Jedem do Kameňáku, do bazáru, už ho mám…

O chvíli později …

Zpátky už pojedeme ve svém…

A platíte hotově nebo převodem? Cash $

Zdají se ti také zvláštní? Nevidím soutiskovou značku ani mikrotext… Taky chybí hmatová značka… a ochranná vlákna jsou příliš pravidelně… TA BANKOVKA JE FALEŠNÁ!!!

Zase nás napálili, musíme se bránit… Okamžitě objednávám UV tester bankovek

O pár týdnů později …

Autoři a jejich role Jaromír Blecha - herec, občan, půjčující si peníze Andrea Čadová - herec, občan, který půjčuje peníze Rostislav Čermák - herec, kompars Jana Danišová - herec, kompars Jakub Duchoň - herec, prodejce auta Leonard Grunský - herec, prodejce UV lampy Jan Kanta - herec, kompars Nikola Kešnerová - Výroba titulku Michal Král - kompars Nikoleta Krejčová - herec, přitelkyně Nikola Kučerová - herec, prodavačka v řeznictví Jan Kunštár - herec, občan, půjčující si peníze Daniela Majerová - kompars Lukáš Morochovič - herec, řidič autobusu Kristýna Pátková - herec, sekretářka Ondřej Smeták - herec, občan, který půjčuje peníze Richard Šístek - režisér Lukáš Tolma - herec, prodavač auta Zuzana Semerádová - kompars