Www.budovaniosobnosti.cz TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (003) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
P ODNIKATELSKÉ DOVEDNOSTI PRO ROZVOJ MSP A NNO V K RÁLOVÉHRADECKÉM KRAJI Projekt CZ.1.07/3.2.10/ Společnost pro právní a ekonomické vzdělávání.
Advertisements

Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_3_10.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.18 Téma: PowerPoint Číslo.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 1 (001)
Modelování jako prostředek vytváření předmatematických představ
Test pozornosti pro dámy
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kryšpín. Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUSY (201) GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS 204 IZOLACE ZAMĚSTNANCU.
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 6 (006)
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI 4 (004)
TEST ČTENÍ VIZUÁLNÍ KOMUNIKACE PhDr. MUDr. Miroslav Krejčíř 3 AXIS
© HMP 2003 DATABÁZE NEJLEPŠÍCH PRAKTIK Trenér TRÉNINKOVÁ ČÁST „Řízení lidských zdrojů“ Trenér.
„P U L Z“ PROJEKT UČENÍ LIBERECKÉ ZÁCHRANKY připravil: Mgr. Kristýna Fejfarová – specialista pro kvalitu a rozvoj PNP.
Lenka Prosecká Ondřej Pešek
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Jan Kryšpín. Obchodní akademie a Střední odborná škola logistická, Opava, příspěvková.
Nastavení koncových poloh u pohonů J4WT
Nové razítko pro velké zakázky razítko s otiskem Printy 4911, 4912 a 4913 za cenu, kterou znáte…
Taktická příprava Michal Lehnert.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS TŘI ČTVERCE GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
Ovládáme králíčka Petříka
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
Grafika a digitální fotografie Volitelný modul úrovně P díl č. 3.
VY_32_INOVACE_TMM24060BOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.08 Téma: PowerPoint Číslo.
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Analýza vlastního podniku
„Stroop-Simonov“ test Prostorová varianta. Dobrý den, následující elektronický test obsahuje 8 částí. Nejdřív, prosím, uveďte KÓD, který jste obdržel/a.
Klasická barevná varianta
Dobry Den ! Následuje ukázka toho, jak již dnes dokáže počítač ovládat Vaše myšlení Pohodlně se usaďte, zhluboka se nadechněte a klikněte myší, ať můžeme.
HLAVOLAMY HÁDANKY RÉBUS AGENTI GRAFICKÉ A ANIMOVANÉ NA ČAS
VÝUKOVÝ MATERIÁL V RÁMCI PROJEKTU OPVK 1.5 PENÍZE STŘEDNÍM ŠKOLÁM ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:ROZVOJ VZDĚLANOSTI ČÍSLO ŠABLONY:
3. ročník, studijní obory SOU Mgr. Smékalová Dagmar „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (005) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
 Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P4_1.11 Tematická oblast: Hardware, software a informační sítě PC SÍTĚ, TOPOLOGIE Typ: DUM - kombinovaný Předmět: ICT,
2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis.
1 Ja “Zaměstnanec přichází kvůli firmě, ale odchází kvůli manažerovi“ Jak efektivně vzdělávat manažery Mgr. Petra Voráčová INC Consulting spol. s r.o.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (007) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.
Aritmetická posloupnost (3.část)
Řešíme rovnice v oboru čísel x = x = x + 3 = = x 543 Klikni na pejska – objeví se příklad. Vyber správný výsledek.
Reedukace SPU s využitím počítačů
Vzdělávání zaměstnanců
Pexeso Projekt sspš Michal Svoboda.
Personální strategie mezinárodní firmy
Pilotní tréninky hotel Zlatý Orel K1- K14 Výsledky hodnocení tréninku kompetencí: Bilanční workshop hotel Troyer
Počítačová grafika. Rastrová grafika Fungování monitoru Jak může monitor zobrazit barvy tak věrně? Kolik barev vůbec dokáže zobrazit?
MATEMATIKA LOGICKÉ ÚLOHY ODKAZY VYUŽITELNÉ V MATEMATICE.
KVALITNÍ OBCHODNÍK... není prodavač
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
Design Název školy Základní škola a mateřská škola Libchavy
Individuální dárcovství
MIKROPROCESOROVÁ TECHNIKA
Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Informatika 9. ročník (volitelný předmět)
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor TEmatický celek
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Příbor, Dukelská 1346, příspěvková org.
Hra ke zopakování či procvičení učiva nebo test k ověření znalostí
Petr dnes ve škole psal test z převodů jednotek délky.
EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND
Pozornost a paměť, představivost
Intenzivní podpora škol
Rychlé počítání v časovém limitu 15 vteřin II.
SIPVZ – úvodní modul P ICT a změny ve výuce (2 h) metodické poznámky.
Transkript prezentace:

TEST FOTOGRAFICKÉ PAMĚTI (003) Vyzkoušejte si Vaše schopnosti fotografické paměti a postřehu.

Soustřeďte se…. Po stisknutí se Vám objeví skupina 6 barevných tvarů. Pokuste se během 6 vteřin zapamatovat barvy jednotlivých tvarů.Teoreticky máte na uložení do své paměti 1 vteřinu na jeden tvar. Neklikejte dříve pro počátek testu, než budete plně soustředění… DALŠÍM KLIKNUTÍM SPUSTÍTE TEST

ZA 5 VTEŘIN SE SPUSTÍ TEST

Dokážete nyní přiřadit barvy k jednotlivým tvarům tak, jak byly na prvním obrázku? DALŠÍM KLIKNUTÍM VÁM NAPOVÍME ŠABLONOU

NEKLIKEJTE DÁL, DOKUD NEMÁTE VYŘEŠENU ÚLOHU

DOKÁZALI JSTE SPRÁVNĚ ZABARVIT VŠECHNY TVARY? GRATULUJEME !!! ŽE NE? PO KLIKNUTÍ NÁSLEDUJE VYHODNOCENÍ

6 – BAREV A TVARŮ SPRÁVNĚ: VÝTEČNĚ, VELMI DOBRÁ FOTOGRAFICKÁ PAMĚŤ.GRATULUJEME K TAKOVÉMU VÝSLEDKU.EXCELENTNÍ 5 – BAREV A TVARŮ SPRÁVNĚ: DOBA NA ZAPAMATOVÁNÍ JE KRÁTKÁ NATOLIK, ABY ZKOMPLIKOVALA ZAPAMATOVÁNÍ SPOJENÍ BARVY A TVARU, AČKOLIV JE JICH JEN ŠEST. 4 – BARVY A TVARY SPRÁVNĚ: I TENTO VÝSLEDEK NENÍ TAK NEZAJÍMAVÝ, PŘESTO, BLÍŽÍTE SE K PRŮMĚRU. 3 – BARVY A TVARY SPRÁVNĚ: TENTO VÝSLEDEK UŽ TAK DOBRÝ NENÍ. KDYŽ SELHALA PAMĚŤ VÍCE TVARŮ A BAREV UŽ LZE DALŠÍ DOCELA ZDÁRNĚ INTUITIVNĚ ODVODIT… 2 – A MÉNĚ TO NENÍ VŮBEC DOBRÉ, BUĎ MÁTE OPRAVDU VELMI ŠPATNOU PAMĚŤ, ORIENTACI NA BARVY NEBO TVARY A NEBO JSTE KOUKALI MIMO MONITOR.

DALŠÍ TESTY NALEZNETE ONLINE ZDE

FIREMNÍ KOUČINK INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK VAŠICH ZAMĚSTNANCŮ ŘEŠÍME S VÁMI SKUTEČNOU REALITU NEMESIS B E S T T E A M NEMESIS RED MARKETING KOUČINK ZAMĚSTNANCŮ INDIVIDUÁLNÍ A SKUPINOVÝ KOUČINK EFEKTIVNÍ METODA ROZVOJE OSOBNOSTI TRÉNINKOVÉ PROFESNÍ PROGRAMY TÉMATICKÉ SEMINÁŘE AUDITY A ANALÝZY OSOBNOSTI TRÉNINKOVÉ STRATEGICKÉ HRY TRÉNINK STRATEGIE VYJEDNÁVÁNÍ ORIGINÁLNÍ VYTVOŘENÉ PROJEKTY EMOČNÍ TEAMBUILDINGOVÉ HRY TÉMATICKÉ PROJEKTY - LEADERSHIP ZÁBAVNÉ PROGRAMY A ZÁBAVA MARKETINGOVÉ PORADENSTVÍ MARKETINGOVÝ KOUČINK WEBDESIGN A KAMPANĚ NA INTERNBETU Horní Lán 1 Olomouc / / REGISTRUJTE SE A ZÍSKÁVEJTE NOVÉ TESTY A INFORMACE ZDARMA