Nabídka učebních oborů: Prodavačské práce Podlahářské práce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Advertisements

Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
SOU a SOŠ Weilova – Praha 10 Automobilní a informatiky
Studenti – maturanti, pozor!!!
středisko teoretické výuky Nové Město n. Mor Odloučené pracoviště
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Střední škola obchodu a služeb Jihlava
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
Úvodní stránka.
NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.
Střední škola pro sluchově postižené Gellnerova 1, Brno
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
USMĚRŇOVÁNÍ KONCEPCE A OBSAHU EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA TECHNICKÝCH UČEBNÍCH A STUDIJNÍCH OBORECH ©prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
v 1. ročníku Praktické školy jednoleté
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Nabídka studijních a učebních oborů Školní rok 2012/2013.
Keramické a sklářské tříleté učební obory
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Gymnázium a Střední odborná škola zdravotnická a ekonomická Vyškov
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Střední škola a odborné učiliště gellnerova Brno
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
Kód a název oboru: 66 – 51 – H / 01 Prodavač Délka vzdělávání: 3 roky Dosažené vzdělání: střední vzdělání s výučním listem.
 zaměření: Silniční vozidla  Tento obor je zařazen mezi technické obory  Je určen pro chlapce i dívky, kteří se zajímají o automobily, jejich konstrukci,
Soustava vzdělávání po základní škole. základní škola odborné vzdělávání poskytují odborné vzdělání cílem je příprava na povolání všeobecné vzdělávání.
Moje volba – moje budoucnost CZ.1.07/1.1.02/ Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Rekvalifikační kurz ČLEN PRVNÍ POMOCI.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
1.Cesta do školy (animace) 2.Vyučované obory 3.Historie 4.Prostory školy a vybavení 5.Exkluzivity ( vč. ECDL a CISCO )ECDLCISCO 6.Uplatnění absolventů.
Výběr adekvátních vyučovacích metod při fixaci a kontrole znalostí v rámci ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
Opravář zemědělských strojů
Škola je držitelem certifikátu kvality řízení ISO 9001:2000.
Příprava na výkon povolání
Elektrotechnik Materiál vznikl ve spolupráci SPŠ OSTROV a ZŠ Kynšperk nad Ohří, okres Sokolov, příspěvková organizace, Jana A. Komenského 540 Použité fotografie.
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
VZDĚLÁVÁNÍ PO SPLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY Mgr. Blanka Vohníková.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Účetní systémy na PC (MPF_USPC) 1. TÝDEN (25. – )
Programátor CNC strojů
Co a jak po základní škole?
Úvod Proč studovat informatiku?
Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.
Účetní systémy na PC (MPF_USPC)
Profesní příprava a možnosti zaměstnávání osob s MP Vyhláška č.13 ze dne o středním vzdělávání a vzdělávání v konzervatoři. Podmínky přijetí.
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
Informační a poradenské středisko Mgr. Jindřiška Dvorská Mgr. Markéta Severinová.
ŠANCE PRO VÁS. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK Gen. Krátkého 30 Bulharská.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Vážení a milí žáci, vítáme Vás ve Střední odborné škole stavební kArlOVY Vary, příspěvkové organizaci. Jsme rádi, že se s Vámi setkáváme v novém školním.
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
Setkání kariérových poradců Louny –
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
Setkání kariérových poradců
Setkání kariérových poradců Chomutov –
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Transkript prezentace:

Nabídka učebních oborů: Prodavačské práce Podlahářské práce

v letošním školním roce končíte základní školu a hledáte možnost dalšího studia. Ve vašem životě je to velmi důležité rozhodnutí pro volbu budoucího povolání. Abychom Vám usnadnili toto rozhodnutí, nabízíme Vám obory vzdělání, které můžete studovat na naší střední škole.

  (i fax)   Zástupce školy: Mgr. Josef Žáček    www stránky: Ředitel školy: Mgr. Miloš Pártl

 Budova školy se nachází uprostřed zeleně v malebném prostředí městské části Brno-Jundrov.  Přímé sousedství se základní školou umožňuje využívání tělocvičny, hřiště a školní jídelny.  V druhé budově školy v Žabovřeskách jsou zřízeny dílny pro praktickou výuku v oboru Podlahářské práce.

 Smyslem oboru vzdělání je připravit žáky především pro práci v supermarketech a hypermarketech, ale své uplatnění najdou i v malých a smíšených prodejnách. Naučí se různé prodejní techniky, jako je vážení, měření a balení zboží, dále jeho aranžování a vystavování. Seznámí se se zásadami skladování a manipulace s obaly. Výhodou oboru vzdělání je jeho zaměření na smíšené zboží. Žáci získají znalosti nejen v oboru potravinářského zboží, textilu, obuvi a drogistického zboží, ale i v oboru domácích potřeb a elektra, který je vhodný zejména pro chlapce.  Studium je ukončeno závěrečnou zkouškou, absolventi získávají výuční list.  Uplatnění:Absolventi se mohou uplatnit v prodejních řetězcích při přípravě zboží k prodeji, jeho vyskladňování nebo aranžování.

A. Povinné vyučovací předměty 1. ročník2. ročník3. ročník a) Základní předměty Český jazyk a literatura1,5 -3 Občanská výchova1113 Matematika1,5 -3 Tělesná výchova1113 Obchodní provoz1124 Obchodní počty11-2 Řeč a komunikace1--1 Psychologie11-2 Propagace1--1 Zbožíznalství3317 Odborný výcvik151726,558,5 b) Výběrové předměty Informační a komunikační technologie1,52-3,5 Anglický jazyk1,5 -3 Celkem hodin týdně3131,5 94

 Během studia žáci získávají všestranné vědomosti a dovednosti spojené se zřizováním různých druhů podkladů pod podlahy, kladením dřevěných podlah, podlah z podlahových krytin pružných a textilních, podlah keramických a kamenných, údržbou a opravami podlah.  Studium je zakončeno závěrečnou zkouškou, absolventi získávají výuční list. Obor je vhodný pro chlapce.  Uplatnění: Absolventi jsou připraveni vykonávat praxi v podlahářských nebo stavebních firmách nebo v oblasti údržby podlah v administrativních nebo průmyslových budovách. Nabízí se možnost soukromého podnikání.

Kategorie a názvy vyučovacích Počet týdenních vyučovacích hodinCelkem předmětů v ročníku A. Povinné vyučovací předměty a) Základní předměty Český jazyk a literatura1,5 -3 Občanská výchova1113 Matematika1,5 -3 Tělesná výchova1113 Odborné kreslení22-4 Materiály22-4 Stavební konstrukce--11 Strojní zařízení1--1 Technologie3429 Odborný výcvik151726,558,5 b) Výběrové předměty Informační a komunikační technologie1,5 -3 Ekonomika1,5 -3 Celkem hodin týdně313331,595,5

Brněnské podlahářské firmy (výběr):  Halogen Therm  Candela C  Marek Halouzka  Podlahářství Borovička  Michal Sobotka  Nabeton  Laspol Brno  Petr Waidhofer – podlahářství  PROS – RS  Mape System

 Lyžařský kurz  Vodácký kurz  Taneční kurz  Autoškola

Ubytování pro mimobrněnské žáky je zajištěno v moderním domově mládeže, jehož součástí jsou tělocvičny, hřiště, posilovny, studovna vybavená počítači atd. Cena je cca 1250,- Kč za měsíc.

Stravování: - ve školní jídelně a domově mládeže - cena je cca 1000,- Kč měsíčně.