Návod na hru a základní moje postřehy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
POLOVODIČE SVĚT ELEKTRONIKY.
Advertisements

Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_KOUTENSKA_16.
Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.
 Je soubor jednoduchých a ú č elných opat ř ení vedoucích k záchran ě ž ivota.
Nábo ž enství  islám  nejmladší z 3 tzv. abrahamových nábo ž enství  druhé nejrozší ř en ě jší nábo ž enství  Korán  monoteismus  46 stát ů  Šárí‘a.
Žena (návod pro muže).
 Co d ě láme  Jak jsme pokro č ili  Selek č ní metody  K ř í ž ení  Problémy, na které jsme narazili  O co se pokusíme nyní  Co d ě láme  Jak.
Ž ivot je škola Dostal jsi t ě lo. M ůž eš je mít rád nebo nenávid ě t, ale je tvou jedinou jistotou, ž e je budeš mít a ž do konce ž ivota.
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
N ORMÁLNÍ JE NEKOU Ř IT Ž ALOUDÍKOVÁ, I., H RUBÁ, D. P D F A LF MU BRNO Výchova ke zdravému životnímu stylu a nekuřáctví na I.stupni ZŠ.
Milan Bu ř i č 18.listopadu  Pokud se do po č íta č e dostane škodlivý kód, m ůž e vykonat n ě kterou z t ě chto č inností: Ovládnutí po č íta.
Zemní ochrana v sítí s izolovaným uzlem Jan Č iviš Tomáš Ř íha.
(principy funkce a oblasti vyu ž ívání tabulkových procesor ů, struktura tabulky, vzorce a funkce obecn ě, adresace bun ě k - relativní a absolutní editace.
Bezobratlí.
..Nejrychlejší kolektivní hra na světě..
Centrum pro katechezi Olomouc, Nem ůž eme ho vid ě t o č ima kolem sebe, proto ž e je neviditelný. Nem ůž eme ho vid ě t ani rozumovou úvahou, proto.
Automatická presentace se zvukem
 O co se pokoušíme  Stav p ř i minulé minikonferenci  Jak jsme pokro č ili  Po č ítání fitness  Problémy, na které jsme narazili  O co se pokusíme.
 Škola: St ř ední škola právní – Právní akademie, s.r.o.  Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitn ě ní výuky prost ř ednictvím ICT  Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Na výb ě r máte ze t ř í mo ž ností. Pokud se pro jednu z nich rozhodnete, naje ď te na ni šipkou myši a klikn ě te. Bude-li Vaše odpov ěď chybná, z ů.
Skokan hn ě dý Rana temporaria. Popis Skokan hn ě dý má velký areál rozší ř ení, ž ije v Evrop ě od Pyrenejí a ž k Uralu v č etn ě Č R. Je rozší ř en.
Vyrobilo centrum pro katechezi samota, - bezradnost, - neví s kým bojuje, - neví proti č emu bojuje, - neví, jak má bojovat, - neví, co je jeho.
ˇ (H2O).  Voda je velmi č astým nám ě tem v um ě ní. Vyskytuje se tém ěř ve všech um ě leckých sférách….a ť u ž se jedná o fotografii, obrazy, hudbu.
Blecha obecná Vypracoval: Jiří Herrgott
AIRSOFT.
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
 m ě sto s nejslavn ě jší historií na sv ě t ě, které je uctíváno jak bohy, tak lidmi. Okouzlující hlavní m ě sto Ř ecka bylo odedávna kolébkou civilizace.
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Lidské t ě lo VY_32_INOVACE_7.
 Co je strategie? Dlouhodobý plán č inností zam ěř ený na dosa ž ení cíle Z ř eckého „strategos“ – generál - vedení  Rozdíl mezi strategií a taktikou?
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: MGR. MONIKA RICHTÁRECHOVÁ Název: VY_32_INOVACE_201_PŘÍPRAVA_NA_NÁSOBENÍ Téma: PŘÍPRAVA.
2014 / 2015 Hospodaření Kateřina Hrdličková - Matýsek Fiscus.
 Model je souhrn pravidel pro reprezentaci logické organizace dat v databázi.Rozeznáváme t ř i základní modely dat - hierarchický, sí ť ový a rela č.
2012 / 2013 Hospodaření Kateřina Hrdličková - Matýsek Fiscus.
Vytvořila:Monika Hradilová. NA ÚVOD… NA ÚVOD… Přátelství a internet…Tohle téma je hodně otevřené. Na celém světě existují milióny sociálních stránek.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_1701_ODLIŠNÁ CENA Téma: Pojem F. G._ ODLIŠNÁ CENA TÉHOŽ ZBOŽÍ.
ERIK Einsteini. ERIK Je mi 28 let. Jsem svobodný a bezdětný. Jmenuji se.
ABAKU. Abaku – kombina č n ě strategická po č etní hra pro 2 až 4 hrá č e.
Název školy: Základní škola a mate ř ská škola Doma ž lice, Msgre B. Staška 232, p ř ísp ě vková organizace Autor: Mgr. Dana Dufková Název : VY_12_INOVACE_28_Karel.
MZŠ Dymokury Ing. Martina Š ť astná. 1. Kde hledat hotové aplikace a jak je vyu ž ít ve výuce 2. Práce se Smart Tools 3. Jak si upravit procvi.
Projekt:OP VK Č íslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Autor:Mgr. Alena P ř ibíková Č íslo DUM:P ě Datum ov ěř ení ve výuce:
VÝUKOVÝ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Kód vzd ě lávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0107 Název vzd ě lávacího materiálu: Ochranné.
Malí ř ská esence 20. století Č íslo DUM: VY_32_INOVACE_DVK_4_18 Číslo projektu: CZ.1.07./1.5.00/ / Číslo projektu: CZ.1.07./1.5.00/ / Název.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Internetové stránky Co se všechno naučíme???
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_1102_STAVEBNÍ SP. Téma: Pojem F. G._ Stavební spořitelny Číslo.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, p ř ísp ě vková organizace AUTOR: Mgr. Martina Steyerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Hudební výchova – 8. ro č ník TÉMA: Rock.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_0801_ŽIVOTNÍ Ú. Téma: Pojem _ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ Číslo projektu:
Zpracoval Ing. Jan Weiser Dispoziční řešení prodejen.
Josef Procházka08 VKZ (Výchova ke zdraví) P08B0308P.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_IVOVACE_2902_TYPY ÚVĚRŮ Téma: Pojem F. G._ Typy úvěrů Číslo projektu:
Prezentace k finanční gramotnosti. Co je to banka. Autor
Slovní úlohy o směsích (řešené lineární rovnicí o jedné neznámé)
AUTOR: Kateřina Křížová NÁZEV: VY_32_INOVACE_05_09 sociální role
PÍSMENKOVÁ BABIČKA Ach milé děti,
Jak je to s časy v angličtině...
Mgr. Kateřina Korcová, Ph.D. UZB003 – jaro 2016
Vy_32_Inovace_5O_Pexeso-Slova protikladná
Běžné reprezentace grafu
Poměr v základním tvaru.
PRO ZÁJEMCE O FOTOGRAFOVÁNÍ
ESPORTS (ELECTRONIC SPORTS) Roman Hruda Oktáva 2015/2016.
Do Finska, Číny a zase zpátky do Ostravy Stipendista města Ostravy
Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak. Word Okraje WordArt Pozadí Vodoznak.
TŘÍDĚNÍ ODPADU.
Moudrost je třeba nejen získávat, ale i používat …
Firemní brožura Tohle je skvělé místo pro cíle společnosti.
Poměr v základním tvaru.
KOMBINACE BEZ OPAKOVÁNÍ
Naučil jsem se....
Transkript prezentace:

Návod na hru a základní moje postřehy Magic the Gathering Návod na hru a základní moje postřehy

Základ hry Ha tak ty chceš hrát Magic tak tady bude podrobný popis co nudeš potřebovat: Nejdřive potřebujet sevůj vlastní balík který se řídí několika pravidly: Většina turnajů se dělí hlavně na 3 skupiny: Extendent,standart a legion, některé turnaje vyžadují speciální decky např. jednokarťáky nebo zaměřené na některou ze starých sérií např. alpha/beta Ve většině decků smí být obsažena karta totožného jména pouze 4x nezávisle na obrázku nebo na sérii např. karta cancel smí být obsažena v decku jen 4x i když jeden je z desáté série druhý z M11 apod. tak nyní již máte svůj deck ale i ten má sevé mouchy tak nezapomeňte zkoumat decky jiných hráčů a snažit se ho vylepšit.Dále pokračuj k barvám many: pokračovat

5 Barev many Ve hře magic the gathering existuje tzv. 5 barev.Každá barva představuje jednu magii, bílou, modrou, černou, červenou a zelenou.Zelená představuje život,bílá práva a spravedlnost, modrá inteligenci, černá smrt a červená hromy a blesky.Každá barva má své výhody i nevýhody a je jen na tobě co si vybereš

Typy karet Nyní se dostáváme k typům karet a ty jak sám uvidíš že hra není jen o obrázcích a psaní, je to i o taktice a přemýšlení. Ostatně to časem zjistíš sám.

PLANESWALKER Planeswalker je něco jako ty. Většinou má tři nebo čtyři funkce a většinou jsou pro nepřítele docela zničující jako například schopnosti Jace,the Mind Sculptor.Jeho schopnost můžeš hrát jednou za kolo a musíte se dívat na číslo vedle schopnosti.Když je tam například u již zmíněného jace: +2 look at the top card target´s player library.You may put that card on the bottom of that player´s library Přidá mu 2 loyality takže ze základu bude mít 5 loyality.Jakmile našetříte na loyality 12 můžete použít jeho nejmocnější schopnost -12 Exile all cards from target player´s library, then that player shuffles his or her hand into his or her library

INSTANT Oh moje oblíbená, jedny z nejmocnějších karet a mají jednu výhodu, můžete je hrát i když hraje váš soupeř. Některé mají tu výzhodu že dají přímý útok do creatury nebo do hráče Některé mohou i zrušit kouzla vašeho nepřítele Doufám ale že to s nimi v decku nebudete přehánět protože čeho je moc toho je příliš!!

SORCERY Ach ano kouzla, ty by vám měli zajistit(aspoň když hrajete modrou barvu) kontrolu nad hrou U červené barvy jsou momentní a dají se použít docela dobře na zničení hráče Černá je zase schopna z protihráče vycucnout poslední známky života A bílá ta vám dodá ztracenou energii

CREATURE Bytosti tak to by vás mělo zajímat nejvíce Bytosti jsou hlavní prostředek jak zničit či přímo rozdrtit protihráče Dobře se dají kombinovat s instanty jako třeba mocný ant queen s kombinací giant growth může být pro protihráče smrtelná kombinace, ale i enchatementy(zmíním za chvíli) se mohou stát v kobinaci s již zmiňovaným queenem smrtelné třeba jako eldrazi conscription, ale eldrazi conscription je smrtelná zvláště pokud hrajete nezničitelného Emrakul, the Aeons Torn !!!!

ENCHATEMENT Ano enchatementy, ty mohou rozhodnout bitvu, ale musíte si umět vybrat protože se mohou nepříjemě obrátit proti vám Dělí se na dvě části-enchatement a enchtement aura, ano abych nezopěl jsou zde i enchant creature a podobné ale ty se již moc nepoužívají a když ano tak je používají jen amatéři

ARTEFAKT Tyto karty také dokáží rozhodnout boj ale nedával bych si jich do balíku více než 5, pak by se z balíku stal artefaktový a ty jsou napadnutelné z mnoha směrů, hlavně nových creatur a infectů Ale i tak je mohu vřele doporučit pokud si vyberete správně Mezi artefakty se také přidělují takzvané equipmenty které se také dávají na bytost a ty bych si opravdu do decku dal

POKRAČUJEME Nyní již víte vše o kartách ale co samotná hra??? Vše co by si měl a chtěl vědět se dozvíš na www.hrajumagic.cz a karty seženeš na www.cernyrytir.cz Hra, pokud ji pochopíte je vcelku jednoduchá ale k hraní potřebujete alespoň základní znalosti angličtiny nebo si karty můžete přeložit na www.hrajumagic.cz Další možnost jak získat karty je měněním a doufám že neprohloupíte a budete se snažit získat karty za mnohem menší cenu než v obchodě Zpět na základ Zpět na sorcery Zpět na planeswalker Zpět na creature Zpět na instant Zpět na enchatement Zpět na artefakt PŘEJI PŘÍJEMNOU ZÁBAVU

Napsal: Michal Hostonský ZPĚT NA ZAČÁTEK DĚKUJI ZA POZORNOST Napsal: Michal Hostonský ZPĚT NA ZAČÁTEK