Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2014/2015
Advertisements

Přijímací řízení na střední školy
Přijímací řízení ve školním roce 2013/2014
Přijímací řízení.
FAKULTA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Vědecká rada Fakulty bezpečnostního inženýrství 8. prosince 2010
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Studijní program Stavební inženýrství
Přírodovědecká fakulta UJEP
2012 / – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška v konzervatořích – ředitelé.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
Průběh přijímacího řízení. Vyplňování a podávání přihlášek Přihlášky ke vzdělávání ve střední škole podává zákonný zástupce (rodič) žáka řediteli příslušné.
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT v Brně. Škola bývalý klášter Kartuziánského řádu, založen kolem roku 1375.
UKONČENÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Studijní program Stavební inženýrství
Přijímací řízení na střední školy školní rok 2014/2015
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Způsob přijímacího řízení na SŠ
Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka
k přijímacímu řízení pro školní rok
Přijímací řízení pro školní rok 2009/2010 Přijímací řízení pro školní rok 2009/2010 Krajský úřad Libereckého kraje odbor školství, mládeže, tělovýchovy.
31.1. – ředitelé SŠ zveřejní na webech kritéria pro uchazeče do 1.ročníků – ředitelé SŠ zveřejní seznam přijatých uchazečů na obory s talentovou.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ PRO ŠKOLNÍ ROK 2009/2010 Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem Ing. Eva Kotková & Ing.
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Představení VUT v Brně a FEKT
Farmaceutická fakulta VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO FARMACEUTICKÁ FAKULTA.
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2014 / Důležité termíny – ředitelé SŠ zveřejní na webu kritéria pro uchazeče do 1.ročníků – ředitelé SŠ zveřejní.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2010 / Důležité termíny 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
Informativní schůzky pro rodiče vycházejících žáků říjen 2008 INFORMACE: SCIO testování žáků podpora řemesel v odborném školství nový způsob přijímacího.
Úvod Proč studovat informatiku?
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
PŮSOBENÍ FAKULTY STAVEBNÍ VŠB-TU OSTRAVA V KLASTRECH
 Vyplnit formuláře - dostupné na  Lze použít i starší formuláře, není povinnost školy  Doplnit termín přijímací zkoušky 
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2012 / Důležité termíny 2.1. – přijímací zkoušky do oboru vzdělání s talentovou zkouškou – talentová zkouška.
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Studijní obory – bakalářské prezenční
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Gymnázium, Brno-Řečkovice, Terezy Novákové 2
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Pedagogika Setkání kateder 10.
ČVUT V PRAZE Fakulta stavební ČVUT V PRAZE Fakulta stavební Magisterský studijní program „Budovy a prostředí“ prof.Ing.Karel Kabele,CSc. Katedra TZB.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2015 / D ŮLEŽITÉ TERMÍNY odevzdání přihlášek do oborů s talentovou zkouškou 2.1. – přijímací zkoušky do oboru.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY 2015 /2016 Mgr. Hana Šprtová.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2015 / Důležité termíny – ředitelé SŠ zveřejní na webu kritéria pro uchazeče do 1.ročníků – ředitelé SŠ zveřejní.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Možnosti studia na NF VŠE v Praze
Přijímací řízení na střední školy 2016/2017
Zapiš si TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky
Zapiš si nyní TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky.
Zapiš si nyní TV do KOSu!!! a vyber si z naší nabídky.
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
Možnosti studia na NF VŠE v Praze
Přírodovědecká fakulta UJEP
UNIVERZITA PARDUBICE Dopravní fakulta Jana Pernera
Sylaby přednášek Geotechnické stavby
Studijní obor Management sportu
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
Transkript prezentace:

Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů Fakulta stavební VŠB –TUO Možnost studia na Fakultě stavební a uplatnitelnost stavebních oborů Tuto akci podpořil Regionální koordinátor pro popularizaci technických a přírodovědných oborů v Moravskoslezském kraji. IPN Podpora technických a přírodovědných oborů Regionální koordinátor pro Moravskoslezský kraj www.generaceY.cz www.msmt.cz

Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava

VŠB – TU Ostrava, areál univerzity

VŠB – TU Ostrava, ústřední knihovna

VŠB – TU Ostrava, koleje

VŠB – TU Ostrava, sportoviště

Tělesná výchova – předměty Badminton Basketbal Bojová umění Fitness jóga Florbal Fotbal - futsal Fotbal - umělá tráva Frisbee ultimate Horolezectví Jóga Aerobik Kondiční kulturistika Lední hokej Moderní taneční styly Plavání Požární sport Sportovní hry Stolní tenis Tenis Veslování Volejbal Zdravotní tělesná výchova

Fakulta stavební

Fakulta stavební

Fakulta stavební

Fakulta stavební

Fakulta stavební

Fakulta stavební

Organizační struktura fakulty

Laboratoř výpočetní techniky

Laboratoř stavebních hmot

Katedra konstrukcí

Katedra městského inženýrství

Katedra stavebních hmot a hornického stavitelství

Katedra geotechniky a podzemního stavitelství

Katedra pozemního stavitelství

Katedra architektury

Katedra dopravního stavitelství

Katedra stavební mechaniky

Katedra prostředí staveb a TZB

Studijní programy a studijní obory

Studijní programy a studijní obory Architektura a stavitelství Architektura a stavitelství Stavební inženýrství Městské stavitelství a inženýrství Stavební hmoty a diagnostika staveb Geotechnika Dopravní stavby Dopravní inženýrství Správa majetku a provoz budov Prostředí staveb Příprava a realizace staveb Konstrukce staveb

Struktura studia Bakalářské studium (4 roky) Stavební inženýrství 1. a 2. roč. společné studium 3. a 4. roč. oborové studium Studijní obory: Městské stavitelství a inženýrství Stav. hmoty a diagnostika staveb Geotechnika Dopravní stavby Dopravní inženýrství Správa majetku a provoz budov Prostředí staveb Příprava a realizace staveb Konstrukce staveb Architektura a stavitelství 1. až 4. roč. společné studium Studijní obor:

Struktura studia Navazující magisterské studium Stavební inženýrství (1,5 roku) Studijní obory: Městské stavitelství a inženýrství Stav. hmoty a diagnostika staveb Geotechnika Dopravní stavby Prostředí staveb Provádění staveb Konstrukce staveb Architektura a stavitelství (2 roky) Studijní obor:

Struktura studia Doktorské studium Stavební inženýrství Studijní obory: Hornické a podzemní stavitelství Městské inženýrství a stavitelství Geotechnika Teorie konstrukcí

Celkové počty studentů

Přijímací řízení Přihláška ke studiu Přijímací zkouška termín podání přihlášek je vždy k 31. březnu daného kalendářního roku elektronická přihláška nebo formulář SEVT Přijímací zkouška v bakalářských studijních programech se písemná přijímací zkouška nekoná o přijetí ke studiu rozhoduje děkan na základě studijního prospěchu a studijního průměru ze střední školy

Přijímací řízení Rozhodnutí o přijetí ke studiu písemně do 30 dnů od ukončení termínu pro podávání přihlášek přijatí uchazeči budou pozváni v červnu daného kalendářního roku za účelem přijímacího řízení – doložení ověřené kopie maturitního vysvědčení – převzetí dokladů potřebných k zápisu ke studiu Pokud uchazeč maturitní zkoušku nevykonal, nemůže se přijímacího řízení ke studiu na FAST zúčastnit

Přijímací řízení Nejvyšší počet přijímaných studentů Prezenční studium celkem 600 Bc. studijní program Stavební inženýrství 400 Bc. studijní program Architektura a stavitelství 200 Kombinované studium celkem 200 Bc. studijní program Stavební inženýrství 200

Fakulta stavební VŠB –TUO Více informací na: www.fast.vsb.cz