FILM Nikdy to nevzdávej

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HARRY POTTER.
Advertisements

Hans Christian Andersen
Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
SVĚTOVÁ ASOCIACE NOVIN- ZLATÝ GLÓBUS ZLATÝ GLÓBUS Anglicky Golden Globe Award Filmová a televizní cena udělovaná každý rok v lednu Asociací zahraničních.
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Pavel Kříž  Narodil se v Brně  Emigroval do Velké Británie a později do Kanady kde roku 1988 vystudoval univerzitu ve Vancouveru  Počátkem.
Leoš Janáček.
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
P. Alois Frydrych, SDB. Narodil se v Hustopečích nad Bečvou. Rodný dům Rodný dům Serafína Frydrychová Serafína Frydrychová - maminka otce.
Robert Pattinson. Osobní údaje: Jméno: Robert Thomas Pattinson Přezdívka: Rob Datum narození: 13.květen 1986 (23let) Místo narození: Londýn, Spojené království.
Předchozí členové kapely Lloyd Grant, sólová kytara na prvním demu Dave Mustaine, kytara, vyhozen před nahráváním Kill 'em All Ron McGovney,
BIGLION uvádí.
Proč pláčeš, maminko? Hudba: Percy Sledge "Ave Maria"
AHOJ! CHTĚL BYCH SE VÁM PŘEDSTAVIT…
Nyní má kapela čtyři členy.
BennyGoodmanBennyGoodman. Rodné jménoBenjamin David Goodman PřezdívkaKrál swingu Narození 30. května, 1909 Chicago, Illinois, USA Úmrtí 13. června, 1986.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Wentworth Miller Herec Datum narození:
Moje oblíbená punková a rocková skupina
VY_III/2_INOVACE_86_Zdeněk Svěrák
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Eugène Ionesco Jiří Zinek V8A
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Narozen: Houston, Texas, USA. Původ a počátky  Pochází z rodiny zubaře a burzovní makléřky => od malička styk s byznysem  S byznysem začal.
KVÍZ HARRISON F O R D KVÍZ HARRISON F O O R D 1. Pro odpověď klikněte do pole s písmenem A, B, C nebo D 2. Pokud si nejste jisti, klikněte na volné místo,
LOL.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Dara Rolins.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
Shakira.
Miley Cyrus.
Život a dílo VY_32_INOVACE_2A4 Gymnázium a Střední odborná škola, Lužická 423, Jaroměř Mgr. Lenka Fibigerová.
Jakou událost si Židé o Velikonocích připomínají?
JIMI HENDRIX Americký kytarista, zpěvák a skladatel
Carrie-Anne Moss Martina Cedidlová obsah. Obsah Něco o ní Rodina a začátky Úspěchy Filmy zpět.
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
Daniel Landa.
Daniel Landa v Praze.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
Zemřel nečekaně v předvečer svých osmdesátých narozenin..
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Povolání: herečka , zpěvačka Datum narození: Věk:17
Michał Żebrowski (herec).
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_EVH.3.Ste.10_Balet Datum:
JIŘÍ MYRON (BOHUMIL PROŠEK) HUMPOLEC OSTRAVA.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 26/12 Název materiálu: Jakub Jan Ryba Zpracoval: Mgr. Bc. BcA. Michal Jančík.
ŠkolaZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň AutorMgr. Zdeňka Pecková Číslo VY_32_INOVACE_3426 NázevGiuseppe Verdi Téma hodinyŽivot a dílo G. Verdiho PředmětHudební.
LITERATURA 9. ročník Odraz 2. sv. v. v literatuře – ztráta prozaiků Karel POLÁČEK Eduard BASS.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
Queen Radek Horký. Freddie Mercury Freddie Mercury byl zpěvák a skladatel Narodil se 5.září 1946 a umřel 24.listopadu 1991 umřel na AIDS umřel ve věku.
ADÉLKA KUTILOVÁ studentka sekundy
Krteček vs Samara By Jana a Natka.
ČÍM CHCI BÝT, AŽ VYROSTU Simona Kapitánová Můj piktogram.
P!nk.
Fyzici a fyzikální jevy Autor: Mgr. M. Vejražková
Angelina Jolie.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, příspěvková organizace
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Zdeňka Pecková Číslo
AHOJ! CHTĚL BYCH SE VÁM PŘEDSTAVIT…
AUTOR: Mgr. Bedřiška Koželuhová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6B_19
Katy Perry.
Odraz 2. sv. války v české literatuře
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Transkript prezentace:

FILM Nikdy to nevzdávej Hilary Duff a Oliver James Klára Vlachová

O Filmu Terri Fletcher (Hilary Duff) je velmi talentovaná zpěvačka z malého města, která ví co chce, ale její přísný otec má o ni příliš velký strach a nechce ji pustit na letní uměleckou akademii talentovaných zpěváků v Los Angles, kde jsou vybíráni jen ti nejlepší z celé země. Bohůžel hned na začátku se stane tragické neštěstí. Její bratr nepřežije autonehodu, kterou zavinil opilý řidič. V tu ránu se Terri a celé rodině obrátí život na ruby. Její otec má ještě větší strach o své poslední dítě a celkově jsou na tom všichni špatně. Maminka nechce žít s pocitem viny, že si Terri zkazí život, a tak ji pustí do Los Angeles, protože ví, že je to jedniná šance, aby začala znovu žít. Terri to zpočátku na škole nemá vůbec jednoduché a každý den bojuje se strachem a pocitem viny. Nakonec si tam najde kamarády a ukáže svůj nesporný talent, který bylo třeba rozvíjet a celou rodinu to znovu semkne. Tatínek pochopí, že dělal chybu a nemůže být pyšnější.

Tvůrci filmu: Originální název: Raise Your Voice Je to žánr: drama/romantika Natočeno v: USA 2004 Premiéra v ČR: 2.2 2006 Režie: Sean McNamara Hrají:Hilary Duff,Oliver James,John Corbett,Rebecca De Mornay,David Keith,Sean McNamara,Rita Wilson,Kat Dennings,jason Ritter,Marshall Manesh,Dana Davis,T.J.Thyne

V hlavních rolích Hilary Duff (Terri Fletcher) Oliver James (Jay Corgan)

a další…. Rebeca De Mornay Lauren C.Mayhew John Corbett

Fotky z filmu

Hilary Duff Datum narození: 28.09.1987 místo narození: Houston, Texas, USA znamení: váhy Herečka a zpěvačka Hilary Duff od pěti let navštěvovala balet, a tak jako ve všem, i v něm byla výborná. Po dvou letech se dostala do velmi známého tanečního klubu The Nutcracker (u nás známý jako louskáček). Později začala hrát v reklamách a v jedenácti letech uspěla v konkurzu na film Casper Meets Wendy (Casper a Wendy), který ji pomohl ke slávě a úspěchu. Potom hrála jen maličké role - například v Chicago Hope, ale ve třinácti uspěla v konkurzu na TV seriál Lizzie McGuire. Američani si tento seriál zamilovali (a s ním samozřejmě i Hilary). V pár dílech dokonce i zpívala, a protože to nebylo vůbec špatné, rozhodla se, že bude i zpěvačka. A tak vlastně vzniklo její první CD Santa Claus Lane, později nazpívala i některé písně na soundrack k seriálu Lizzie McGuire. To už Hilary znala celá Amerika, takže se není co divit, že ji režiséři začali obsazovat do filmů jako o závod. První se jmenoval "agent Cody Banks". Potom skončilo natáčení seriálu Lizzie McGuire, a tak se produkce rozhodla natočit film Lizzie McGuire Movie (u nás jako italské prázdniny), čímž seriál Lizzie McGuire nadobro zpečetili.

dále o Hilary.. Filmy: Nikdy to nevzdávej Válka a.s Holky v balíku Dvanáct do tuctu Pan božský Moderní popelka Italské prázdniny Kadetka Kelly atd……   Její vydaná CD: Best of Hilary Duff Dignity Metamorphosis Most Wanted Edice 2005 Santa Claus Lane

Oliver James Věk: 29 let Povolání: herec Národnost: anglická Datum narození, místo: 1.6.1980, Ottershaw, Surrey, Anglie, Velká Británie -Oliver James Hutson se narodil 1. 6. 1980 v Anglii. V roce 2003 se však přestěhoval do Los Angeles, kde žije dodnes. Vystudoval Working College, což je umělecká škola, specializovaná např. na herectví či hudbu. Ještě před svým vstupem do filmového světa započal mladý talentovaný budoucí herec hrát ve školní kapele. Zpíval a hrál na bubny. Psal se rok 2002 a první filmová role již byla nablízko. Filmy: - Nekecej a pádluj 2 - Temný úsvit - Co ta holka chce - Naši otcové atd……

…To je vše…