Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Sbor pro občanské záležitosti (SPOZ) při Obecním úřadu Květinov ve spolupráci s místním sborem dobrovolných hasičů Vás srdečně zve na slavnostní rozsvícení.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Sbor pro občanské záležitosti (SPOZ) při Obecním úřadu Květinov ve spolupráci s místním sborem dobrovolných hasičů Vás srdečně zve na slavnostní rozsvícení."— Transkript prezentace:

1 Sbor pro občanské záležitosti (SPOZ) při Obecním úřadu Květinov ve spolupráci s místním sborem dobrovolných hasičů Vás srdečně zve na slavnostní rozsvícení vánočního stromku zahájený lampionovým průvodem Přijďte s přáteli a sousedy v neděli dne společně prožít předvánoční náladu. Sraz v hod. na cestě k Paletáči (za Kazdovými). S sebou: světýlka, lampiony, prskavky, svíčky, lucerničky a nezapomeňte na zvonečky, rolničky a vlastní ozdůbku na stromeček. Průvod zakončíme u kulturního domu rozsvícením vánočního stromku, který společně ozdobíme a zazpíváme si vánoční koledy. Za bezpečnost dětí zodpovídají rodiče. Těšíme se na Vás


Stáhnout ppt "Sbor pro občanské záležitosti (SPOZ) při Obecním úřadu Květinov ve spolupráci s místním sborem dobrovolných hasičů Vás srdečně zve na slavnostní rozsvícení."

Podobné prezentace


Reklamy Google