1. 7. 2013 TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Přijímací řízení na střední školy
NOVÁ MATURITA Stručná informace o průběhu a přípravě.
NOVÁ MATURITA Gymnázium, Brno, Slovanské náměstí
ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY
Přijímací řízení.
Active Citizens - komunitní vzdělávání pro střední školy Úvodní setkání učitelů Praha 18. března 2013.
ERASMUS+ (2014 – 2020) Petra Riou ZO DIFA JAMU
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
Výuka cizích jazyků technických předmětů
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
TUL H32 Setkání realizátorů inovace předmětů Příloha č. 9/02/01/3.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 2.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Analytické stáže oboru VPLZ - magisterský stupeň -
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
INFORMACE Z XI. ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU OP VK PRAHA, pro předsednictvo RVŠ, 19. září 2013 Zpracovala: doc. Ing. Ivana Kraftová, CSc.
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
ŠVP na gymnáziích: od mírné skepse k chuti pokračovat Zkušenosti z projektu Pilot G/GP Lucie Slejšková Výzkumný ústav pedagogický v Praze.
Úvod do předmětu Požadavky k zápočtu Požadavky k zápočtu Požadavky ke zkoušce Požadavky ke zkoušce Organizace výuky Organizace výuky.
Vysoká škola Báňská - Technická univerzita Ostrava Inovace výuky odborných předmětů na bázi řízení projektu Jana Šarmanová Libor Holub Radoslav Fasuga.
Projekt empirického výzkumu
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Podpora dobrovolných přístupů ze strany MPO včetně existujících mechanismů finanční podpory PhDr. Věra Havránková © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
VLED Vzdělávání v lesnických disciplínách. Podstata projektu Vytvoření unikátního vzdělávacího kurzu s 10 studijními programy se zaměřením na lesnické.
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
SKENEROVÉ BONUSY.
1 Kolegium děkana Program 1. Kontrola zápisu – Ing. Soukupová Úvodní slovo děkana – prof. Kleibl 2. Pedagogika – doc. Kubálek Pedagogika.
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Diplomový seminář úvodní přednáška
PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 575/1, Praha 8 16 Snímků Projekt CZ.2.17/3.1.00/34025.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Maturita 2015.
Násobení zlomků – teorie a cvičení VY_32_INOVACE_19
52_INOVACE_ZBO2_1364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Metodické centrum ISŠ – COP a Jazyková škola s právem SJZ Valašské Meziříčí 6. setkání metodiků škol okresu Vsetín Základní školy Středa 20. listopadu.
Podmínky pro získání zápočtu Podmínky pro získání zkoušky.
Komise pro strategii a rozvoj - Strategický rámec VŠ politiky / shrnutí Inovační strategie (+analýza) / shrnutí doc. Kebo - Pracovní návrh VZ zákona.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Plán činnosti prezidia pro rok 2009 Dana Jurásková Luhačovice.
Pardubice 15. a 16. listopadu 2012 Ing. Petr PETŘÍK
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Úvodní setkání Ing. Zuzana Khendriche Trhlínová, Ph.D.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Milan Chylík, Praha, 17. února 2015
Praha, 23. ledna  Zahájení (Štěpán Blahůšek)  Studijní opory a jejich závazná osnova (Vladimír Kaucký)  Přestávka  Editace interaktivní osnovy.
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Co Vás dnes čeká? Představení realizátora a partnera projektu Představení projektu a jeho aktivit Možnosti mobilních technologií.
Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj, státním rozpočtem České republiky a státním rozpočtem Slovenské republiky Metodické.
Název operačního programu:
Transkript prezentace:

TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3

Inovace předmětů (Bc. + Ing.) – ZS Termín zařazení do výuky – Výstupy : o kompletní sylab (dle metodiky) o studijní materiály – pilotní verze – Moodle (texty + kontrolní otázky – min. 50% semestru) Finalizace: o studijní materiály (texty) – 100% o kompletní předmět (kurz) – o recenze kurzů (vč. sylabů) –

Inovace předmětů (Bc.) - LS Termín zařazení do výuky – Výstupy : o kompletní sylab (dle metodiky) o studijní materiály – pilotní verze – Moodle (texty + kontrolní otázky – min. 50% semestru) Finalizace: o studijní materiály (texty) – 100% o kompletní předmět (kurz) – o recenze kurzů (vč. sylabů) –

Inovace předmětů (Ing.) – LS Z důvodu akreditace navazujícího kombinovaného studia je nutné rozpracovat všechna témata přednášek dle sylabu (studijní texty - Moodle) Finalizace: o studijní materiály (texty) – 100% o kompletní předmět (kurz) – o recenze kurzů (vč. sylabů) –

Inovace předmětů v anglickém jazyce Vyjádření garantů předmětů v anglickém jazyce: o Překlad ano/ne o Korektura ano/ne o Objem překládaných/korigovaných textů (počet normostran) o Termín: ZS – možnost prodloužení termínu dokončení: o studijní materiály (100%) – o kompletní předmět (kurz) – o recenze kurzů (vč. sylabů) – LS – viz předměty v čj

Další didaktické nástroje Textové případové studie – součást inovační činnosti v kompetenci realizátora inovace dle původních návrhů kateder (viz tabulka „Předměty zařazené pro inovaci a e-learning“). Termín: viz kompletní předmět. Přednášky odborníků z praxe – v kompetenci realizátora inovace dle původních návrhů kateder (viz tabulka „Předměty……“). –Min. 1 měsíc před realizací informovat o osobě přednášejícího, datu přednášky a tématu – přednáška v.ppt + úvodní slide včetně logolinku ESF.

Další didaktické nástroje Audiovizuální pomůcky – v současné době v jednání možnost použití videí ze serveru - problém s licenčními ujednáními. Hledání dalších možností – zapojení zainteresovaných garantů předmětu.

Školení - Moodle 24. a v HI1 od 9:00 – 12:00; 13:00 – 16:00 Jednodenní školení – rozdělení do dvou skupin Téma: testy v Moodle Přihlášky na konkrétní termín:

Bonusy 1. bonus vyplacen v březnové výplatě za leden – březen 2013 – 90% z odpracovaných hodin na projektu (mimo dovolené) Bonus za březen byl stanoven dle února – bude zohledněno v příštím bonusu 2. bonus (duben – červen) bude vyplacen v červencové výplatě – 90%

DĚKUJEME ZA POZORNOST PhDr. Ing. Helena Jáčová, Ph.D. - l Mgr. Hana Stárová – l Lukáš Černý – l