Tak to jsou naše Vysočany dne 9. února 2013. Jako každý rok, tak i letos je čas ostatků a místní hasiči se chystají již tradičně, zase jako ostatníci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Advertisements

Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.

Hamerníkova 12, Jihlava  , IČO: Český svaz ochránců.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Školní parlament ZŠ Masarova Brno. Historie Historie parlament u nás funguje již 15 let neustále pracujeme na jeho koncepci původně jej vedl jeden pedagog.
PODZIM POD ZELENOU HOROU memoriál Jiřího Sedláčka 30. ročník významné turistické akce ve dnech v Nepomuku.
Veselé Vánoce Ahoj 5.c, přeji vám všem hodně štěstí, zdraví, pohody do nového roku Hlavně hodně dárků…… Vám přeje Kristýna
Bilance naplňování SPL Opatření IV.1.2. listopad 2013 – červen stručné shrnutí období Lada Nevečeřalová
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
Pojďte se mnou posedět a také se projít krásným jarním dnem.
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
RS Cup 2014 Press F5 bro (zmáčkni F5 kámo). O CO JDE?
FIRE DANCE 2013.
 1. Třídní schůzka + plenární schůze SRPDŠ čtvrtek PS od 15.30hod., TS od hod.   2. Třídní schůzka úterý nižší.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Praha Hlavní město 1 mil. 140 tisíc obyvatel Zajímavosti: Pražský hrad
KRONIKA OBCE Ondřejova Lhota Tak do třetice jsem tu s básní zase v tomhle podivném letním čase. Chci ještě jednou poděkovat a jenom pár slov krátkých.
Krátce z historie Nejprve se na vyvýšených místech zapalovaly velké ohně na ochranu před zlými duchy a démony. Teprve později se začala pálit smolná košťata,
Motto víkendu - Recyklace Cesta na chatu Jelikož chata byla vysoko v horách a museli jsme sebou vzít i popelnice, byla to vyčerpávající cesta Na horskou.
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.
1. Čas nastal nám přeradostný, | křesťané, plesejte  | přišel hod velikonoční, | křesťané, zpívejte! | Vyšel z hrobu náš Spasitel, | lidu svého Vykupitel,
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
května 2011 Program: Příjezd účastníků od 16 hod. do 18. hod. dne , včetně ubytování Srub K-S 14 - Prostřední Lipka Po večeři volná zábava.
Termíny akcí pro rok 2015  Vážení příznivci… Jako každý rok, tak i ten letošní, pro vás připravujeme celou řadu soutěží se zaměřením na hasiče a záchranáře.
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
Dánsko- vzdělání, kultura a kulturní osobnosti
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
Hasiči v Housku jako dobrá parta oslavili konec roku v houskovské hospůdce, kde pozvali také své přátele a přišli také ti, kteří se chtěli trochu pobavit.
Vysočany Odpolední část leteckých modelářů ve Vysočanech. Tak jak bylo napsáno, tak se létání protáhlo až do nočních hodin. Vzhledem k mému zdravotnímu.
Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby { Vánoce nám opravdu klepou na dve ř e, všichni si p ř ejí to nejlepší a na stránkách „Vyso č anští,“
Vánoce přicházejí Posuňte kliknutím podle délky poslechu hudby
Z CHUDÉ OBCE „MOLENBURKU,“ ZALO Ž ENÉ P Ř ED 290 TI LÉTY, VYROSTLA KRÁSNÁ OBEC VYSO Č ANY.
Ve stáří velmi často vzpomínáme, co jsme měli ještě udělat pro rodiče, přátele…..a co jsme neudělali….
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
 Studenty ze Sulzbachu-Rosenbergu jsme v sobotu přivítali na našem gymnáziu  Poté jsme si je odvezli do svých rodin.
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
ČLENSKÁ SCHŮZE Dílčí zpráva o hospodaření a majetku MAESTRO CLUBU Kolovraty za rok 2014.
Hasičský mustang SDH Viničné Šumice. Rozebírání původního…
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Srdečně vás vítáme Kdo jsme a co nabízíme? Jsme křesťanský sbor církve adventistů sedmého dne v Karlových Varech Chceme naplnit potřeby lidí žijících v.
SK Strupčice pořádá v sobotu 26.června 2010 od hod. na hřišti ve Strupčicích, f o t b a l o v ý t u r n a j Za účasti: AFK LoKo Chomutov – účastník.
DEN IZS VÝSTAVIŠTĚ PRAHA HOLEŠOVICE | 13:00 – 18:00 Akční ukázky | Více než 80 vozidel Policie | Hasiči | Záchranka Armáda a další složky.
FIRE DANCE 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
Sbor dobrovolných hasičů LUČICE pořádá
Vstupné: dospělí 20,- Kč, děti 10,- Kč
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE pořádá na sále TRIO
POVÍDÁNÍ O AJURVÉDĚ ČESKÝ SVAZ ŽEN V LUDSLAVICÍCH
HALLOWEENSKOU párty Sobota 29. října 2011 OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE
Sbor pro občanské záležitosti (SPOZ) při Obecním úřadu Květinov ve spolupráci s místním sborem dobrovolných hasičů Vás srdečně zve na slavnostní rozsvícení.
FC Šumavské Hoštice pořádá oslavy 45. výročí založení klubu. Dne 27. 7
90.
Skoro devadesátiletý, od mládí zapálený včelař pan Josef Král- Mlénské, předseda spolku včelařů, zase připravil pěknou akci nejen pro děti, ale i dospělé.
„Sněhová diskotéka“ s ohňostrojem na závěr
Vánoční večírek Kdy: sobota 25. listopadu od 18:30
Marie Rottrová
December 2015 Program kultúrnych akcií v Iliji
HISTORIE OCHRANY OBYVATELSTVA
FIRE DANCE 2018.
KTV PRŽNO Leden 2018.
FIRE DANCE 2019.
Transkript prezentace:

Tak to jsou naše Vysočany dne 9. února Jako každý rok, tak i letos je čas ostatků a místní hasiči se chystají již tradičně, zase jako ostatníci nás navštívit a pobavit.

SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ VYSOČANY POŘÁDÁ V SOBOTU VE 20 HOD. TRADIČNÍ OSTATKOVOU ZÁBAVUSE STARÝMI ZVYKY HUDBA– MODEXSRDEČNĚ ZVOU HASIČI Případné dary do tomboly možno přinést v sobotu od 14 do 16 hod. do sálu Tak se přijďte pobavit, bude veselo

Jak vidíte, přípravy jsou v plném proudu

Nástroje se ladí, přicházejí další učinkující

Starosta kontroluje docházku

Je nutno se trochu posilnit

Také dceruška přišla

Jak vidíte, tak jsme krásní

Ještě Laďa a jsme komplet

Tak se všichni uvidíme večer na bále