Registrujte se prosím  1.Podepište se do prezence Ověřte hodnocení doktorandů za 2009 2.Zkontrolujte svoji e-mail adresu v adresáři doktorandů 3.Prověřte.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informace pro studenty vyjíždějící s programem LLP- ERASMUS v ak. roce 2012/2013 Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. LLP - ERASMUS.
Advertisements

Přijímací řízení.
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2013/2014. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Doktorské studium na AF
ERASMUS+ (2014 – 2020) Petra Riou ZO DIFA JAMU
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
VŠB – Technická univerzita Ostrava
2012 Základní informace o studijních PRAVIDLECH A povinnostech pro studenty doktorského studia.
„Webové listy“ – virtuální nástěnka
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
Obor S - Informační systémy ve stavebnictví
VŠB – Technická univerzita Ostrava VŠB – Technická univerzita Ostrava Hezký den Hezký den.
Analytické stáže oboru VPLZ - magisterský stupeň -
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Excelence doktorského studia na AF MENDELU pro navazující.
Informace o studiu na ZČU pro studenty prvních ročníků
4. ročník studia (1. ročník Mg. Studia) zadání diplomové práce nejpozději do konce zkouškového období tj. do témata diplomových prací vypisují.
VÍTÁME VŠECHNY STUDENTY
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP
Bakalářský seminář Úvod BP Závěr BP.
Fondy EHP 2009 – 2014 (2016) Finanční mechanismy (FM) 2 Posuzování a hodnocení žádostí Programová oblast č.16 Odbor projektového řízení MK Oddělení fondů.
Diplomový seminář úvodní přednáška
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
Kreditní systém v doktorském studiu na FF UK Ivan Šedivý
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
Metodický kurz k Bakalářskému projektu 1 Diplomovému projektu 1
SVOČ Stručné základní informace o možnostech zapojení studujících do studentských vědeckých odborných činností.
Přijímací řízení v roce Kontakty na výchovného poradce tel
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
Koordinátoři ICT Organizační informace
Příprava zapisovatelů na SZZ
Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, ph.d.
SO – studijní opora podpora výuky BSe a DSe LS2012
Úvod do doktorského studia Agronomické fakulty MENDELU Studijní a zkušební řád doktorského studia, doporučený postup studia Doc. Dr. Ing. Zdeněk Havlíček.
Department of computer science and engineering Jednání senátu Ivan Jelínek.
Zkvalitnění vzdělávání a zvyšování kompetence manažerů v rámci studijního programu Ekonomika a management na Fakultě podnikatelské Vysokého učení technického.
1. SETKÁNÍ Bakalářský seminář. Cíle bakalářského semináře Hlavní cíl: seznámit se strukturou a hlavními požadavky na BP Formální náležitosti zadání a.
5. ročník Mg. studia do podání přihlášky ke SZZ do odevzdání diplomové práce v tištěné a elektronické formě.
Tato prezentace je spolufinancována z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty Ing. Šárka.
Případová studie Seminář 2014.
Jednotný dokument místo dvou novel. Proč novelizace obou dosavadních řádů ? Věcné důvody - dosažení evropských standardů při evidenci studia uznávání.
Struktura bakalářské práce
Doktorské studium na AF
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Zápatí prezentace1 Informace k organizaci doktorské ho studi a na Ekonomicko-správní fakult ě MU.
Struktura bakalářské práce Seminář2013. Bakalářská práce jako - dokumentovaný výsledek studia oboru na VŠ součást SZZK (její obhajoba)
1 Centralizovaný rozvojový program 2017 a Institucionální program Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 529/5, Praha.
Diplomový seminář úvodní přednáška 11. května 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy 20.
Diplomový projekt pro studijní obor Finance – II. přednáška Zásady a osnova DP Plán zpracování DP.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 6. ledna 2016.
Setkání s doktorandy Setkání s doktorandy
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2016/2017. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Logistika a Supply Chain Management Úvodní seminář.
Podmínky získávání a uznávání způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání Základní legislativa: Zákon č. 96/2004 Sb. Vyhláška č. 394/2004 Sb. o podmínkách.
Setkání se studenty DSP na FaME UTB Zlin 23. listopadu 2009.
Interní grantová soutěž 2017 (IGS 2017) Základní informace Mgr. Galina Cimová, CSc.
Diplomový seminář úvodní přednáška
ZÁPIS do STUDIA NA FF UP – 1. ročník
Fakulta zdravotnických studií
Doktorský studijní program Elektrotechnika a komunikační technologie
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
DSP Speciální pedagogika Marie Vítková
Zkušenosti s e-zápisy a individuální studijní plány
Doktorské studium na FLD
Studijní program Ošetřovatelství
Informační schůzka pro zájemce o doktorské studium
Kreditní systém studia
Doktorské studijní programy v biomedicíně
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI IV.
Zápis do 1. ročníku bakalářský program - Strojírenství
Transkript prezentace:

Registrujte se prosím  1.Podepište se do prezence Ověřte hodnocení doktorandů za Zkontrolujte svoji adresu v adresáři doktorandů 3.Prověřte odevzdání studie Uveďte název DDP do seznamu

Pracovní meeting doktorandů studia oboru Ekonomika a řízení ve stavebnictví od 16 hod. Místnost C 215

Aktuální stav doktorského studia na oboru Výkonnost doktorandů katedry K126: průměr 4,5 bodu Výkonnost doktorandů fakulty: průměr 6 bodů Dopad na financování projektů SGS

Požadavky v prezenční formě studia Schválení ISP po zahájení studia Absolvování zkoušek v rámci ISP Publikační činnost a spolupráce na projektech V a V Práce na studii (doktorské dizertační práci) Zahraniční stáž Rozprava, Státní doktorská zkouška, Obhajoba DDP Podílení se na akcích katedry: Výuka Účastna státních závěrečných zkouškách Výstavy Konference pořádané katedrou (např. květen, říjen 2010)

Požadavky v kombinované formě studia Absolvování zkoušek v rámci ISP Publikační činnost Práce na studii (doktorské dizertační práci) Rozprava Státní doktorská zkouška Obhajoba DDP

Hodnocení doktoranda Povinně každý odevzdává originál formuláře hodnocení doktorandů paní Zelenkové den před termínem odevzdání na studijním oddělení (formuláře se na studijní odd. odevzdávají centrálně za celou katedru). S hodnocením doktoranda odevzdává povinně i rozpracovanost studie k rozpravě případně SDZ (bývalé ISP) podle vzoru na: Doktorand po vykonání SDZ nemusí odevzdávat rozpracovanost studie.

Minimální požadavky hodnocení doktoranda Typ studiaBody 1. ročníkBody 2. ročníkBody 3. ročníkBody před dokončením Prezenční forma Kombinovaná3557

Hodnocení doktoranda

Individuální studijní plán x studie Individuální studijní plán (ISP) při zahájení studia ISP-předměty slouží k evidenci plnění zkoušek Studie (do 3 měs. po prvním zápisu) nahrazuje dosavadní rozpracování ISP zpracovává se kontinuálně k rozpravě a k SDZ obsah podle formuláře na stránkách K126

Studie Schválený název práce Pedagogická činnost, vědecké asistence, praxe zahraniční/tuzemská,… Rešerše literatury, relevantní literatura, … Data, analýza dat, Hypotézy, Metody řešení, JEL, MSC Navržené řešení Teoretický a praktický přínos

Státní doktorská zkouška SDZ požadavky: Předložit dopracovanou Studii, případně posouzení recenzenta určeného ved. katedry,Professional CV (EuroCV), Výpis z databáze VVVS s relevantní publ. činností, SDZ formální průběh: Prezentace min., Diskuse a dotazy členů komise, Zkouška z absolvovaných předmětů ISP, Uzavřená část hodnocení komise - diskuse, tajné dvoukolové hlasování, (cum lude, rite), Oznámení výsledku

Obsahová forma DDP Požadavky na web FSv složka VaV Splnění požadavku Zákona o vysokých školách – Publikovat rozhodující partie v recenzovaném časopise, renomovaném vydavatelství,… – Odkazy na literaturu, citace,

Diskuze Podrobnosti požadavků? – Jsou k dispozici ve Studijním a zkušebním řádu pro studenty ČVUT – část doktorské studium. Doba studia – Řeší článek 24 Studijního …. – Disertační práce musí být podána nejpozději do 7 let od zápisu do studia a studium musí být dokončeno do 8 let od zápisu do studia. – Rozlišení standardní a jmenovité doby studia. – Jmenovitá doba je dána ISP …nezapočítává doby přerušení … nejméně tři a nejvýše čtyři roky. Upozornění na dodržování citací apod. viz zamestnance/legislativa/sp... Metodický pokyn č. 1/2009http:// zamestnance/legislativa/sp Doc. Ing. Václav Beran DrSc.

Doporučený harmonogram Doporučený harmonogram doktorsk é ho studia 1.rok 2. rok 3.rok 4.rok ISP zkou š ky výuka studie rozprava SDZ st á ž Obhajoba DPP výzkum + pr á ce na katedře