PowerPoint 2007: Videoklipy a animované obrázky Lekce 11.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Cvičná prezentace Úkoly k procvičení.
Advertisements

Základní škola a mateřská škola Bzenec
Nástroj pro prezentace
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Ukládání prezentace do jiných formátů Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Úprava fotografií - koláž
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
3MA381 PowerPoint - seznámení
PowerPoint 2007: Formátování grafu Lekce 15. Úkol Pracujte s grafem na 3. snímku. – Změňte typ grafu na spojnicový. Z nabídky vyberte hned první variantu.
Tvorba prezentací v programu PowerPoint Autor: ing. Jaroslav Mochan
Zadání úlohy Podle předlohy vytvořte aktivní tabulku „Převádění stupňů“, ve které budete převádět hodnoty teplot ve stupních Celsia na stupně Fahrenheita.
Základní pravidla použití šablony Elektronická prezentace.
Tvorba - PREZENTACE Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/4.
PowerPoint 2007: Snímek s grafem Lekce 14. Graf v PowerPointu PowerPoint disponuje nástrojem, pomocí kterého lze vytvo ř it jednoduchý graf. Možnosti.
postup tvorby prezentace
PowerPoint 2007: Uložení prezentace v různých formátech
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE II. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.19 PowerPoint - Vkládání grafických objektů Anotace: Žák se seznámí se zásadami vkládání grafických objektů jako fotek, klipartů.
Microsoft Powerpoint Microsoft Word.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Powerpoint 2010 Powerpoint - export prezentace do videoformátu VY_32_INOVACE_20.
Počítačová grafika Cvičení.
Jak vytvořit prezentaci
PowerPoint 2007: Modifikace tabulky a tabulky z jiných aplikací Lekce 13.
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
Počítačová grafika Cvičení.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.4 (Videosekvence)
Práce s operačním systémem
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Počítačová grafika Cvičení.
Cvičení ve Windows Commanderu 1.ve wc vytvořte následující adresářovou strukturu (do D:\semináře Kavecký), To by zvládlo i mé prasátko..
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
Lekce 19. Změňte barvu pozadí Změňte barvu pozadí 1. snímku prezentace na libovolný odstín zelené. skryjte grafiku pozadí Na 3. až 9. snímku skryjte grafiku.
PowerPoint 2007: Předloha snímku
2. změňte logo na pozadí předlohy snímku ze zelené bubliny na usměvavé sluníčko Procvičování prezentace 1. Klepnutím a přepisem vložte libovolný nadpis.
Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy Navigace.
GIMP Využití nástroje Cesty Michal Zerzáň
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Nastavení prezentace.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.05 Téma: PowerPoint Číslo.
VY_32_INOVACE_ MOVIE MAKER Příručka pro tvorbu prezentací z obrázků a fotografií.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Tvorba prezentace na iPadu Co se.
Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Jihlava Šablona 32 VY_32_INOVACE_029.ICT.34 Tvorba webových stránek – fotogalerie ZPS.
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Informatika 7 – aplikace informačních technologií Autor: Bc. Pavel Šiktanc Prezentace - videoklipy Co se všechno.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Obrazový materiál pro pracovní list – Kanály
GOOGLE A POWER POINT Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Klasické fotoalbum.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07
Naše město - Jablonec nad Nisou
Obrazový materiál pro pracovní list – Kanály
PowerPoint.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Současné fotoalbum.
RUČNí programování - Větvení
Moje cvičná prezentace
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Rozložení obrázku s titulkem
téma vyjádření Obrázek SmartArts obrázky na červeném pozadí
Tvorba webových stránek na google – Sites (6.)
Tvorba webových stránek
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Transkript prezentace:

PowerPoint 2007: Videoklipy a animované obrázky Lekce 11

Úkol Na svém síťovém disku si vytvořte složku s názvem „Animace“ a uložte do ní tuto prezentaci. Použijte příkaz „Uložit jako“. Prezentaci uzavřete. Do složky Animace si následně uložte také videosoubor „škola.wmv“ a animovaný obrázek „homer.simpson.gif“, které naleznete na webových stránkách učitele. Otevřete prezentaci a pokračujte v plnění následujících úkolů. Za 3. snímkem vytvořte nový snímek (čtvrtý) s rozložením „Nadpis a obsah“. Nadpis bude znít: Animovaný obrázek. Vložte do něj libovolný animovaný obrázek zeměkoule, který je součástí „Videí z Galerie medií“. Ze složky Animace vložte do 3. snímku animovaný obrázek Homera Simpsona. Animovaný obrázek s Homerem ohraničte „Mírným rámečkem bílým“. Vytvořte další nový snímek (v pořadí již pátý) s rozložením „Nadpis a obsah“. Nadpis bude znít: Školní videoklip. Ze složky Animace do něj vložte videosoubor nazvaný „škola.wmv“. Přizpůsobte velikost videosouboru tak, aby byl 20 cm široký a 10,5 cm vysoký. Pomocí vhodného nástroje zarovnejte videosoubor na snímku na střed (nikoli doprostřed). Nastavte videosouboru efekt stínu: „Posun – střed“. Nastavte, aby se videosoubor přehrál až „Po klepnutí“. Nastavte, aby se videosoubor po spuštění prezentace přehrával na celé obrazovce. Nastavte hlasitost prezentace na „Vysokou“.