Vítáme Vás na VIII. konferenci samospráv Olomouckého kraje Olomouc 25. února 2013.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Advertisements

Odpady 2014 – jak dál v Olomouckém kraji ? Konference samospráv Olomouc
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Dotační příležitosti.
Finanční nástroje pro podporu stanic Lenka Tomášková AOPK ČR, Sekce ochrany přírody a krajiny, odbor zvláštní ochrany přírody Praha,
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví Veřejné zdraví - Lidská práva a péče o duševní zdraví v České republice Vzdělávání odborníků,státní správy a samosprávy.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
RUD Rozpočtové určení daní Ing. Jan Mládek, CSc. Stínový ministr financí ČSSD Praha, Listopad 2011.
Vítáme Vás na VII. konferenci samospráv Olomouckého kraje Olomouc 27. února 2012.
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. Hospodaření instituce Úprava rozpočtu.
Protidrogová politika HMP Krajské oddělení protidrogové prevence PRM MHMP Mgr. Nina Janyšková.
Činnost Celostátní sítě pro venkov v České republice.
Centrum celoživotního vzdělávání
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
generální ředitel a předseda představenstva
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Rozdíly a interakce veřejné služby a dobrovolnické služby Mgr. Petr Beck Odbor rodiny a dávkových systémů Ústí nad Labem
Středočeský kraj Česká republika
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Integrace romské komunity v Moravskoslezském.
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ Bolatice
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Zásady kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu naplňování a propagace principů místní Agendy 21 a Zdraví 21 v kraji Vysočina.
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
POSTAVENÍ ZÁKLADNÍ KNIHOVNY V OBCI KNIHOVNA ROKU Seminář regionální funkce knihoven ve Zlínském kraji Setkání starostů obcí a knihovníků okresu Zlín Eva.
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Rozvoj sociálních služeb v Moravskoslezském kraji Vize Moravskoslezského kraje: Partnerstvím zadavatelů.
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Návrh rozpočtu vlastního hlavního města Prahy na rok 2010 Praha
SLAVKOV U BRNA. SLAVKOV U BRNA Prosím seznamte se – Slavkov u Brna Počet obyvatel: Rozloha: ha ORP: obcí První.
Podpora podnikání a zaměstnanosti v Olomouckém kraji
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
AGENTURA V ROCE Agentura pro sociální začleňování v romských lokalitách  schválen usnesením vlády č. 85/2008  pilotní fáze 2008 – 2010  odbor.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Rozpočtové určení daní – „U-křivka“ a nástrahy průměru Ing. Miroslav Uchytil starosta města Chlumec nad Cidlinou XII. Sněm, Zlín 26. a 27. května 2011.
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ A HV 2009 FINANČNÍ ZÚČTOVÁNÍ ZA ROK 2009 A VÝSLEDKY HOSPODAŘENÍ Zpracovala: Ing. Haščáková Datum: únor 2010.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
Metodická pomoc k žádostem o neinvestiční příspěvky do výše 25 tis
XIV. Sněm Unie NNO OK Finanční podpora NNO v Olomouckém kraji 1.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Setkání s ASZ a NNO
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Výbor pro národnostní menšiny zastupitelstva Moravskoslezského kraje
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
ČINNOST PANELU HO ÚSTECKÉHO KRAJE V ROCE 2016
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
Ekonomický vývoj Pardubického kraje a návrh rozpočtu 2012
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Odbor sociálních věcí KUPK leden 2019
VIII. ročník Konference Moravské dopravní fórum
CENTRUM NA PODPORU INTEGRACE CIZINCŮ
Transkript prezentace:

Vítáme Vás na VIII. konferenci samospráv Olomouckého kraje Olomouc 25. února 2013

DOTAČNÍ TITULY OK OdborNázev dotačního titulu (v tis. Kč) OEVýznamné projekty OEPříspěvky do 25 tis. Kč KHDotace na jednotky sborů dobrovolných hasičů KHFinancování složek IZS - z rezervy hejtmana Ostatní příspěvky OSRProgram obnovy venkova OŠMTDotace pro PO OK na informační technologie OŠMTFinanční příspěvky v oblasti sportu OŠMTPříspěvky na mezinárodní výměnné pobyty OŠMTStipendijní řád OK (zahraniční) OŠMTEnviromentální vzdělávání, výchova a osvěta

OdborNázev dotačního titulu (v tis. Kč) OŠMT Kofinancování evropských vzdělávacích programů OŠMTTalent Olomouckého kraje OŠMTStipendia pro žáky učebních oborů OŠMTPříspěvky vysokým školám OKPPPříspěvky divadlům a filharmoniím OKPP Neinvestiční dotace pro regionální funkci knihoven OKPPPodpora kultury a památkové péče OZFinancování protidrogové prevence OZProgram Zdraví OZVzdělávání lékařů DOTAČNÍ TITULY OK

OdborNázev dotačního titulu (v tis. Kč) OSVDotační program prevence kriminality OSV Strategie integrace příslušníků romských komunit OSV Podpora aktivit zaměřených na sociální začleňování OSVPodpora terénních a ambul. služeb OŽPZPřísp.na hosp.v lesích na území OK OŽPZ Příspěvky obcím OK na řešení mimořádných událostí OŽPZ Program na podporu začínajících včelařů na území Olomouckého kraje ODSH Příspěvek obcím na podporu výstavby cyklostezek ODSH Příspěvek na bezpečnostní prvky na silnicích Celkem za jednotlivé roky: DOTAČNÍ TITULY OK

Licenční smlouva Olomouckého kraje Od roku 2001 Olomoucký kraj uzavírá s OSA licenční smlouvu za města a obce Olomouckého kraje. Pro rok 2013 se licence uděluje pro hudební produkce: a) v době: – b) v místě: města a obce Olomouckého kraje c) v počtu: veřejné provozování hudebních děl prostřednictvím místních rozhlasových ústředen na území Olomouckého kraje d) název produkce: rozhlasové ústředny s připojenými reproduktory Autorská odměna za poskytnutí licence dle smlouvy č. VP_2013_1298 činí ,00 Kč (hrazeno z rozpočtu OK). Ochranný svaz autorský

16.3.Ples Olomouckého kraje (Olomouc) Ceny OK v oblasti kultury (Olomouc) 4/2013Výjezdní jednání Rady Olomouckého kraje - PV 4/2013Poděkování dárcům krve 5-6/2013Setkání se starostkami obcí OK 8/2013IV. Setkání Hanáků (Prostějov) 9/2013VI. Dožínky OK (Prostějov) 9/2013Setkání se starosty obcí OK AKCE 2013

Děkuji za pozornost Ing. Jiří Rozbořil hejtman Olomouckého kraje