Psaní grantové přihlášky Postdoktorandský projekt)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Financování JSDHO neinvestiční dotace
Advertisements

Realizace projektů v praxi program OMEGA Praha.
Psaní grantových žádostí
1 I. informativní schůzka k předkládání návrhů projektů do programu Výzkumná centra Praha, 1. března 2004.
Práce s ekonomickými informacemi v oblasti mezd a neinvestic část 2. - FIS Ing. Dagmar Hanušová.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
Výběr GP Seminář k 1. výzvě k předkládání grantových projektů.
FINANCOVÁNÍ ŠKOLSTVÍ.
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
PŘÍPRAVA GRANTOVÉHO PROJEKTU prof. RNDr. Jiří Patočka, DrSc.
1 Dotace MPSV jako zdroj financování zaměstnanců v sociálních službách Praha, květen 2014 Mgr. Antonín Shejbal Odbor sociálních služeb.
INTERNÍ GRANTOVÁ AGENTURA FLD
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Grantová agentura ČR Veřejná soutěž GAČR - podávání projektů se začátkem řešení v roce 2013  Termín zaslání pdf verze FINAL na fakultu je
PŘÍPRAVA METODICKÉHO POKYNU REKTORA VŠSS KE ZPRACOVÁNÍ DIPLOMOVÝCH PRACÍ Zpracování diplomové bakalářské práce.
Ing. Jan Škoda Biotechnologický ústav AV ČR, v. v. i. Vzdělávací program pro THS.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
Fond partnerství alokace 3 mil.CHF (včetně 15% spolufinancování MF) zahájení 2.Q 2009 ukončení31. květen 2013 zprostředkovatel MF - CZP
1. Veřejná soutěž ve výzkumu, experimentálním vývoji a inovacích Programu na podporu zdravotnického aplikovaného výzkumu a vývoje na léta 2015 – 2022
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
1 GAČR, FRVŠ Dagmar Malá Grantová agentura České republiky  Standardní projekty  Postdoktorské projekty  Mezinárodní projekty.
Grantová agentura ČR Projekty na podporu Excelence v základním výzkumu Ing. Šárka Dvořáková, Ph.D.
PHDZ2 Filozofie pro doktorské studium II Příští seminář se koná 10.5.! 1) Faktory účinné komunikace 2) Druhy veřejnosti a cílové skupiny 3) Rozpočet 4)
METODICKÝ SEMINÁŘ Psaní závěrečné práce STUDIJNÍ PROGRAM: U Č ITELSTVÍ VŠEOBECN Ě VZD Ě LÁVACÍCH P Ř EDM Ě T Ů.
Projekty SIPVZ 2005 Rozbor kritických momentů v přípravě projektů SIPVZ.
Jana Böhmová Monitorovací zpráva v aplikaci Benefit7 ORR, Krajský úřad Kraje Vysočina.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
Název kapitoly Název podkapitoly Text Výzva Budování expertních kapacit – transfer technologií Praha, 15. února 2016 Seminář pro žadatele.
Cestovní náhrady kapitola rozpočtu 2 Jiří Haken 1.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ Úřad vlády České republiky Odbor právní a kontrolní.
Michala Pechová Jak vyplnit webovou žádost OP VK BENEFIT7 ORR, Krajský úřad kraje Vysočina.
VES 2015: základní informace, změny oproti IGA VEŘEJNÁ SOUTĚŽ VE VÝZKUMU, VÝVOJI A INOVACÍCH.
Seminář pro předkladatele dílčích projektů na podporu aktivit proof-of-concept (GAMA TA ČR) - modul IGS, finanční řízení Linda Ondráčková, CTTZ UPa1. 10.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Administrace projektu (finanční část) Pracovní workshop pro příjemce – 2. výzva PO 1, 2. GG
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_10A_CJ9_02_SLOH_A_KOMUNIKACE.
Časté chyby v projektech Ing. Milan Kvapil Odborný referent odboru implementace programů ESF.
Účelová neinvestiční dotace z rozpočtu MV – GŘ HZS ČR na výdaje jednotek sborů dobrovolných hasičů obcí plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Česko-norský výzkumný program. Uzávěrka přijímání návrhů projektů: 14:00 hod Uzávěrka přijímání návrhů projektů na UTB: (nutno.
UNIVERZITNÍ INSTITUT SEMINÁŘ K OP VK VÝZVA 2.2 – VYSOKOŠKOLSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ DOPORUČENÍ PRO PŘÍPRAVU PROJEKTŮ Zlín, budova VTP, 1. července 2009.
Psaní grantových žádostí Vědecká komunikace.
Základní síť sociálních služeb ve Středočeském kraji Registrační číslo projektu: CZ.1.04/3.1.00/ Oblast podpory: Podpora sociální integrace.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Dotační možnosti pro výzkumníky aktuální i plánované Miloslava Náplavová Lektor projektu Mendelova univerzita v Brně Projektové centrum.
Interní grantová soutěž 2017 (IGS 2017) Základní informace Mgr. Galina Cimová, CSc.
Pracovní setkání v rámci připravovaného IPo s názvem „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji“ 1.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost OBECNÉ INFORMACE (seminář pro žadatele – 2. výzva, 2. GG PO 1)
Finanční část. Seminář pro žadatele, výzvy Předaplikační výzkum a Předaplikační výzkum pro ITI.
Rozpočet přímých NIV na rok 2014
por. Ing. Antonín Bastl, OIZS HZS JMK
Program MŠMT VIII v roce 2017
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Seminář pro žadatele o finanční podporu OP VVV výzva Mezinárodní mobilita výzkumných pracovníků – MSCA -IF Praha, 25. července 2017.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Podstatné změny projektu Bc. Jana Hrazdilová Ing. Radek Rinn
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Řešení projektů SGS na EF TUL – problémy a časté chyby doc. Ing
Úvod: Pro rok 2018 vyčleněno ,- Kč
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
Možnosti financování studentských projektů Grantovou agenturou Univerzity Karlovy Mgr. Alena Tůmová, Ph.D.
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
PROVÁDĚNÉ KONTROLY PLNĚNÍ PODMÍNEK ROZHODNUTÍ
Transkript prezentace:

Psaní grantové přihlášky Postdoktorandský projekt)

Jak se o soutěži dozvíme? Výzva k podávání projektů Důležité údaje: Termín odevzdání projektů/ukončení výzvy Základní podmínky- KDO je oprávněn žádat, na jaký typ projektů, další požadavky – partneři-spolunavrhovatelé, finanční limity – na celou výzvu, na jednotlivý projekt, na roční náklady, které typy nákladů jsou způsobilé....

Postdoktorandský projekt pro GAČR Grantová přihláška se vyplňuje na serveru GAČR Součásti –PA: podobor (podkomise) zákl. údaje o uchazeči (adresa, IČ...) údaje o navrhovateli NÁZEV doba řešení kódy, klíč. slova, jmenný seznam spoluprac., přílohy – GMO, etická komise apod.), PODPISy uchazeče, razítko uchazeče, podpis navrhovatele - P-Abstrakt: 1100 znaků vč. mezer (Č, A) - Cíle projektu: 300 znaků (cca 2-3 věty)

Finance – část PB Celkové UZNANÉ náklady v jedn. letech řešení Celkové UN na celý projekt členěné podle zdrojů: GAČR, ostatní veř. zdroje (rozpočty obcí a krajů), neveřejné zdroje Požadované grantové prostř. členěné: VĚCNÉ, MZDOVÉ, INVESTIČNÍ (Věcné+mzdové=neinvestiční)

Rozpis fin. nákladů (PB-rozpis) PoložkaRozpočet Celkové prostředky požadované od GA ČVR1212 Věcné prostředky celkem897 Provozní náklady525 Služby10 Doplňkové (režijní náklady)202 Cestovní náklady55 Sociální a zdravotní pojištění a FKSP105 Mzdové prostředky celkem315 Mzdy navrhovatele a spolupracovníků30 Odměny navrhovatele a spolupracovníků185 Mzdy technického personálu40 Odměny technického personálu30 Ostatní osobní náklady30 Investiční prostředky celkem0 Investiční prostředky na HM a NM0

Část PB-mzdy jmenný seznam a částky mezd (včetně OP), resp. odměn. OON (DPP, DPČ) Platí pro 1. rok řešení, pak se upřesňuje v DZ

Část PC – zdůvodnění návrhu souč. stav problematiky zdův. nutnosti a potřebnosti řešení popis koncepčních a metodických postupů k dosažení cílů řešení předp. výsledek řešení – poznatek+jeho publikace, patent, prototyp...tzv. výstupy GP společenský význam GP doložená spolupráce se zahr. údaje o připravenosti navrhovatele, vybavení instituce zdůvodnění ev. spoluprac., vymezení jejich podílu na řešení odkazy na použ. literaturu LIMIT 10 stran A4 v 11b nebo větším písmu Zvláštní přílohy: SEZNAM NEVHODNÝCH OPONENTů Kopie záv. karty dříve řeš. projektu

Část PD – údaje o navrhovateli a dalších členech týmu Stručný odb. životopis, činnost za posl. 5 let v oboru, max. 10 citací vlastních prací Max 3 strany A4 (min. 11 b) pokud není spolunavrhovatel