Desatero problémů Chrudimi 2014. Vybudovat venkovní tělocvičnu v centru města vybudování venkovní tělocvičny u AFK pro všechny generace plánovací setkání.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Praha - 7. prosince 2006 Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií a státním rozpočtem České republiky Plánování sociálních služeb ve městě Havlíčkův.
Advertisements

Projekt „Rovnost na Vysočině v kontextu koncepce rodinné politiky Kraje Vysočina“ Ing. Soňa Krátká, regionální koordinátorka.
Návrh komunitního plánu na rok
studie regenerace sídliště Na Rozhledně - Chrudim
Pracovní skupina národnostní menšiny a cizinci
Fórum Zdravého města Prachatice 16.února Komunitní plán zdraví a kvality života Prachatice ( ) 1. Životní prostředí 1.1 Problém psů, nepořádek,
Odpady 2014 – jak dál v Olomouckém kraji ? Konference samospráv Olomouc
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
Desatero problémů Chrudimi očima mladé generace 2014.
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
FÓRUM ZDRAVÉHO MĚSTA JILEMNICE 11. dubna 2013, SD Jilm.
12. září 2014 Slide N° září 2014 Slide č. 1 Sekretariát Urbact URBACT II Evropský program územní spolupráce při integrovaném a udržitelném.
VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 
SPOLUPRÁCE ZDRAVÝCH MĚST A ZDRAVÝCH ŠKOL Chrudim, 17. května 2005.
PROJEKT „ Bezbariérová Chrudim “. Na začátku – Projekt I. Během května a června 2008 naši studenti pracovali na projektu „Co můžeme změnit kolem nás“
2.komunitní plán sociálních a navazujících služeb v Zábřehu na období
Integrovaný plán rozvoje města Náchoda na období Jednání Řídícího výboru Náchod,
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Dobrovolnictví a veřejná služba v obci Jak na to? Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Integrovaný plán rozvoje města Kutná Hora 21. srpna 2007.
FÁZE A CYKLUS SUMP: Od myšlenky k praktickým řešením Petr Kurfürst, Centrum dopravního výzkumu, v.v.i. Praha, Kongresové centrum
Fórum Zdravého města veřejné projednání k celkovému rozvoji
1 Sociální integrace v Libereckém kraji grantové schéma v rámci Společného regionálního operačního programu.
Praxe vítěze soutěže „O lidech s lidmi“ Zapojování veřejnosti do rozhodovacích procesů (v kvalitě MA21)
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Rozvoj sociálních služeb v Moravskoslezském kraji Vize Moravskoslezského kraje: Partnerstvím zadavatelů.
Setkání s poskytovateli sociálních služeb –
Destinační management TO Jeseníky-východ
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat obchvat města Chrudim jednání s náměstkem ministra a zákonodárci za chrudimský region jednání v Poslanecké.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Prezentace turistické oblasti
Víceúčelové kulturní centrum Jan Kučera Odbor strategického rozvoje 4. června 2008.
Program dnešního setkání OPS ( )
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Společně proti úrazům ve městě Chrudim. Zdravé město Chrudim  Zdravé město od roku 2001 – vstup do NSZM ČR  Podpora zdraví (soulad psychické, fyzické.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
lenové NSZM ČR: Členové Služby pro členy NSZM ČR  Semináře a školení pro koordinátory PZM a MA21 Boskovice, říjen 2004 Chrudim, červenec 2004.
Ostrava Pilotní projekty v IOP „Integrovaný přístup k řešení romské problematiky v sociálně vyloučených lokalitách“
KONFERENCE Program obnovy rodiny MALENOVICE
Řešení největších problémů 2009/2010.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Regenerace městské památkové zóny. Městská památková zóna MPZ vyhlášena rozloha 52 ha na území MPZ je 85 nemovitých KP zapsaných v seznamu.
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Bečov nad Teplou 23. září Charakteristika města 1399 městská práva V současnosti cca 1000 obyvatel Poloha na spojnici lázeňských měst Karlovy Vary.
Monitoring a vyhodnocování KPSS na Otrokovicku PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN A ŘÍDICÍ SKUPINY.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
„MĚSTO V POHYBU: UDRŽITELNÁ MOBILITA A NOVÉ TRENDY V ŠETRNÉ DOPRAVĚ “ seminář, Praha, 12. května 2016 Trendy a nové přístupy k řešení městské mobility.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Seminář Svazu měst a obcí České republiky , Praha Úloha architekta při rozvoji města Ing. arch. Marek Janatka, Ph.D.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Sopop.cz Městská knihovna a komunitní plánování Web SOciální POmoci Písecka.
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Komunitní plánování ORP Roudnice nad Labem – spolu a inovativně.
Integrovaná strategie rozvoje území , Vrbátky.
Územní agenda Evropské unie Odbor rozvoje a strategie regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské náměstí Praha 1.
KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB NA DOBŘÍŠSKU A ZAPOJOVÁNÍ VEŘEJNOSTI
Vítejte na veřejném fóru
ÚVODNÍ SETKÁNÍ SE STAROSTY
Komunitní plánování Mirka Wildmannová.
Komunitní plánování sociálních služeb Děčín
Nákladové nádraží Žižkov Parková čtvrť Central Group
Odprodej pozemků ulice Lipská v Chomutově
Základní údaje Samostatná městská část od roku 1994 Rozloha 1 353,1 ha
Veřejná beseda nad návrhem Územního plánu Mariánské Lázně
Transkript prezentace:

Desatero problémů Chrudimi 2014

Vybudovat venkovní tělocvičnu v centru města vybudování venkovní tělocvičny u AFK pro všechny generace plánovací setkání pro vybudování venkovní tělocvičny pro workout - zvolení lokality, sestava prvků, odsouhlasení návrhu

zpracovaná studie napojení rekreačních lesů Podhůra oslovení vlastníků pozemků dotčených případnou stavbou cyklostezky probíhající dodatečné dědické řízení na pozemek, který může být dotčen plánovanou cyklostezkou Vybudovat cyklostezku na Podhůru

vypracování nezávislých návrhů na parkovací dům na Moravově zahradě - předání květen - červen parkování je součástí zadání architektonické soutěže řešící sportovní halu Řešit problémy s parkováním (např. Tyršovo náměstí)

v městském kině pokračuje cyklus promítání pro seniory se slevou sleva pro seniory v MUBASO znovuzavedení zvýhodněného předplatného řady B do divadla K.Pippicha výlety po barokních památkách v rámci Královských věnných měst za zvýhodněnou cenu v roce 2013 – Antišmejdi výlety za památkami v rámci Královských věnných měst za zvýhodněnou cenu i v roce 2014 – HK, Polička, Vysoké Mýto Jednat o zlevnění vstupného pro seniory na kulturní akce

osvěta kontroly strážníky Městské policie - dodržování vyhlášky o čistotě města úklid psím vysavačem - za den je nasbíráno cca 8 kg - 10 kg Řešit problematiku pejskařů

Podporovat udržení sítě sociálních služeb v Chrudimi pro všechny cílové skupiny pokračování v aktivní účast města v plánování sociálních služeb - nový Komunitní plán sociálních služeb a akčním plánem na rok 2014pokračování v aktivní účast města v plánování sociálních služeb - nový Komunitní plán sociálních služeb a akčním plánem na rok 2014 přímé dotace pro poskytovatele sociálních služeb ve městěpřímé dotace pro poskytovatele sociálních služeb ve městě činnost Centra sociálních služeb a pomoci Chrudim - komplex služeb pro seniory projekty Prevence kriminality projekt Máme šanci na sobě pracovat

zmapovat rozmístění odpadkových košů ve městě ve spolupráci se studenty vytvoření pasportu městského mobiliáře Zajistit více odpadkových košů ve městě

Strategický plán udržitelného rozvoje města Chrudim na roky zpracovává se odborná analýza zpracován návrh strategie v souladu s UR v pracovních skupinách, odborných komisí, vedení města a dalších partnerských organizací

Odborné posouzení realizace MA 21 – udělení nejvyšší kategorie „A“ – audit udržitelného rozvoje

Historické město roku

Děkujeme za pozornost.