Projektový týden v primě Projektový týden v primě.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
Noc pát‘áků Michaela Stryjová.
My od 1. do 6. třídy ,,DOKONALÁ PARTA“ na Svahové
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Adaptační kurz
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Řešení úloh v testech Scio z obecných studijních předpokladů zadaných ve školním roce 2012/2013 pro 9. ročník (23. – 35. úloha) III. označení digitálního.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
 Dne se uskutečnil výlet třídy 6.A. Jeli jsme do botanické zahrady a do IQ parku v Liberci.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
TOM Kamarádi Pacov Autor: Verča Hřebíková JARNÍ TÁBOR –
Noc Pátáků(: Dominik Turoň.
Školní výlet do Mariánských Lázní Jeli jsme luxusním autobusem, byl dvoupatrový, byla to PARÁDA!!!
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.
Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt v rámci Operačního programu VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST.
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
Železniční muzeum Zlonice
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Projektový den Bezpečný pohyb na internetu. Úvod  Na úvod nás pan učitel seznámil s programem projektu. Vysvětlovali jsme si jak by jsme se měli bezpečně.
PROJEKTOVÝ DEN GIMP.  o první hodině jsme se seznámili s našim dnešní tématem.  Téma projektového dne bylo,,Virtuální svět nebo realita´´.  Měli jsme.
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
ČÍSLOVKY Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Slovní úlohy Dělitelnost
Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Anotace Materiál je vhodný ke společné práci žáků 3.třídy jako opakování učiva o kalendáři a o čase. Opakování může být motivováno některou hrou, doporučuji.
Birmingham – ERIKA BOUCHARECHASOVÁ
S Olgou hodinu za hodinou Mgr. Renata Nogolová Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Renata Nogolová. Autor obrázků Tomasz.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Projekt Kiosek Zpracovali: Tomáš Svoboda, Alena Ikriová, Kristýna Krulichová, Nicola Hlavičková, Josef Kořínek z OIS3.
Vlasta Faktorová rozená Daňková ze Sedlčan Zpracovaly Veronika Macháčová a Kateřina Cihelková Sedlčany 2015.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Anglie ZŠ Bor, ZŠ Nebušice Vytvořila: Veronika Třísková.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA. Škola by měla začínat v 10:00 a končit by měla v 12:30. Abychom nemuseli vstávat tak brzo. A končila by dříve, abychom se mohli po.
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník Autor Číslo projektu
Sada 1 Matematika MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Užití aritmetického průměru ve slovních úlohách
Autor: Mgr. Radana Marelová
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
DIAGRAMY.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
Tak jsem se vydal ve čtvrtek 2
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
Daniela Chmelíková, Martina Bryxová, Tomáš Zedník, Veronika Haková
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
29. Letní škola slovanských studií 2018 škola na zámku
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Dana Ingvortová Číslo
Transkript prezentace:

Projektový týden v primě Projektový týden v primě

Den první V pondělí jsme měli matematiku V pondělí jsme měli matematiku Zabývali jsme se hlavně pravým úhlem v historii a slunečními hodinami Zabývali jsme se hlavně pravým úhlem v historii a slunečními hodinami

První tři hodiny jsme měli paní profesorku Rosickou. Nejprve jsme rýsovali pravý úhel na list papíru a druhou část vyučování jsme šli k Barboře a tam pravý úhel vytvořili doopravdy. První tři hodiny jsme měli paní profesorku Rosickou. Nejprve jsme rýsovali pravý úhel na list papíru a druhou část vyučování jsme šli k Barboře a tam pravý úhel vytvořili doopravdy. Další tři hodiny jsme měli pana profesora Heřmánka. S ním jsme dělali sluneční hodiny, ale samozřejmě nesvítilo slunce. Další tři hodiny jsme měli pana profesora Heřmánka. S ním jsme dělali sluneční hodiny, ale samozřejmě nesvítilo slunce.

Den druhý V úterý jsme jeli do botanické zahrady v Liberci V úterý jsme jeli do botanické zahrady v Liberci Jela s námi paní profesorka Kapitánová, pan profesor Posselt a čtyři septimánky Jela s námi paní profesorka Kapitánová, pan profesor Posselt a čtyři septimánky

Jeli jsme asi dvě hodiny autobusem. Když jsme dojeli do Liberce a vystoupili u botanické zahrady, tak jsme asi dvacet minut čekali venku. Většina z nás už mrzla, tak byla velká úleva, když jsme se dostali do skleníků. Dostali jsme papíry s úkoly a jde se na to. Už jsme rozděleni do skupin. Když jsou všechny úkoly splněny, tak se jede domů. No nesmíme zapomenout na nákup suvenýrů. A zase dvě hodiny autobusem. Jeli jsme asi dvě hodiny autobusem. Když jsme dojeli do Liberce a vystoupili u botanické zahrady, tak jsme asi dvacet minut čekali venku. Většina z nás už mrzla, tak byla velká úleva, když jsme se dostali do skleníků. Dostali jsme papíry s úkoly a jde se na to. Už jsme rozděleni do skupin. Když jsou všechny úkoly splněny, tak se jede domů. No nesmíme zapomenout na nákup suvenýrů. A zase dvě hodiny autobusem.

Den třetí Ve středu jsme měli zeměpis Ve středu jsme měli zeměpis Měli jsme pana profesora Heřmánka a pana Bartoníčka Měli jsme pana profesora Heřmánka a pana Bartoníčka

V zeměpise jsme probírali země bohatého severu a země chudého jihu. S panem Heřmánkem jsme vyplňovali pracovní list a také zjišťovali údaje na počítači. Poslední dvě hodiny jsme měli pana Bartoníčka. S ním jsme hráli hru, která se jmenuje Africká vesnice. Skupině, ve které jsem byla, se zrovna moc nedařilo. Bohaté země nám ani neposkytly humanitární pomoc. V zeměpise jsme probírali země bohatého severu a země chudého jihu. S panem Heřmánkem jsme vyplňovali pracovní list a také zjišťovali údaje na počítači. Poslední dvě hodiny jsme měli pana Bartoníčka. S ním jsme hráli hru, která se jmenuje Africká vesnice. Skupině, ve které jsem byla, se zrovna moc nedařilo. Bohaté země nám ani neposkytly humanitární pomoc.

Den čtvrtý Ve čtvrtek jsme měli opět matematiku. Tentokrát jsme měli paní profesorku Čepkovou a paní profesorku Randíkovou. Ve čtvrtek jsme měli opět matematiku. Tentokrát jsme měli paní profesorku Čepkovou a paní profesorku Randíkovou. Měli jsme s sebou mít foťák. Na co asi?? Měli jsme s sebou mít foťák. Na co asi??

Paní profesorky nás vzaly na procházku po Kutné Hoře. Měli jsme za úkol fotit historická čísla na historických budovách. To byla celkem zábava, ale pršelo. Když jsme přišli do školy, tak jsme měli jednu hodinu paní Randíkovou a s tou jsme dělali Thaletovu a Pythagorovu větu. Poslední dvě hodiny jsme byli s paní Čepkovou, která nám dala pracovní listy a zabývali jsme se čísly a číslicemi. Paní profesorky nás vzaly na procházku po Kutné Hoře. Měli jsme za úkol fotit historická čísla na historických budovách. To byla celkem zábava, ale pršelo. Když jsme přišli do školy, tak jsme měli jednu hodinu paní Randíkovou a s tou jsme dělali Thaletovu a Pythagorovu větu. Poslední dvě hodiny jsme byli s paní Čepkovou, která nám dala pracovní listy a zabývali jsme se čísly a číslicemi.

Den pátý Dnes. Dnes je pátek, den pátý. Máme celý den informatiku a paní profesorku Kalnou. Dnes. Dnes je pátek, den pátý. Máme celý den informatiku a paní profesorku Kalnou. Dnes sepisujeme celý projektový týden. Dnes sepisujeme celý projektový týden.

A je to tady. Zazvonilo a paní profesorka odemyká třídu. Ze začátku hodiny děláme úkoly týkající se práce s obrázky a prezentací. Poté se už všichni hrnou na dělání prezentací a několik z nás jde za paní profesorkou s foťákem. Když jsou fotky na internetu, tak už všichni dělají prezentace. A tím končí náš projektový týden. A je to tady. Zazvonilo a paní profesorka odemyká třídu. Ze začátku hodiny děláme úkoly týkající se práce s obrázky a prezentací. Poté se už všichni hrnou na dělání prezentací a několik z nás jde za paní profesorkou s foťákem. Když jsou fotky na internetu, tak už všichni dělají prezentace. A tím končí náš projektový týden.