Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PowerPoint 2007: Snímek s grafem Lekce 14. Graf v PowerPointu PowerPoint disponuje nástrojem, pomocí kterého lze vytvo ř it jednoduchý graf. Možnosti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PowerPoint 2007: Snímek s grafem Lekce 14. Graf v PowerPointu PowerPoint disponuje nástrojem, pomocí kterého lze vytvo ř it jednoduchý graf. Možnosti."— Transkript prezentace:

1 PowerPoint 2007: Snímek s grafem Lekce 14

2 Graf v PowerPointu PowerPoint disponuje nástrojem, pomocí kterého lze vytvo ř it jednoduchý graf. Možnosti grafu jsou pom ě rn ě široké, podobné možnostem vytvá ř ení grafu v tabulkovém kalkulátoru Excel. Graf (stejn ě jako tabulku) je možné vložit do prezentace dv ě ma zp ů soby. Bu ď jako hotový graf Excelu, nebo ho vytvo ř it pomocí nástroj ů PowerPointu. NAVRÁTIL, PAVEL. Microsoft PowerPoint 2000 a jiné verze pro školy. Computer Media: Praha, 2002, s. 31.

3 Úkol Do 4. snímku s nadpisem „Pohonné hmoty“ vložte sloupcový graf. Data čerpejte z obrázku, umístěném v levém horním rohu tohoto snímku. Název grafu bude znít: „Vývoj ceny Naturalu 95 a Dieselu v 11. až 14. týdnu roku 2011“. Osu x pojmenujte „Týden“, osu y „Cena v Kč“.

4 Pohonné hmoty


Stáhnout ppt "PowerPoint 2007: Snímek s grafem Lekce 14. Graf v PowerPointu PowerPoint disponuje nástrojem, pomocí kterého lze vytvo ř it jednoduchý graf. Možnosti."

Podobné prezentace


Reklamy Google