Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Beseda s paní spisovatelkou
Advertisements

JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
Ten nejhezčí kolovací dopis na světě, nad kterým bychom se měli opravdu zamyslet! Na tomto příběhu je opravdu něco pravdivého.Pro informaci: přečíst si.
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Jak psát práci SOČ Tomáš Doseděl,
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
Věděli jste, ....
PRESENT PERFECT SIMPLE
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Seminář o mořských rybách Dne jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce.
Využití znalostí ze zkoušek ECDL v projektovém dnu.
Já a vše kolem mě..
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Někdy je dobré se zastavit a zamyslet se nad životem Všem mým přátelům.
Opakujeme Slovesa.
Jenom moje ….. Obsah (alespoň něco jako obsah) Tyhle fotky jsou z Kypru …. Z Egypta bohužel nemám k dispozici ( nefotili jsme )
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Opakujeme Slovesa Přísudek.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Proč Sport nebyl Super Norbert Gulevič a Lukáš Marvan.
Nebezpečí na internetu Nikola Zámečníková
Počátky Základního kamene Konstantin. Konstantin byl pohan. Byl to chytrý vládce a potřeboval upevnit svou moc.
Sport a psaná média redakční praxe v moderním newsroomu.
Jak vzniká zpráva Podpora využití ICT ve výuce průřezových témat na základních školách (CZ.1.07/1.1.00/ )
Radek Tůma Blokování HTML tagů v příspěvcích. Rok_login.php Toto je funkce pro blokování HTML příkazů při vládání komentářů k článkům. Tato funkce je.
1. Třikrát Petr vyznával, | že miluje Pána svého. | Třikrát Pán mu přikázal | pečovat o bezbranného. Málo je říkat: sestry, bratři. Nést břemena, to k.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
85.1 Slovesný způsob Mlč! mlčel bych….. Mlčme! mlčel bys… mlčím…
Dopis od Boha.
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Technologie.
Kondicionál v minulém času: Conditional in the Pat Tense Rewrite the following sentences in the non- past conditional. Vzor: Kdybych to byl věděl, byl.
1. Dva chodci z města jdou, do Emauz kráčejí  kříž, hrob je vyděsil, zbavil všech nadějí. V takovém zklamání, kdo může potěšit? Snad ten, kdo přidal se,
Střední průmyslová škola v Písku
MOJE RODINA Josef Novák.
Moje záliby Přemýšlení Kateřina Veverková
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Clovek se nekdy pta proc...???
Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!!
Slečna katechetka Petra vstupuje do kláštera klarisek Je sobota a několik mladých lidí z různých míst Moravy se sjíždí do Brna –Soběšic. A ptáte.
9 let na základní škole:.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Knížka je můj kamarád Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Simona Valachová Název: VY_12_INOVACE_3104_divadlo Téma: Divadlo Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
České noviny Základní škola Choltice, okres Pardubice – „Učíme se pro život“ Šablona: č. III/2 Inovace a zkvalitnění výuky pomocí ICT Pořadové číslo: 36.
F EJETON Ivana Samcová. F EJETON z franc. feuilleton respektive feuille [fœj] = lístek, či též poznámka pod čarou, v češtině také tzv. podčárník specifický.
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
Čím chci být ,až vyrostu.
Popisuje: Vojtěch Zedek
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
Jak na PR (absolutní základ)
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
ŽELVA DANUŠKA ŽELVA STEPNÍ.
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
Kondicionál v minulém času: Conditional in the Pat Tense
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Autor: Mgr. Lenka Zlámalová Datum: Název: VY_32_INOVACE_12_ČESKÝ JAZYK
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Marek Barták ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně dvakrát do roka mají sraz a to je začátek mého koníčka!

Vše je jednou poprvé …  Když jednou probíhal sraz redaktorů Zámečku, dozvěděl jsem se, co vše zažili.  Byli v několika redakcích. Dále třeba v ČTK nebo ČEZ. Ve volném čase byli v kině nebo bazéně.  Ze závisti jsem to chtěl vyzkoušet a dnes vím, že to byla správná volba !

Pokračujeme v začátcích …  Když jsem ucítil touhu zažívat tyhle návštěvy bylo mi 12 let  Věděl jsem, že zažiji spousta věcí, na které bych nikdy nenarazil  Začal jsem se ptát, jak se stát takovým redaktorem?  Je to snadné! Psát, psát a psát….

První články…  Své první články jsem psal o akcích, které jsme s DD navštívili, nebo jsme pořádali.  Zprávu jsem odeslal paní ředitelce a paní ředitelka to poslala do redakce Zámečku.  Jaká velká radost to byla, když jsem viděl své první články v časopise otisknuté.  Tak jsem začal psát a nabírat první zkušennosti!

Přišel jsem, viděl jsem, napsal jsem…  Čas letí jako voda, ale stále se něco děje.  Když někdo něco chce, jde si za svým cílem a já jdu!  Píšu zprávy, reportáže, úvahy a většinou si k tomu sám fotím fotky.

,,Můj‘‘ cíl,,Mého‘‘ koníčka  Předat něco,,svým‘‘ čtenářům. Když si někdo chce přečíst můj článek, chci aby nebyl zklamán a aby se něco dozvěděl.  Snažím se, aby to vždy ukazovalo nějakou myšlenku, nad kterou se dá zamyslet, potěšit nebo diskutovat.

Fotogalerie