Polycom® RealPresence® Desktop

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 Audioknihy na rozhraní EBSCOhost - Tutoriál 3. července 2013.
Advertisements

Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Používání hlavního panelu
Aplikace DynaMed na zařízeních iPhone, iPod Touch či iPad Tutoriál Last updated 9/28/ února 2013.
Pracovní plocha Pracovní plocha : Tlačítko start
Operační systém MS Windows xp
Registry OS Windows.  Registry (přesněji Windows Registry) jsou databází, do které si Windows (95/98/Me/NT/2000, XP, 7, 8) ukládají všechna svá nastavení.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Vizuální Systém Fotbal
Polycom ® RealPresence ® Mobile Aplikace pro videokonferenční volání na mobilních zařízeních s operačním systémem IOS.
HLAVNÍ PANEL tlačítko START
SOFTWARE dálkové studium PODNIKÁNÍ 2. listopad 2006.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Windows 7 – hlavní panel, základní nastavení Hlavní panel – oznamovací.
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA … DreamSpark
Manažerská informatika 1 - 4MSDN AASnímek 1 Manažerská informatika MSDN AA doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. Ing. Markéta.
Operační systémy Windows, Linux a Mac OS X Přehled vývoje
Power Point– pracujeme se snímky
SmartPhone start - Apple iPhone
Microsoft ® Lync ™ 2010 Školení k delegování. Cíle V tomto kurzu se dozvíte, jak provádět následující akce: Nastavení přístupu delegáta v aplikaci Outlook.
Název projektu : Modernizace výuky Grantový projekt : CZ.1.07/1.1.16/ Multimediální učební materiál pro výuku předmětu automatizace Téma : PLC SIMATIC.
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
OS Windows. Tento operační systém byl vytvořen pro snazší ovládání počítače běžnými uživateli. Například stačí jednou definovat připojená zařízení (tiskárny…)
OS Windows 7 I. Úprava a nastavení PC Práce se složkami a soubory
VY_32_INOVACE_48_OS_Windows_7_II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
1 Přehled novinek v serveru Exchange 2007 Marian Henč Technology Specialist – AD & Messaging
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
FTP – přenos souborů Tato služba se používá pro přenos souborů pomocí přenosového protokolu FTP. Pro tuto službu existují speciální klienti, kteří se dokáží.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Celní služby 2000 Radek Sedláček TranSoft a.s Radek Sedláček TranSoft a.s
T1: Základy práce s počítačem
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Martina Braunerová.  nejdůležitější program v počítači  umožňuje všem ostatním programům fungovat  prostředník mezi počítačem a uživatelem.
Dropbox je webová služba, pomocí které můžete: zálohovat a synchronizovat svá data mezi více počítači tato data sdílet i s více uživateli Dropbox můžete.
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
Jak mohu kontrolovat své aktuální výpůjčky z Knihovny PA ČR a termíny jejich vrácení.
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-15.
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček. Konfigurace Windows VY_32_INOVACE_10_1_05_AP.
Síť a MS Windows.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Vzdálená správa Tomáš Kalný.
OPERAČNÍ SYSTÉMY.
Operační systémy Windows, Linux a Mac OS X Přehled vývoje
Pavel Olšan & Ondřej Mrzena.  Co je server  Funkce  Verze Windows a instalace  Active Directory  Účty  DNS  DHCP  .
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Naprogramovat operační systém je mnohonásobně složitější, než naprogramovat „obyčejný program“. Základní programové vybavení počítače Fce: ovládání počítače,
Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci Číslo DUM: III/2/VT/2/2/35 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
GORDIC ® spol. s r. o. Prvotní spuštění aplikace Gordic DSO - ISDSlite Nástroje pro snadnou správu Datových zpráv z Informačního systému Datových schránek.
Nastavení systému Windows - pokračování (14). Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická.
WINDOWS 8.1 Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Operační systém Windows
Operační systém Windows
PRACOVNÍ PLOCHA Vasyl Lutsak.
Jednoduchá evidenční pokladna LICENČNÍ PRŮVODCE
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
iFIS*WebMailer Průvodce produktem
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Programy pro komunikaci
Postup instalace - GALAXY
Základní informace - Ovládání systému
Program Software602 Form Filler
Transkript prezentace:

Polycom® RealPresence® Desktop Aplikace pro videokonferenční volání na PC s operačním systémem Microsoft Windows

Co je to vlastně Polycom® RealPresence® Desktop Co je to vlastně Polycom® RealPresence® Desktop? Moderní, jednoduchá a uživatelský příjemná videokonferenční aplikace, která umožňuje svému uživateli plnohodnotné videokonferenční volání na PC/notebooku. Tedy přenos a spojení hlasu, obrazu hovořících a dokumentů s ostatními účastníky.

Jak vypadá software při používání?

Instalace, podporované zařízení, používání

Jaké jsou nároky na PC? Standard PC (rozlišení až 360p Tx/Rx*) Intel Core 2 Duo 2.0 GHz Intel Core i3 Dual Cores 1.6 GHz Intel i5 Dual Cores 1.6 GHz nebo vyšší Premium PC (rozlišení až 720p Tx/Rx*) Intel Core i3 Dual Cores 2.5 GHz nebo vyšší (až 15fps Tx*, 30fps Rx*) Intel Core i5 Quad Cores 2.0 GHz nebo vyšší (až 30fps Tx/Rx*) *Tx – vysílání; Rx – příjem Nejaktuálnější přehled získáte v PDF prospektu (Data Sheet) na adrese zde: http://www.polycom.com/products-services/hd-telepresence- video-conferencing/realpresence-desktop.html

Jaké jsou podporované operační systémy? Windows 7 (32-bit a 64-bit) Windows XP (32-bit SP3) Windows 8 (Pro, Enterprise, 32-bit a 64-bit) 200 MB volného místa na disku 2 GB RAM paměti Nejaktuálnější přehled získáte v PDF prospektu (Data Sheet) na adrese zde: http://www.polycom.com/products-services/hd-telepresence- video-conferencing/realpresence-desktop.html

Kde si aplikaci zdarma stáhnu? Aplikace je zdarma ke stažení stránkách výrobce zde: http://www.polycom.com/products-services/hd-telepresence-video- conferencing/realpresence-desktop/realpresence-desktop.html Dole na stránce klikněte na “Download Free Trial” Vyplňte formulář na další stránce stiskněte “Submit” Na další stránce pokračujte …

Instalace aplikace Spusťte instalační soubor a postupujte dle instalačního průvodce

První spuštění, přihlášení ke službě

První spuštění, přihlášení ke službě Po instalaci a prvním spuštění zadejte Váš email Na další obrazovce pak Vaše ostatní údaje adresa služby (DNS záznam serveru), uživatelské jméno, heslo; (údaje obdržíte po objednání služby) obrazovka 1 obrazovka 2

Úvodní a ostatní obrazovky aplikace

Úvodní, domovská obrazovka po přihlášení klávesnice historie volání adresář obraz Vaší kamery Pole zobrazující stisknuté klávesy lze také využít pro vložení zkopírovaného čísla nebo adresy a rovnou tak vytáčet hovor klávesnice pro vytáčení hovorů zelená “fajfka” značí správné přihlášení vedle je uvedené Vaše uživatelské jméno po kliknutí se otevřou detailní údaje o připojení nastavení

Historie volání historie volání

Adresář karta adresář přidání nového kontaktu vyhledávání kontaktů časté kontakty kontakty vložené z adresáře

Sdílení oken aplikací v průběhu hovoru. Volba monitoru, jehož obraz chcete sdílet. Funkce pro uživatele PC s více monitory. Po kliknutí na ikonu sdílení dokumentů se zobrazí nabídka otevřených oken aplikací. Zvolte si okno aplikace, které chcete sdílet. aktivace sdílení dokumentů

Sdílení oken aplikací v průběhu hovoru (příklad jednoho z mnoha zobrazení) Horní ovládací lišta, která se zobrazí po najetí kurzorem myši Červeně značeným tlačítkem ukončíte sdílení okna aplikace Účastník nebo účastníci na druhé straně. Sdílení okno aplikace s ostatními účastníky

Standardní funkce

Standardní podporované funkce na PC s OS Windows PC s Windows Hlas hovořících ano Obraz hovořících Příjem sdílených dokumentů Odesílání sdílených dokumentů (volí se okno aplikace) Ovládání kamery druhé strany Podpora šifrování pro zabezpečení hovoru

Kontakt na podporu atlantis telecom spol. s r.o. Štěrboholská 1427/55 102 00 Praha 10 tel.: 271 004 210 polycom@atlantis.cz www.atlantis.cz