Bakalářský studijní obor Marketing a obchod

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Závěrečný workshop projektu „Komplexní inovace oboru cestovní ruch na VŠPJ“ Udržitelnost projektu Eva Janoušková 24. května 2012.
Advertisements

Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
Představení projektu a řešitelského týmu Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující evropskou vědecko – výzkumnou kariéru CZ.1.07/2.3.00/
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
1 Informace o studiu. 2 Počty přihlášených uchazečů PrF B-PSP MPS kombin. 398 PrF B-PSP OPS kombin. 544 PrF B-PSP VYJU kombin. 366 PrF B-VS TPTSP kombin.
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. vedoucí katedry
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR SPOLEČNOST VĚDECKOTECHNICKÝCH PARKU ČR Mezinárodní spolupráce AIP ČR a SVTP ČR v rámci programu INGO Pavel Švejda řešitel.
CZ.1.07/2.2.00/ KA1 - Inovace laboratoří Geotechniky využívaných v rámci praktické výuky studentů Fakulty stavební a Hornicko-geologické fakulty.
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
Vědecká rada Fakulty bezpečnostního inženýrství 8. prosince 2010
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Obor S - Informační systémy ve stavebnictví
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
UNIVERZITA KARLOVA V PRAZE FAKULTA TĚLESNÉ VÝCHOVY A SPORTU KATEDRA ATLETIKY Název kreditní práce Název práce v angličtině Kondiční atletika Kreditní práce.
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
Problematika systému přípravy učitelů a stav výuky tělesné výchovy na vysokých školách Materiál pro 21. zasedání předsednictva Rady vysokých škol dne 20.
Efektivní transfer technologií základní informace o projektu Národní dialog – © 2010 EF-TRANS.
Ústav českého jazyka a teorie komunikace. Stručné představení střediska * základní charakteristika - obor Čeština v komunikaci neslyšících -založen 1998.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
, předsednictvo RVŠ Výzkum a vývoj na vysokých školách, problematika a hodnocení specifického výzkumu Zpracovali: Ing. J. Fischer, doc. B. Tremlová,
Bakalářský studijní obor Marketing a obchod
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Doc. Ing. Miroslav PÍŠKA, CSc. FSI VUT v Brně zodpovědný řešitel „Inovace studijních programů bakalářského, magisterského a doktorského studia.
Studijní program Ekonomika a management
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Analýza nabídky bakalářských studijních programů ICV v rámci pedagogického vzdělávání Ing. Lenka Danielová, Ph.D., Mgr. Dita Janderková, Ph.D., Doc. PhDr.
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
Praha, 10. prosince Sdružení automobilového průmyslu Podpora technického vzdělávání Portál „Auta nás baví“ Portál „Auta nás baví“ (stručná informace)
, 3. sněm RVŠ Výzkum a vývoj na vysokých školách, problematika a hodnocení specifického výzkumu Zpracovali: doc. B. Tremlová, doc. F. Ježek,
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ Prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
VYSOKÁ ŠKOLA PODNIKÁNÍ, a.s., OSTRAVA PREZENTACE K DS LABEL SEMINÁŘ RADY VŠ
Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta Masarykovy univerzity
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
Doktorské studium na AF
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
Fakulta informatiky MU Brno
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Lektorát českého jazyka a literatury v Dillí Dillíská univerzita, Severní kampus Katedra slovanských a ugrofinských studií Studium ruštiny, polštiny, maďarštiny,
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
Ekonomická fakulta Úvodní soustředění 1. ročníků 2013/2014.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Studentská mobilita LS 2014/2015 v rámci dotace z grantu Norských fondů CZ07/MSNG/MOPNG01.
Informace pro členy oborových skupin Analýzy a informace vytvářené v NÚV k přechodu a uplatnění absolventů škol na trhu práce Ing. Jiří Vojtěch vedoucí.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
EUROSTUDENT VI Postoje a životní podmínky vysokoškolských studentů přicházejících z gymnázií Jakub Fischer, Kristýna Vltavská Karlovy Vary, 30.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Bakalářský studijní obor OPTIKA A OPTOMETRIE garantuje KPO
Katedra zbraní a munice
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Spolupráce gymnázií s vysokými školami
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Bakalářský studijní obor Marketing a obchod

Bakalářský studijní obor Marketing a obchod Doc. Ing. Lenka Kauerová, CSc. garant oboru marketing a obchod Doc. Ing. Vojtěch Spáčil, CSc. vedoucí katedry marketing a obchod

Bakalářský studijní obor Marketing a obchod 7 důvodů, proč je správnou volbou

1. Důvod : Atraktivní obor inovace merchandising obchod reklama výzkum trhu média

Postavení oboru v rámci EkF

Perspektivní kariéra

2.Důvod : Tradice katedry a oboru 21 letá historie – katedra založena na podzim 1991 jako první v ČR zahájila výuku ve specializaci marketing a obchod (1994) od roku 1996 ukončilo obor 2057 absolventů

Vývoj počtu magisterských absolventů oboru marketing a obchod Hodnocení SZZ

3. Důvod : Nabídka oboru 6 marketingových a 2 obchodní předměty v bakalářském studiu možnost pokračování v navazujícím magisterském studiu Marketing a obchod nabídky vybraných předmětů v anglickém jazyce nabídka oboru Marketing&Business v anglickém jazyce na magisterské úrovni možnost vycestovat na zahraniční stáže

2.ročník Bc studia – povinné předměty

Na zahraniční stáže vycestovalo nejvíce studentů oboru marketing a obchod Celkově vycestovalo od roku 2004/05 – 121 studentů oboru V letošním akademickém roce 2011/12 studuje v zahraničí rekordní počet 26 studentů oboru

4. Důvod : Odborné exkurze Coca – Cola (Praha – Kyje) Škoda – Auto Mladá Boleslav

Bienále grafického designu (2010) - Brno

Bienále grafického designu (2010) - Brno

5. Důvod : Zapojení studentů www.marketingostrava.cz Toto jsou příklady práce studentů oboru, včetně designu této ppt prezentace.

Jednotný vizuální styl 16

Plakáty katedry

6. Důvod : Neformální akce Absolventské plesy Výstup na Lysou horu již 15.ročníků plesů od roku 1996

Ma.Ma.Mia

7. Důvod : Spokojenost absolventů 97 % absolventů by si při novém výběru opět zvolilo obor marketing a obchod 84% absolventů by mladším spolužákům doporučilo studium oboru marketing a obchod Zdroj : výzkum mezi absolventy oboru (2010) – 106 respondentů

Tak … napněte síť!