TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 6 (006)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P ODNIKATELSKÉ DOVEDNOSTI PRO ROZVOJ MSP A NNO V K RÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Projekt CZ.1.07/3.2.10/ Společnost pro právní a ekonomické vzdělávání.
Advertisements

Do hry Do hry Do hry Do hry Pravidla
Kauza domény nespaltese.cz Časový sled. 1. fáze Na doméně byla zahájena lživá negativní kampaň osočující R. Johna.
Práce s okny.
Název projektu: Učení pro život Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo šablony: III / 2 Název sady C: Posloupnosti Autor: Mgr. Dagmar Špalová.
Odpovězte laskavě na následující otázky. Vaše odpovědi určí výši vašeho platu na příští rok. Další.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 1 (001)
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (003) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUSY (201) GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS 204 IZOLACE ZAMĚSTNANCU.
Obrázek v prostředí MS-WORD
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 4 (004)
TEST ČTENÍ VIZUÁLNÍ KOMUNIKACE PhDr. MUDr. Miroslav Krejčíř 3 AXIS
Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – červené x modré Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň zobrazí napovídající.
Diagnostika SPU u studentů vysokých škol
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Na celý test máte maximálně 5-6 vteřin jinak je výsledek, který se dozvíte na konci neplatný….. Spočítejte kolikrát se vyskytuje písmeno F v následujícím.
SYMFONICKÝ ORCHESTR Každý z nás si pro vás připravil krátké povídání.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_08.
Jak vyjednávat o smlouvě a honoráři I. pro společnost JTP Roman Čiviš, A TREND.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS TŘI ČTVERCE GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:III/2.
- Označování buněk - Jedna buňka Řádek a sloupec Více buněk Všechny buňky.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.08 Téma: PowerPoint Číslo.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.07 Téma: PowerPoint Číslo.
Jak efektivně komunikovat s klientem?
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_09.
Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme.
STUDENT CUP SŽDC 2014 Sportovně-vzdělávací projekt II. ročník
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS AGENTI GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (005) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
Vzdělávací technologie aplikace Jaromír Reger (L07155)
Zadání Podle předlohy si připravte tabulky se kterými budete pracovat.
Základní škola národního umělce Petra Bezruče, Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 454 Projekt SIPVZ 2005.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (007) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
WORD Vkládání obrázků. Pokud potřebujete doplnit své dokumenty o obrázky, není to pro Word žádný problém. Tyto obrázky můžete libovolně vkládat do dokumentu.
Než začnete podnikat Kdo je můj klient. Kdo je můj klient? S touto otázkou souvisí spousta dalších: Jak velký je „můj trh“? Je tam pro mě místo? Kolik.
Úvod do psychologie
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
REMINISCENCE v Domově pro seniory Reynkova Havlíčkův Brod Bc. Martina Moravcová, DiS.
Název školy:ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:Mgr. Jiří Benda Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Název:VY_32_INOVACE_I.ICT16 Vytvořeno:4.
Otterwave – nácvik výslovnosti Výuková prezentace.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov Autor: Mgr. Petr Tomek Datum/období: podzim 2013 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma.
Design Název školy Základní škola a mateřská škola Libchavy
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Albertina a Report Mgr. Libuše Simandlová
Propagace nových výrobků firmy Kloida a jejich zavádění na trh
Individuální dárcovství
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Příbor, Dukelská 1346, příspěvková org.
Metodický pokyn Hra je určená pro dvě družstva nebo dva žáky – červené x modré Po kliknutí na tlačítko s číslicí se zobrazí otázka, s otázkou se zároveň.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem
Úvod do algebry (řešení jednoduchých rovnic)
CVIČÍME PAMĚŤ Tato práce je šířena pod licencí CC BY-SA 3.0. Odkazy a citace jsou platné k datu vytvoření. Všechny objekty použité k vytvoření tohoto materiálu.
Petr dnes ve škole psal test z převodů jednotek délky.
Autor: Mgr. Jana Kuhnová Datum: Název: VY_32_INOVACE_19_MATEMATIKA
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
VY_32_INOVACE_VJ39.
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND
Procvičování anglických slovíček
Postup instalace - GALAXY
Současné trendy důraz na kontinuitu předškolního a počátečního školního rozvoje teorie emergentního rozvoje gramotnosti předškolní období – diskuse o systematické.
Tlačítka pro zavírání a změnu velikosti
Intenzivní podpora škol
Pozornost, soustředění, paměť
Rychlé počítání v časovém limitu 15 vteřin II.
Transkript prezentace:

TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 6 (006) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu. www.budovaniosobnosti.cz www.budovaniosobnosti.cz

DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST Soustřeďte se…. Pokuste se zapamatovat fotografie, které se Vám zobrazí po dobu 10 vteřin. A odpovězte na 5 otázek. Neklikejte dříve pro počátek testu, než budete plně soustředění… DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST www.budovaniosobnosti.cz

www.budovaniosobnosti.cz

PŘIPRAVTE SE NA NĚKOLIK OTÁZEK ŽE TO BYLO TĚŽKÉ? ANO, TO VÍME… PŘIPRAVTE SE NA NĚKOLIK OTÁZEK www.budovaniosobnosti.cz

Které zvíře bylo označené modrým čtvercem? OTÁZKY: Které zvíře bylo označené modrým čtvercem? 2. Které zvíře bylo označené červeným čtvercem? 3. Jakým čtvercem byl označen Hroch? 4. Které písmeno jste vyslovili min.3, když jste četli levý sloupec? 5.Které písmeno jste vyslovili min.3, když jste četli pravý sloupec? www.budovaniosobnosti.cz

JAK MYSLÍTE, ŽE JSTE VYUŽILI SVÉ FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI? PO KLIKNUTÍ VÁM ZOBRAZÍME FOTOGRAFIE ZNOVU www.budovaniosobnosti.cz

www.budovaniosobnosti.cz OPĚT OBRAZOVKU OPĚT OBRAZOVKU PEČLIVĚ SLEDUJTE! OPĚT OBRAZOVKU POZORNĚ SLEDUJTE! www.budovaniosobnosti.cz

Byla obě slova místo teček stejná? OTÁZKY: JAKÉ MÁTE PERIFERNÍ VNÍMÁNÍ? OPĚT OBRAZOVKU ………. SLEDUJTE! OPĚT OBRAZOVKU ……….. SLEDUJTE! Všimnuli jste si změny? Byla obě slova místo teček stejná? Opravdu?

A CO VÝZNAM SLOV?  TAK TO SI TO ZKUSTE OVĚŘIT 2 LEVEL: DOKÁZALA SI VAŠE MYSL A ZRAK UDĚLAT ANALÝZU OBRÁZKŮ V DALŠÍ VRSTVĚ VNÍMÁNÍ? TAK TO SI TO ZKUSTE OVĚŘIT www.budovaniosobnosti.cz

Které zvíře mělo otevřenou tlamu dokořán? Které zvíře leželo? 3 LEVEL: Které zvíře mělo otevřenou tlamu dokořán? Které zvíře leželo? Které zvíře se vám dívalo zpříma do očí? www.budovaniosobnosti.cz

www.budovaniosobnosti.cz DALŠÍ TESTY NALEZNETE ONLINE ZDE

REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA www.budovaniosobnosti.cz WWW.VIRTUALCOACH.CZ KOUČINK ZAMĚSTNANCŮ INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK EFEKTIVNÍ METODA ROZVOJE OSOBNOSTI FIREMNÍ KOUČINK WWW.BUDOVANIOSOBNOSTI.CZ TRÉNINKOVÉ PROFESNÍ PROGRAMY TÉMATICKÉ SEMINÁŘE AUDITY A ANALÝZY OSOBNOSTI WWW.BUSINESSGAME.CZ TRÉNINKOVÉ STRATEGICKÉ HRY TRÉNINK STRATEGIE VYJEDNÁVÁNÍ ORIGINÁLNÍ VYTVOŘENÉ PROJEKTY INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK VAŠICH ZAMĚSTNANCŮ NEMESIS WWW.BESTTEAM.CZ EMOČNÍ TEAMBUILDINGOVÉ HRY TÉMATICKÉ PROJEKTY - LEADERSHIP ZÁBAVNÉ PROGRAMY A ZÁBAVA Horní Lán 1 Olomouc 779 00 773/186 555 720/461 570 ŘEŠÍME S VÁMI SKUTEČNOU REALITU B E S T T E A M NEMESIS WWW.REDMARKETING.CZ MARKETINGOVÉ PORADENSTVÍ MARKETINGOVÝ KOUČINK WEBDESIGN A KAMPANĚ NA INTERNBETU www.firemnikoucink.cz RED MARKETING REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA