Profesionální poradenství – obchodní úspěch. Spolehlivost. Diskrétnost. Mobilnost.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Advertisements

Kudy vlastně putují peníze
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Představení společnosti
A ccounting M oney A dministration J ob A ctivity účetnicví - daně - finance.
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
9. Národní konference kvality ve veřejné správě (Brno, 20
Správa IT infrastruktury: lépe, snadněji, bezpečněji a levněji
Česká spořitelna, a.s. Představení společnosti Den Firem.
Advokátní kancelář Černotová & Halšková
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Flexibilita a Inovace Outsourcing mezd Outsourcing účetnictví Účtárny na klíč Daňové a ekonomické poradenství E-Consulting Czech, s.r.o Václavské nám.
Strategie personálně-poradenské společnosti La Brava
DEP 507. Co zvážit před zahájením výuky? Výběr metod výuky bude ovlivněn: věkem studentů vědomostmi z ekonomických předmětů z 1. ročníku (zejména z ekonomiky)
Česká spořitelna – banka pro franchising!
Cvičení č. 2 Řízení multinacionálních firem
Řízené služby v praxi. CENA - NIŽŠÍ TCO - SNADNÁ KONTROLA NAD INVESTIČNÍMI A PROVOZNÍMI NÁKLADY Provozní náklady Porovnání nákladů při pořízení systému.
BBH 7/6/2012Slide 1 Prezentace BBH Praha
Organizace sociální správy
1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška.
APPN, o.s. Agentura pro neslyšící. Agenda: 1) Kdo jsme 2) Jaký je náš cíl 3) Naše projekty.
Úprava vedení účetnictví a daňové evidence zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví ve znění pozdějších předpisů zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, ve.
Informační systémy Tomáš Maděra.
E - Insurance Management System © 2003 FSS, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. Financial Support Services Zjednodušení prodeje pojištění.
Plnění zákonných povinností zaměstnavatele
O SPOLEČNOSTI Fiktivní firma Ekohelp, s. r. o., sídlící při OA Olgy Havlové v Janských Lázních, zahájila svou činnost v říjnu roku 2014 a její hlavní.
Správný krok ke prosperitě… …ukážeme Vám JAK. NETAX – kdo jsme ? Vize: Stát se vyhledávaným poskytovatelem služeb na českém trhu v oblasti finančního.
P. SHRNUTÍ DOBRÉ PRAXE ZE ZAHRANIČÍ Lenka Hrkľová Odborný garant mezinárodního projektu Péče o děti jako mezigenerační most Nikola Křístek odborný expert.
Partner úspěšných ve světě dotací. Dotacím opravdu rozumíme  Naše firma byla založena v roce 2011 profesionály s bohatou zkušeností v oblasti dotací.
© Creditreform-Group Pracovní snídaně: Škola řízení pohledávek Hotel Jalta, Praha 1,
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
HEXAGEEK Czech Republic Hostingové a datové služby zdarma pro NNO.
Brno International Business School Britské vysokoškolské programy Ing. Zdeněk Urban, MBA Britské vysokoškolské programy Ing. Zdeněk Urban, MBA.
Živnosti Právnické a fyzické osoby Čtyři typy živností
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 4. duben 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.8.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda
1 Ministry of Education, Youth and Sports CZECH REPUBLIC PROGRAM EUREKA – Evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing.Josef.
V ČR roste počet dlužníků
Prezentace společnosti Fincentrum
Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Ministerstvo financí je ústředním orgánem státní správy pro –státní rozpočet republiky, –státní závěrečný účet republiky, –státní pokladnu České republiky,
1 2 Microsoft Dynamics NAV Frýdlant nad Ostravicí 7. prosince 2006 Ing. Jaromír Skorkovský, Csc. Training Manager.
Moderní personalistika I. BLOK
Řešení SAP pro veřejnou správu
Aim high. Achieve higher.. Graduate Recruitment.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Právní možnosti při zakládání firemního zastoupení v SRN Prof. Dr. Arsène Verny, M.E.S. Advokát v ČR a SRN Sdružení českých podniků v Německu.
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
SBERBANK CZ VÁŠ SILNÝ A SPOLEHLIVÝ OBCHODNÍ PARTNER ŘÍJEN 2014.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Charakteristika daňové evidence Příjmy a výdaje v příkladech.
© Macura & partner, a.s. Veletrhy řešení 2015 Právní formy podnikání dané zákonem.
Autor bakalářské práce:Martin Šíma Vedoucí bakalářské práce:Ing. Marta Hortová Oponent bakalářské práce:Mgr. Hana Bartošová DAŇOVÉ A ODVODOVÉ ZATÍŽENÍ.
InovaJET Podnikatelský inkubátor ČVUT
RAIFFEISENBANK RUDOLF RABIŇÁK
účetnictví, daně a controlling
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Nabízené služby společnosti
Vládní program na podporu exportu
EVIDENCE VÝNOSŮ A NÁKLADŮ V ÚČETNICTVÍ
Nabízené služby společnosti
Mezinárodní pronájem pracovní síly
FINANCOVÁNÍ INOVACÍ Odpočet na podporu výzkumu a vývoje
Transkript prezentace:

Profesionální poradenství – obchodní úspěch. Spolehlivost. Diskrétnost. Mobilnost.

O společnosti CACS Jsme pražská pobočka společnosti “Caspian Accounting and Consulting Services” (CACS), která byla založena v Ázerbájdžánu v roce Naše společnost se specializuje na několika hlavních činnostech a má pověst profesionálního a spolehlivého partnera na mezinárodním trhu účetních, právních a konzultačních služeb. Charakteristickým rysem “Caspian Accounting and Consulting Services” (CACS) je velká zkušenost zaměstnanců společnosti v odvětvích, ve kterých se pohybují naši klienti. Všem fyzickým a právnickým osobám na území České republiky efektivně poskytujeme profesionální účetní, právní a daňové služby.

Naši klienti Naše služby poskytujeme mnohým zahraničním a tuzemským společnostem a fyzickým osobám. Někteří naši klienti: Microsoft Azerbaijan Lt. (USA) Nokia-Siemens Network Baku (Finland-Germany) Fujitsu (Germany) AIG insurance and financial company (USA) European Union Max Streicher CS GMBH construction company (Germany) Tractebel Development Engineering (Belgium) Crosco Integrated Drilling & Well Services (Croatia) Bon Accord Engineering Deliveries (France) Caspian Ltd (Scotland) Bakcell LLC (Azerbaijan) Ehrmann (Russia) GS Engineering & Construction branch office in Azerbaijan (South Korea) Rider Hunt International (Scotland) AAMB Kapellhaus (Germany) Aker Kvaerner Process Systems (Canada) ZTE Azerbaijan (China) Holtz Ltd (Azerbaijan) International Insurance Company (Azerbaijan) Inteco Company (Azerbaijan) Strabag LTD (Austria) Misnak Azerbaijan (Turkey) Hellmann Worldwide Logistics (Germany) Fracht Azerbaijan LLC (Switzerland) SAZ (Czech Republic) Daewoo (South Korea) Zastoupení Evropské Unie v Ázerbájdžánu

Naše služby Účetnitví a daně: Vedení účetnictví Daňová evidence Mzdy Personalistika DPH Daň z příjmu Ostatní doklady Administrativa: Platební styk Fakturace Komunikace s úřady Založení s.r.o. Založení živnosti Outstaffing

Naše služby Poradentsví a analýza: Analýza Daňová optimalizace Správa pohledávek Řízení financí Odborné finanční poradenství Banky a zdroje financování Redukce nákladů a úsporné programy

Výhody využívání našich služeb Uhrazení škody klientovi v důsledku případného pochybení ze strany naší firmy Úspora pořizovacích a provozních nákladů (zabezpečení vzdělávání, softwaru, prostor a dalšího vybavení pro interní zaměstnance) Služby naší firmy jsou Vám k dispozici neustále, v porovnání s prací interního zaměstnance (dovolené, nemoci) Velká profesní zkušenost zaměstnanců naší společnosti je zárukou kvality poskytovaných služeb Jako profesionálové ctíme obchodní tajemství, které vyplývá ze znalosti firemních informací Odpadají Vám starosti s účetnictvím a daněmi a Vy se můžete naplno věnovat pouze své hlavní činnosti

Caspian Accounting & Consulting Services (CACS) Olšanská 3, Praha 3, Česká republika Tel: (+420) , (+420) Web site: Kontaktní informace