JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MSN vs. Skype MSN vs. Skype souboj IM. MSN vs. Skype MSN vs. Skype IM souboj Instant Messaging • zasílání textových, okamžitě zobrazovaných zpráv mezi.
Advertisements

HRAVĚ S INTERNETEM Jaroslav Sochora. ON-LINE HRY Poslední dobou stále stoupá trend online hraní, virtuální prostředí je stále více propracovanější a interaktivnější.
Hra o 3 miliardy Vojtěch Ščevík a Cyril Křůpala. 1 Vývoj tržeb na E-shopech 8%
Aplikace DynaMed na zařízeních iPhone, iPod Touch či iPad Tutoriál Last updated 9/28/ února 2013.
Propagace a reklama na facebooku
Děti vyrůstají v podstatě online. Na síti se dokáží skvěle orientovat, často lépe než rodiče. Není divu, počítač mají doma, ve škole a někteří i v mobilu.
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Jak naučit zákazníky, aby měli rádi vaši online samoobsluhu Marta Drahovzalová eBusiness manager T-Mobile Konference WebTop
Něco málo o hře Diablo 3: Jde o akční RPG (Role-Playing Game) hru, která je dalším dílem série Diablo, jejíž předchozí díly jsou: Diablo,Diablo 2 a datadisk.
Slovníky cizích slov Teď pustila mě pasivita a ty jsi moje priorita jsem hnedle vedle z cizích slov no jak ta jedle nebo the Fir. Až naučím se cizí řeči.
A spousta jiných pivovarů Úst ř i č á č ký OB Ě ŽNÍK zvláštní vydání č 2. Prozatímní vedení Modré Ústřice vás srdečně zve na největší gastronomickou událost.
Internet Definice Historie Použití Programy pro práci s internetem
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA … DreamSpark
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Ing. Markéta.
Skuteční přátelé jsou vše co v životě máš!
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Play. Svět se mění Lidé v rámci svého zaměstnání hodně cestují Pracují mimo svůj domov Pracují na směny Tráví čas na sociálních sítích Hůře navazují osobní.
Další.  Hraje se na jednu branku  Brankář se určí před začátkem hry a v bráně je po celou dobu  Hra je pro neomezený počet hráčů  Smysl hry spočívá.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Jan Opatřil….
FAR CRY 3 Aneb jedna z NEJ her roku Něco o hře Hlavní postava: Jason Brody Typ hry: FPS-střílečky a akční hry Záporáci: červení piráti, kteří pocházejí.
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Využití internetu a sociálních sítí v lesní pedagogice Jiří Dolejší
Hra ve které se stanete řidičem kamionu.  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále.
Jsme  Webový portál+ herní servery  Návštěvnost i přes 4900/den (statistiky toplist)  Na našich serverech se hraje jedna z nejoblíbenější internetových.
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
MYCZECHREPUBLIC.EU Statistika návštěvnosti Říjen
Webový design Web zábavního areálu - akvapark Barbora Chumlenová.
Dobrý Den. Dnes se podíváme na hru, která nemůže být cizí žádnému fandovi RPG her. Tou hrou je pokračovaní ságy…
Houby Stránky pro houbaře. Proč hledat houby na netu aneb o čem to bude jsem houbař – amatér, rady hledám hlavně v oblasti určování nálezů a tipech –
Představte si, že vám banka otevře účet s €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla.
Game Page.
WWW stránky – Úvod Mgr. Lenka Švancarová.
Jak vytvořit webovou stránku HTML Je základ každé webové stránky. Naučit se jej není složité a můžete říct „tento web jsem udělal/a já“
Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Nonogram, kódovaný obrázek
NA PÍSKOVIŠTI JSME BÝVALI NEJKREATIVNĚJŠÍ Robert Haas.
Vítejte v systému SeverSoft Messenger 7.1 Po klepnutí budete navedeni na návod k registraci DALŠÍ >
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.
Účet pegasus. skvělé  Vyberte si až 20 oblíbených koní.
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Návrh a realizace multiuživatelské hry Tomáš Wasserbauer České vysoké učení technické v Praze Fakulta elektrotechnická.
INTERNET INFORMATIKA 5. TŘÍDA. Internet si volně můžeme vyložit jako sít, která vzájemně propojuje počítače po celém světě. Někdy se také internet označuje.
Pexeso Projekt sspš Michal Svoboda.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Fanda.
FunWorld Váš svět zábavy. Inspirace V dnešním uspěchaném světě každý vyhledává úplně všechno pomocí internetu. Snaží se všechno najít co nejrychleji.
FB – dobrá praxe Podněty a inspirace z MZK (poděkování Jaroslavě Dvořákové) a Jablonného v Podj. (poděkování Daně Zpěvákové) a dalších knihoven.
Elektronické učební materiály – 1. stupeň Český jazyk 5 Autor: Mgr. Lenka Radošová Volné psaní na téma:
Jak funguje a jak jej používat?. Co to je? O je elektronická pošta, tj. způsob odesílání a přijímání zpráv pomocí počítače a sítě (místní.
vypracoval Ondřej Schwarz
Vítejte v klubu HC Bobři Valašské Meziříčí
SW pro správu PC, aplikační SW, licence
Pij s rozumem: Vyhodnocení webu a FB 2015.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU? Václav Pfleger.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
SLOVENSKO 2018.
Představení Úvod Celé je to pojaté spíše jako představení služby a jejích možností, nežli konkrétní ukázky Lukáš Čochner.
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Editace interaktivních osnov etech schůzka
Julie Kadlecová ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Office 365.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ JAKO PARTNER PRO NEZISKOVKY Gabriela Sedláčková
Základní informace - Ovládání systému
Transkript prezentace:

JEDI KNIGHT ™ JEDI ACADEMY ™ FAST & EASY ™ Licencováno na LucasArts 2003.FAST & EASY je obchodní známka uživatele Rodian

--- A o co vlastně jde ? Jedná se o jedinečný projekt, který byl založen 22/10/2003 na počest PC hry Star Wars : Jedi Knight : Jedi Academy. Web stránky jsou pravidelně aktualizovány webmasteremem a grafikem Rodianem. Hlavní znaky jsou povedený design a skvěle propracovaná obsahová stránka webu. Žádné protivné reklamy, bannery ani samospouštěcí odkazy či dokonce viry Vás tady nepotkají. Jen spousty zábavy, užitečných rad a tipů, návodů, downloadů a odkazů. V průběhu vývoje bude přidán chat, aby si návštěvníci a všichni fandové Star Wars mohli sdělit své názory. Své názory můžete produkovat skrze anketu, která se mění vždy po 100 hlasech a vyhodnocení je též na webu. Plně kdyspozici jsem na u či pro uživatele MSN Messenger je můj účet Na něm též přijímám normální y. Tak jestli chcete FAST & EASY je obchodní známka uživatele RodianLicencováno na LucasArts 2003.

--- Info o hře Hra Star Wars : Jedi Knight : Jedi Academy byla dokončena na sklonku roku 2003 a Jedná se o volné pokračování předchozího dílu, který nesl název Star Wars : Jedi Knight II : Jedi Outcast a byl neméně zábavný a kvalitní. V pořadí je JA již čtvrtým dílem série (Dark Forces, Dark Forces II: Jedi Knight, Jedi Knight II: Jedi Outcast a nyní již zmiňovaná Jedi Knight: Jedi Academy). Normálnímu člověku sice hra nic nedá a ani ho možná nebude bavit, ale skalního fanouška Hvězdných Válek od této hry neodtrhnete. Jedná se o jakýsi mix FPS a TPS střílečky s drobnými RPG prvky Tato kombinace je extrémně zábavná a náviková (hlavně multiplayer). Kdo jednou zkusí už nepřestane. A pro takovéhle lidi je tu právě nejrozsáhlejší česká fanstránka Jedi Academy FAST & EASY (zkráceně „FANDE“ = Fast AND Easy). Hru můžu doporučit téměř komukoliv. Každý nechť si jí zkusí a uvidí. FAST & EASY je obchodní známka uživatele RodianLicencováno na LucasArts 2003.

--- Závěr prezentace Tak doufám, že jste si z této prezentace něco vzali a co nejdříve si zahrajete hru Star Wars : Jedi Knight : Jedi Academy a ihned poté navštívíte tento web. Závěrem bych chtěl také nabídnout spolupráci. Kdo by se chtěl podílet na fanstránce ať mi napíše . Určitě odepíšu. Případně ať mi pošle na jeho účet v MSN Messengeru (můj je a domluvíme se skrze messengera. Kdo by potřeboval poradit může také napsat na výše zmiňovanou adresu či na Děkuji za Vaši pozornost a těším se na Vás na mém webu JEDI ACADEMY FAST & FAST & EASY je obchodní známka uživatele RodianLicencováno na LucasArts 2003.

--- FAST & EASY je obchodní známka uživatele RodianLicencováno na LucasArts 2003.