Šáárýýskáá prezentace!!=o)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Golden Ticket na Justina Biebera
Advertisements

Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Technika,tak jak ji vidím já…
Kamarádi :o) :o).
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu.
JÁ A MOJE ŽENA.
Je to takový náš prďola … sranda s nim je, ale občas i nám leze na nervy … je to takový náš třídní šašek …
Za rok už budu školák!!! 14.ZŠ ROZMARÝNOVÁ MOST.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
* 13.listopadu 2011 F5 + myška Maminka Avenue Alkyra Tatínek Kid Gulden Land.
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Mini tisk Mini tisk skončil,ale přebral si ho se souhlasem:p.t.s,met,.Šéfem je teď ondrattt s dvěma pomocníky:Tomáš,Vojta.Tak vás prosíme přejte nám hodně.
Moji nejlepší kamarádi
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Nejd ř ív bych cht ě l popsat své sourozence. Mým nejstarším sourozencem je Kuba. Má 18. let a navšt ě vuje Odborné u č ilišt ě Mesit v Uherském Hradišti.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
2.oddíl Slavkov Něco o Nás! Slavkov u Brna Ve Slavkově je škola J. A. Komenského a Tyršova. U Slavkova se konala významná Bitva tří císařů roku 1805.
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Masarykovo gymnázium.
Hawa Bah. Kontaktovali jsme neziskovou organizaci Wontanara a vybrali si adoptivn í d í tě - 11letou holčičku Hawu Bah z Guinei. „ Udělej něco dobr é.
6. TŘÍDA .
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Moje třída.
Začalo to vše dramaticky, jezevec a auto mých páníčků. Jezevec to už nerozchodil, autíčko až po třech dnech čekání na nějaký nový blbý chladič, či co……
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
DRAHOMÍRA SOUKUPOVÁ DD SMOLINA16 VAL.KLOBOUKY Březen 2012.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby
M A N Ž E L S K Á R E A L I T A Moje žena a já, chodíme dvakrát týdně na večeři do nějaké dobré restaurace. Nejdřív si dáme nějaký aperitiv a potom obvykle.
Good lidičky X) Naďa Štálová Nelinka X) Můj milovaňoučkej pejsánek Nelinka…. Už jí máme šest let… A je vidět že se u nás má dobře….
Moje prezentace Aneta Trpišovská
Má být mobil vlevo nebo vpravo od talíře?.
BORDEL RODINA CO SE SEBĚHLO,ZA….
Fotky 6.B z 5.třídy.
Prázdniny a co dál … Nejdříve se mi nebude chtít odejít od mojí třídy (ze školy) bude se mi po nich stýskat nevím s kým zažiju ještě takovou srandu nikdo.
Karolinka-město ve kterém žiji
Žáci-cizinci na českých školách www.meta-os.cz2 Žáci-cizinci: kolik a odkud? Školní rok 2008 / 2009: základní školy střední školy
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
M Ý M A O Č I M A TEREZA NAVRÁTILOVÁ. ANGLIE-2002/STUDIJNÍ POBYT Do Anglie jsem byla poslána (letecky) svým milovaným otcem, prostřednictvím Student Agency.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk – 5.ročník Najdi v říkance všechna zájmena ZÁJMENA Co už známe Leze žába do bezu, já tam za ní polezu,
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
Popisuje: Vojtěch Zedek
Patrik dupák ,hodný ,šikovný, někdy je urážlivý, ale spolehlivý.
CZ.1.07/1.4.00/ Autor Mgr. Zbyněk Jícha Škola
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
AUTOR: Martina Dostálová
Téma: Matematika a její aplikace
PŘEHAZOVANÁ OKRESNÍ KOLO 4. / 5. ročníky základních škol
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Šáárýýskáá prezentace!!=o)

!!!Obsah!!! 1) Něco málo o mě a moje fotky.. =o) 2) Jááá a káámoši..=o) 3) Anetka.. =o) 4) Verunka.. =o) 5) Deniska..=o) 6) Nej. Káámoška – Simíííčéék..:-* 7) Můůůj, milááčéék..=o) 8) Jááá a zlatíínka.. 9) ….Dááál, nevíím..!!=)

Jááááá.. =o) Šárka Charvátová 31.5.1993-Kutná Hora ZŠ Jana Palacha,166 Dolní 356, 28401

Kamarááádi…=o) Na dalších, stránkách, budu mít něco o mých kámoškách..!! =o) A jejich kráásný, fotečky!! =o) Možná, tam najdete ï nějakýho, kamaráda..!! =o) Ale, nééé jenom, kamaráda!!:-P Tak, se těšte, na dalšíí moje snímky!!!;-)

..Anetka..=o) Anetka, jo to je supééér, káámoška..!! =o) Je, to dobrá, spolusedícíí!! =o) I když, by jsme se někdy zabili, ale coo..!!:-* To, se stááváá, nejsme jediný, že Anýý??!!:-D Máám, ji mocka rááda, ptž s níí je hafo, srandy..!! =o) Teda, když má dobrou nááladu!!:-D MTMMR..:-*

Anýýýýsééék… =o)

Verunkáááá..=o) Verůůůša, to je takovýý, zlatííno..! =o) i dobrá, tanečnice!!:-D I když, bych jí někdy zabila a někam nakopla..!! =o) Ale, ona mě taký..!! =o) Ale, co se dá dělat..!! =o) Mááám, ji mocka rááda, ptž mi pomáááhá a je sníí HAFO srandy!!!  Takže, supéééér!!:-* MTSMMMR..:-*

Verýýýsééék.. =o)

DENISKA…=o)

D-E-N-Ý-Ý-S-É-É-K..=O) Dendýsék, to je prííma, holčinka!! =o) Mááám, jíí neskutečně, mooocka rááda..!!! =) Ptž, se sní NIKDY nenudim..!! =o) Sem, ráááda za to že jíí máám..!!  Protože, mi vždycky, skvěle, poradí a pomůže vymyslet, něco čemu se smějeme, dooosti dlouhou dobu!!! Vid, Denýsků??!:-* MTSMMR..:-*

SIMÍÍÍČÉÉK.. =o) Tak, tohle je mojééé, nééj kámoška!! =o) Simííčék, to je upáá největšíí, zlatíííčko..!! =o) Sem s ní vždycky mocka ráááda..!! Ptž se s ní NIKDY nenudim..!!=o) pokračování, na dalšíí stráánce…:-*

…Simíííínééék… Mno, mojééé zlatííčko.. =o) Takový, velikáánský štěstíííčko..!! =o) Máám, ji neskutečně, moooc rááda..!! Jen, ona sama víí…jak to mezi námi, je..;-)

..Jožííínééék.. Johanka, naše sportovkyně..!!! Jožíík, to je báájo holčinka.. I když se ted spolu, moc nebavííme, tak doufáám, že se to časem, napravíí..;-) Máám ji mocka ráááda..!! =o)

Mojéé, zlatííčko.. Můůůj, milááčéék..!! =o) Je, to ten nej klučina..!!  Mooocka ho milujůů..!! =o) Je, to mojéééé obrovský štěstíííčko… sem ráááda, za to že ho máám..!!  Sem, ráááda že sem ho poznala a že ho máám..!!! Nikdy, bych ho nechtěla stratit..!!  Sem, s nim mocka štastnááá..!! MT..:-*

Miláááááčéék..

..Basketbal.. Basket, to je ten nejlepšííí sport, který mě bavííí..;-) Už ho hraju od šesté třídy, což je dva a půl roku..;-) Nedávno 23.2.2007 jsme na naší škole, hráli turnaj mezi Kutnohorskými školami..;-) S holkama, jsme skončli na druhém místě..Na prvním místě bylo Gymnázium Jiřího Ortena..Za měsíc, hrajeme okresní kolo, už se moc těšíím a doufáám, že dopadne dobře, jak my tak kluci..;-)

..Fotky z turnaje z basketu..

..Poslední stráánka..