Zbyněk Podhradský 27.12.2010 Reflexe aneb Jak to vidím já.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÍTEJTE NA STRÁNCE VÝCHOVNÉHO PORADCE
Advertisements

Kamarádi :o) :o).
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Citáty O LÁSCE.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ
Výletek kolový 17. června LP Tak jsem se odpoledne rozhodl, že se projedu na kole, v terénu, o kterém jsem již delší dobu uvažoval. Auto jsem nechal.
(Z knihy: Neal Donald Walsch Přijímání Boha)
V ÍTEJTE NA BONUSOVÉ HODINĚ !!! Co budeme dělat? Budeme se učit.
... aneb význam prachu v domácnosti. Dámy!!! Pamatujte.... vrstva prachu na nábytku chrání dřevo, které je pod ní. 'Dům se stává domovem až když můžete.
Ahoj všichni, jen vám chci říci, věřte či nevěřte, splnilo se mi přání, které jsem měl, a znám další lidi, kterým se to též splnilo, takže nic neztratíte.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Automatická prezentace Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Constructions with by Rewrite the following sentences using by constructions. Do not change the aspect. Vzor: Chci hrát tenis. Chtěl/Chtěla bych hrát tenis.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
 Přečtěte si hesla a zapište na papír, co si myslíte, že znamenají.  Při plnění úkolu se můžete volně pohybovat po třídě.
Základní škola a Mateřská škola Slapy, okres Praha-západ Projekt EU – OPVK, projekt číslo:CZ.1.07/1.4.00/ Anotace: počáteční a konečné písmeno,
Hra na zapamatování Informace o hře Vytvořil: Jakub Hrubý 6.A
Známe to všichni. Něco, nějaký nápad se nám líbí, chceme se připojit… … a ono nic! Chybí příležitost, motivace… … ono pověstné: Budu lepší, něco udělám,
Kakashi je na dně Odstrašující příklad yaoi fanouška.
Jan Opatřil….
Budu vám vyprávět příběh o buláncích. Ta vochomůrka je jeho domovem. Ten víc červený se jmenuje Uzlík. Dobrý den,nevít e kde je Mazlík? Ty o tom nevíš?Včera.
Karel Hynek Mácha *16. listopadu 1810 v Praze
Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/
SYMFONICKÝ ORCHESTR Každý z nás si pro vás připravil krátké povídání.
Hudba ABBA, Money, Money, Money Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Patronus 9/06 Madam Pomfrey, prof. McGonagallová, prof. Snape od Veni.
Na stránce č. 4 jsou otázky testu. Na dalších stránkách
ARTEFILETIKA Prezentace artefiletiky – metodický list č. 10 Stavitelé domů Zpracovala dne Mgr. Andrea Költö (str.1 – 6) Možnosti využití.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
3.wydání 3.wydání Hmm nemám nápady.jé teď mě něco napadlo přidám sem fotky naší školy.
PSYCHICKÁ ZÁTĚŽ PŘEHLED REAKCÍ. ŠKÁLY PRO POSUZOVÁNÍ ZPŮSOB: 0 = NENÍ TO MŮJ ZPŮSOB REAGOVÁNÍ 1 = OBČAS TAK REAGUJI 2 = ČASTO REAGUJI TÍMTO ZPŮSOBEM 3.
Dobrý Den. Dnes se podíváme na hru, která nemůže být cizí žádnému fandovi RPG her. Tou hrou je pokračovaní ságy…
Je zbožnost cool? ZAJÍMAVÁ ZÁBAVNÁ PŘITAŽLIVÁ. Jak lidé kolem nás vidí zbožnost? Je to něco společného s Bohem Je to nuda Nejspíš to nemá žádný praktický.
KOČKA Jsem kočka Tady mám myš A nehleď tak na mně jóó? Koukej ty oči.
Zkuste říct Hudba:Michal Tučný Chtěl bych být medvídkem.
Vesnice, ve které žiji Velké Karlovice
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:28.
Tak co hoši? Je ten puk za čárou, nebo ne? To je dnes už potřetí! Já říkal, že chci nadhazovat!!
Židovské Velikonoce neboli Pesach
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Téma: Audience – V. Havel
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Rozkazovací tázací oznamovací přací. Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č.
Ten je….
Příběh Bylo jedno krásné místo na Zemi a jmenovalo se Šumava. A bylo tam ještě jedno krásné místo Lesní království. Rostlo tam hodně.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
ČÍST CIZOJAZYČNÉ KNÍŽKY ?.  Asi každý z nás někdy narazil na nějakou knížku, časopis nebo jakýkoliv jiný materiál, který sice obsahoval velice zajímavé.
Karel Hynek Mácha Máj 8.třídy. Karel Hynek Mácha - život  Narodil se na Újezdě na Malé Straně  Vedle studia, četby a lásky bylo zdrojem Máchových zážitků.
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
SLOVENSKO 2016.
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Naučil jsem se....
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Bylo nebylo ... Před dlouhou, dlouhou dobou existoval ostrov, na kterém žily všechny pocity člověka: dobrá nálada, smutek, vědění … a kromě ostatních různých.
Prezentace jde automaticky, prosím, pusť repro 
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Transkript prezentace:

Zbyněk Podhradský Reflexe aneb Jak to vidím já

Popis Cílem bylo vytvořit krátký a jednoduchý komiks na téma „Hodina Sociální komunikace“. Fotografie jsem dělal při hodině sám a doufám, že mi všichni vyobrazení odpustí, v jakém světle jsem je a celou třídu prezentoval Příběh je fiktivní, postavy, jména a všechno ostatní také:) Přeji příjemnou zábavu

Tak kdo má dnes svůj nudný text? Já ne, já jsem tu jen do počtu.. Tak že bych se obětovala? A jak si ten projev představujete? (Duchem nepřítomen) Hmm.. Knedlo, vepřo.. Plznička..

Áále to je jedno!! Důležitý je přednes kolegyně Smolíková.. Tak třeba už jsme tu měli:

Šeptání,..Uktápzop ínetč Horror s prvky reality, nebo DĚSIVÝ ŘVANÍ!! Už by to chtělo nový botičky.. ÉÉ cože? Hokej?

Tak kdo půjde? Byl tu dokonce jeden, co si stavěl barikádu.. Tak já, aspoň budu mít pokoj.. Prosím? Já a nuda? Výborně, takže očekávám drámo a pořádný vzrůšo, ne jak posledně..

To mi něco připomíná! Nebyl to kolega Šrámek, Neruda, nebo Mácha? Taky tedy: Byl pozdní večer, první máj.. Začíná to tím, že bohatý zbojník Vilém Pedro de la Alfonso Mucharito se rozhodne vzít si za ženu němou lehkou děvu Jarmilu Mariu la Bambino a pak... Tak to vypadá zajímavě.. No já si vypůjčila jednu básničku, ale ten můj text je na pokračování – má to dílů! Ona udělala z Máje Telenovelu!! Tak to tu opravdu ještě nebylo!

po osmi letech společného soužití zjistí, že je to jeho dávno pohřešovaná sestra! Bože chraň nás před těma Mexikáncema!! Bože co já tu vlastně dělám? Tomu se říká FANTAZIE!! Připomíná mi to Cimrmanovu sedmihodinovou operetu „Proso“ Počítám, že tímhle zaplácneme prvních 700 dílů a bude to pokračovat dějem u jedné hospody, kam přijde nespravedlivě odsouzený muž, dalších cca 500 dílů Myslíte, že je to na „Zlatou kapličku“? No jak bych vám to.. Jestli tam neuvedou tohle, tak už fakt nevím!

Je tu ještě někdo, kdo má podobné drámo? No jejímu dílu určitě konkurovat nemůžu.. Přehodil si papíry a Tady má jen prezentaci o perspektivách hřebíku.. Tak tou prezentací podložíme tuhle lavici – stejně je celá rozviklaná. Rozchod ! The KONEC