Houbohubky na startu. Houbohubky - pokračování Houbohubky a zálivka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mladé choroše šupinaté jsou šťavnaté a chutné…
Advertisements

Podzimní houbová směs Místo pro snímek směsi hub….
Z „Jarních hub“ 2011/II…  Kačenky chutnají v mnoha podobách, mj. i v kombinaci se zakysanou smetanou…
Houbový koláč s parmezánem
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Houby na másle se strouhanou houstičkou…. 1. Nádivka se smrži - postup A)
Velikonoční nádivka…  Mladé choroše šupinaté jsou šťavnaté a chutné  …
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
1. Ohnivá pánev čerta Šmajstrla Suroviny: 200 g vepřového plecka /kotlet bez kostí/ 400 g kuřecích řízků 200 g klobásky 1 červená paprika 1 zelená.
Příprava drůbeže Osnova: Charakteristika drůbeže Dělení
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
K přípravě používejte jen zdravé a tvrdé houby
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Pěstovaná hlíva ústřičná
Smrže vysoké a nádivka 2x jinak
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Místo pro snímek směsi hub…. Houbařovy závitky Suroviny: Náplň: Směs hub (nevynechejte ucho Jidášovo), kuřecí plátky, cibule, česnek, řapíkatý.
Strava při zánětu jater
PRO POKRAČOVÁNÍ STISKNĚTE ZDE: POKRAČOVAT. PŘIPRAVTE SI: 4 KIWI 2 POMRANČE 4 LŽIČKY TEKUTÉHO MEDU 4 MENŠÍ SKLENICE KDYŽ MÁTE PŘIPRAVENO: POKRAČOVAT.
Omáčky Základy omáček Zahuštění omáček Ochucení omáček
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Houby a ryby… Místo pro snímek směsi hub…. Připravené suroviny poskládejte do pekáčku…
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Charakteristika pokrmů
BE soup 1 Slepičí s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Bramborová s paprikou 10,60 Kč / 16,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Hovězí s bylinkovým svítkem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Žampionový krém 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
Ivana Francová, SOU LIběchov Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:
Smažení vepřového masa
BE soup 1 Hovězí vývar s játrovou rýží a zeleninou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Cibulový krém s pórkem 16,60 Kč / 21,- Kč Čtvrtek.
BE soup 1 Zeleninový vývar se zeleninou a mušličkami 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Boršč 16,60 Kč / 21,- Kč Pondělí.
BE soup 1 Hovězí se zeleninou a smaženým hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Špenátová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
BE soup 1 Cibulačka s krutony 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Gulášová 16,60 Kč / 21,- Kč Úterý.
Drůbež Rozdělení drůbeže:
ÚTERÝ Polévka Risi - bisi 20,- Kč Polévka Fazolová s uzeninou 25,- Kč.
Pondělí BE soup 1 Slepičí 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Bramborová s paprikou 16,60 Kč / 21,- Kč.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
BE soup 1 Zeleninový vývar s rýží a hráškem 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 1 Zelná s uuzeninou 16,60 Kč / 21,- Kč Pátek.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Škola budoucnosti s využitím IT Název materiálu:
Pondělí BE soup 1 Kuřecí vývar s masem a těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Fazolová s paprikou 16,60 Kč / 21,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Hovězí po italsku 20,- Kč Polévka Houbový krém 25,- Kč.
PONDĚLÍ Polévka Zeleninový vývar s mušličkami 20,- Kč Polévka Selská polévka 25,- Kč.
Houby Ing. Alena Říhová. Houby = naše vyhláška rozeznává 56 druhů volně rostoucích - k přímému prodeji, dalších 9 druhů k sušení a konzervaci, 15 pěstovaných.
ÚTERÝ Polévka Drůbeží vývar s drobením 20,- Kč Polévka Bramborová polévka 25,- Kč.
Ovesná pochoutka Filip & Aleš.
Pondělí BE soup 1 Slepičí s těstovinou 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2
října 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
DUM - Digitální Učební Materiál
9. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Technologie 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
6. – 10. června PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Potraviny a výživa 2. ročník – kuchař, číšník, servírka
Zeleninový vývar se zeleninou a kapáním
Zeleninový vývar s těstovinou
ÚTERÝ Polévka Česnečka 20,- Kč Polévka Hrášková 25,- Kč.
Potraviny a výživa – Tuky použití, skladování, opakování
Zeleninový vývar s rýží a hráškem
Zeleninový vývar se zeleninou a kapáním
Hovězí vývar s kapustou a rýží
2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Zeleninový vývar se zeleninou a kapáním
TELECÍ MASO Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Lada Marholdová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
27.2. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Hovězí vývar se zeleninou a drobením
Slepičí se zeleninou a fridátovými nudlemi
27.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
8.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Transkript prezentace:

Houbohubky na startu

Houbohubky - pokračování

Houbohubky a zálivka

Houbohubky ve finále

Houbohubky pro každou příležitost Suroviny: klobouky mladých žampionů, dušená libová vepřová šunka, sójovka, včelí med, snítka čerstvého rozmarýnu, olej na vymazání zapékací misky, párátka. Postup: Čisté kloboučky hub či jejich překrojené části obalte přeloženým plátkem šunky a spíchněte párátkem. Sousta pokládejte do olejem vymazaného pekáčku, pokropte zálivkou ze sójovky a medu, Přidejte snítku rozmarýnu a vše upečte do zezlátnutí. Během Pečení houbohubky potírejte zálivkou. Lehká karamelizace medu a libá vůně prozradí, že je hotovo… Fotorecept: ©Aleš Vít, ČMS, 2009