TyfloCentrum ČR, obecně prospěšná společnost

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návrh komunitního plánu na rok
Advertisements

TyfloCentrum Brno, o.p.s. se představuje
CELOSTÁTNÍ VEŘEJNÁ SBÍRKA NA PODPORU NEVIDOMÝCH
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
sdružení onkologických pacientů Ostrava
V ÝROČNÍ ZPRÁVA OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ ABC Rok 2012.
Skupina osob se zdravotním znevýhodněním
HANDI JOBS, občanské sdružení
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Finanční možností svépomocných skupin
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Plánovaný rozvoj služeb
Cíle o.s. ISIS  pomoc náhradním rodičům  zdárný vývoj dětí  přísun informací – vzdělávání  sdílení zkušeností mezi rodiči navzájem  prevence problémů.
KONTAKT BOHUMÍN – metodika komunitního centra a soc
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
ŠPP Školní poradenská pracoviště Moravskoslezského kraje - východisko, koncepce - krajská síť a organizační struktura - metodika - vzdělávání
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
SLEZSKÁ DIAKONIE DOBROVOLNÍCTVÍ VE SLEZSKÉ DIAKONII.
Tyfloemployability „Zlepšení zaměstnatelnosti nevidomých, slabozrakých a kombinovaně (zrakově a jinak) postižených občanů“ Závěrečná konference,
Chráněná ICT pracoviště Deep Všechny ideály nepotřebují jen křídla, ale i místo odkud by mohly vzlétnout.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
kic Koordinační a informační centrum
Systém vzdělávání v komunitní péči a zajištění kvality poskytované zdravotní péče Michaela Hofštetrová Knotková.
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
Českomoravská vzdělávací, s.r.o nám. Winstona Churchilla 1800/2
SOCIÁLNÍ DOPADY FINANČNÍ NEGRAMOTNOSTI U HANDICAPOVANÝCH OBČANŮ Mgr. Olga Rosenbergerová předsedkyně Asociace TRIGON místopředsedkyně pro projekty a fondy.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Představení projektu Trojlístek Konference Rodina spojuje generace Mgr. Gabriela Vybíralová Brno.
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
DOBRÝ DEN. Kdo jsme? Občanská inspirace je nezisková organizace, která od roku 1998 podporuje pestrý tvořivý a šťastný život dětí i dospělých zejména.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Poradenství pro zdravotně postižené Pojetí a přínos kurzu Anna Kučerová.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Komunitní centrum Amaro Phurd - Pražská
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
ÚVODNÍ KONFERENCE K PROBLEMATICE INTEGROVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ OSOB SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM Olomouc 27. dubna 2006.
NEVLÁDNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE
Organizační struktura Zakladatel o.p.s. Správní rada Ředitel o.p.s. Dozorčí rada.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2011 setkání RRLZ,
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
Středisko handicapovaných studentů na VŠE V roce 2015.
Integrace cizinců v Jihomoravském kraji Zasedání Rady pro rozvoj lidských zdrojů 21. září 2010.
Koordinační skupina OZP Vít Kaška. Seznam členů Agentura Naděje Agentura Osmý den, o. p. s. Agentura osobní asistenční služby o. s. Asociace vozíčkářů.
Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/ Liberec 5
MUDr. František Schneiberg
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Výroční zpráva Občanského sdružení Konipaska za rok 2014
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Sociálně aktivizační služby pro osoby se zdravotním postižením a seniory
Občanské sdružení ProCit, z. s
Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
Řešitel: doc. MUDr. Vladimír Vurm, CSc.
NEVLÁDNÍ NEZISKOVÉ ORGANIZACE
Terénní péče o seniory s demencí a jejich podpora v domácím prostředí
NNO partner pro rozvoj kraje
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
8. Spolupráce MŠ se školskými poradenskými zařízeními
PORADENSKÝ SYSTÉM v České republice
Spolek AktivSen Posláním spolku je podporovat a posilovat komunitní život v regionu, v duchu rovných příležitostí napomáhat všestrannému.
TyfloCentrum Brno, o.p.s. Naším posláním je pomáhat nevidomým a slabozra-kým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu.
Transkript prezentace:

TyfloCentrum ČR, obecně prospěšná společnost U Svobodáren 1300/8 735 06 Karviná – Nové Město

Zapsáno na Krajském soudě v Ostravě TyfloCentrum ČR, o.p.s. Centrum pomůcek, vzdělávání ICT a sociálních služeb pro zdravotně postižené občany Den vzniku 14. března 2002 Zapsáno na Krajském soudě v Ostravě Spisová značka O.138

Vedení společnosti DOZORČÍ RADA: Doc.Ing.Marie Godulová, CSc. - předsedkyně Helena Mitrengová Doc.Ing.Eva Sikorová,CSc. SPRÁVNÍ RADA: Ing.Miroslav Kučera - předseda Michal Bušina Eva Lehnerová

Poskytované služby Vyhledávání zrakově postižených občanů Poradenství v oblasti kompenzačních pomůcek Poradenství v oblasti sociálních výhod pro zdravotně postižené občany Školení na náročných kompenzačních pomůckách Organizování rekondičních pobytů a jiných volnočasových aktivit Osvětová činnost

Naši partneři Polski Zwiazek Niewidomych - Kolo Terenowe Wodzislaw Sl. Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Spolupracující organizace OKAMŽIK, občanské sdružení Tyflo Vysočina Jihlava, o.p.s. Diakonie ČCE – Středisko pro zrakově postižené HELPPES, občaské sdružení Centrum humanitární kynologie ELVA APOGEUM, občanské sdružení Porozumění Plzeň, občanské sdružení VIA, Sdružení hluchosplepých Společnost pro ranou péči, občanské sdružení Integrace, občanské sdružení Klub přátel červenobílé hole, Brno

Fotografie - Wodzislaw 9.8.2005 Uzavření dohody o česko-polské přeshraniční spolupráce nevládních organizací

Fotografie – Horní Bečva Rekondiční pobyt Horní Bečva, hotel DUO od 1 do 8 října 2005

Fotografie - Karviná Prezentace činnosti a pomůcek na Slezské univerzitě v Karviné

Fotografie - Havířov Den otevřených dveří: 20 - 21.10. 2005 TyfloCentrum ČR, o.p.s. spolu s OO SONS Sjednocenou organizací v Havířově

Fotografie - Orlová Předvádění obsluhy kompenzačních pomůcek Dům kultury v Orlové

Fotografie – Karviná Den matek: 6.5. 2005 - hudební představení - občerstvení

Fotografie – prostory obecně prospěšné společnosti Prostory společnosti TyfloCentrum ČR,o.p.s. U Svobodáren 1300/8 Karviná – Nové Město

Nově plánované služby Právní poradenství v oblasti sociálního a pracovního práva Podpora zaměstnávání zrakově postižených občanů – rekvalifikační, motivační a vzdělávací kurzy Nové volnočasové aktivity – Hippoterapie, Aquaclub, internet klub atd. Osvěta zaměřená na žáky základních škol Prodej kompenzačních pomůcek

Vize společnosti Vytvoření uceleného spektra sociálních služeb pro zrakově postižené na Severní Moravě Vytvoření ucelené nabídky kompenzačních pomůcek pro zrakově postižené občany Zkvalitňování poskytovaných služeb Důraz na vzdělávání zaměstnanců Zavedení standardů sociálních služeb Akreditace školících kurzů ICT Pečlivě mapovat potřeby klientů

Sponzoři akce Obchodní centrum HYPERNOVA Karviná Pekárna ARAPAX, s.r.o. Pekárna Komendir, s.r.o. AQM, s.r.o. Bohumín Cukrárna RIA Lahůdky Hvězda Orlová Nové lahůdky Sixta, spol. s.r.o.