Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA www.krasnalipa.cz/kccs TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR Projekt.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Advertisements

Návrh komunitního plánu na rok
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Prezentace k projektu REPRO CV
Spolupráce se vzdělávacími institucemi. Projekt iYouth – Modely integrace a prevence sociálního vyloučení: podpora migrantské mládeže je spolufinancován.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Asistentka 5x jinak aneb Čas na změnu
HANDI JOBS, občanské sdružení
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Projekt Knihovny Kroměřížska spolufinancovaný Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Plán rozvoje sociálních služeb Milevsko Ing. Michaela Švehlová Tato akce byla financována Evropskou unií, státním rozpočtem České republiky a Jihočeským.
Finanční možností svépomocných skupin
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Rozdíly a interakce veřejné služby a dobrovolnické služby Mgr. Petr Beck Odbor rodiny a dávkových systémů Ústí nad Labem
Mládež v akci Neformální volnočasové vzdělávání pro všechny mladé lidi.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Tandem Koordinační centrum česko-německých.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Příležitost dělá(t) zaměstnance
Beskydy pro všechny Výroční konference CIP EQUAL 19. listopadu, Praha Jarmila Šagátová KAZUIST, spol. s r.o., Třinec.
Zavedení systému opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání na Magistrátu města Brna 9. Národní konference kvality ve veřejné správě
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
KONTAKT BOHUMÍN – metodika komunitního centra a soc
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Projekt je spolufinancován ESF a SR ČR VZDĚLÁVACÍ, PORADENSKÉ A RELAXAČNÍ CENTRUM PRO ZDRAVOTNĚ ZNEVÝHODNĚNÉ OSOBY A JEJICH RODINY V LIBERECKÉM KRAJI OBCHODNÍ.
Motto: „Cílem je nedělat věci správně, ale dělat správné věci“
„Od osmi do čtyř“ projekt rozvojového partnerství „Asistence“ financovaný z prostředků CIP Equal.
ohroženým domácím násilím
Národní tematická síť F NTS F – národní tematická sít F Ing. Václav Götz 19.listopadu 2007.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Knihovny současnosti 2011 České Budějovice
Zhodnocení naplnění 2. Komunitního plánu sociálních služeb města Olomouce v letech Zdislav Doleček Olomouc.
Podporované zaměstnávání -metoda boje proti nezaměstnanosti osob se zdravotním postižením reg. číslo: CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Když potřebujete pomoc při hledání místa... Tento projekt je spolufinancován evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE (CZ.1.04/2.1.00/ ) Informační seminář pro poskytovatele sociálních.
KomunitníCentrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR  4 národní.
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
MAS Šluknovsko MAS Šluknovsko Hlavní motto: „Šluknovsko návštěvníkům i sobě !“ Projekty spolupráce.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu :„PODPORA STAVEBNÍCH OBORŮ“KONTAKTNÍ MÍSTO PROJEKTU Tato prezentace je spolufinancována.
Podpora integrace příslušníků sociálně vyloučených romských lokalit v Pardubickém kraji II Registrační číslo CZ.1.04./3.2.00/B
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Centrum celoživotního učení Projekt Knihovny Kroměřížska.
Osobní asistence pro osoby se zdravotním postižením a seniory Bezplatná právní poradna pro osoby v krizi Rodinné centrum Krumlík a další služby pro rodiny.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Krásná Lípa projekt Aktivizace rodin Volfová Hana (ASZ) Kolář Jan (místostarosta Krásné Lípy) Praha,
Komunitní centrum. KOSTKA Krásná Lípa  obyvatel  nezaměstnanost 15 – 22%  nízká kvalifikace uchazečů  minimální nabídka pracovních míst  3%
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
Projekt Integra Tisková beseda 6. června 2007 Ostrava.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010 červen 2010.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Občanské sdružení D.R.A.K. Oblačná 450/ Liberec 5
Setkání starostů u kulatého stolu Hoštejn Projekt „MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B Tento.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Lenka Herčíková,
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
KOMUNITNÍ PLÁN PÉČE Benešov nad Ploučnicí
Transkript prezentace:

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR Projekt Komunitní centrum Českého Švýcarska  100% hrazen z ESF a státního rozpočtu ČR do  na projektu spolupracují: Město Krásná Lípa České Švýcarsko, o. p. s. Agentura Pondělí Úřad práce  CÍL: prostřednictvím pracovně-vzdělávacích center odstranit znevýhodnění na trhu práce osob obtížně integrovatelných  experiment - inovativnost

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR Čerpání financí Celková dotace ,- Kč Město Krásná LípaČeské Švýcarsko, o.p.s.Agentura Pondělí ,- Kč ,- Kč ,- Kč Vyčerpali jsme do ,- Kč Bylo proplaceno (do ) ,- Kč+ záloha Kč Požádáno o proplacení ,- Kč

cvv Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR V tabulce nejsou uvedeny dohody o pracovní činnosti a dohody o provedení práce. Od do celkemměstoOPSAP Akce Akce Akce ZAMĚSTNANCI

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA MOTTO „Učení je cesta, učení je hra“

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA DLOUHODOBÉ REKVALIFIKAČNÍ MODULY - Stavební práce - Výsadba zeleně - Údržba zeleně - Údržba veřejných prostranství - Odpadové hospodářství - Kultura a cestovní ruch - Sportovní zařízení - Volnočasové aktivity - Sociální asistence Do kurzu se přihlásilo: 144 klientů Kurz úspěšně ukončilo: 80 klientů Práci si našlo: 40 klientů 2 ROČNÍKY Akreditováno MŠMT

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA Zkouška z obsluhy motorové pily

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA KURZY - kurzy práce na PC, internet, komunikace - kurzy jazykové – angličtina, němčina - rukodělné kurzy – batika, květinová vazba, výroba svíček, filcování, malba na hedvábí - pracovník wellness – masáže, provoz zařízení, fitcentrum, sauna, spining.. - další řada jednorázových kurzů a seminářů - hlídání dětí v době kurzů OPS – 3 akreditované kurzy v cestovním ruchu Pracovník regionální turistiky, Euromanager a Pracovník IS a CK

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA PORADENSKÉ CENTRUM PRO PODNIKATELE - zajišťuje OPS - poradenství pro začínající podnikatele - poradenství pro drobné podnikatele - poradenství dotace a rozvoj - zpracování podnikatelských záměrů 290 kontaktů

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA KOMUNITNÍ CENTRUM - v domě služeb, vybavené prostory - provoz hrazen z projektu - přístup veřejnosti na PC a internet - akce, přednášky, pomoc na akcích města - spolupráce na tvorbě nového komunitního plánu Šluknovska

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA POBOČKA AGENTURY PONDĚLÍ - 2 asistenti - podpora osob se zdravotním hendicapem při vstupu na trh práce - služba Podporovaného zaměstnávání - podpora klientů v dlouhodobých rekvalifikacích

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA PORADENSTVÍ JOB poradna – hledání zaměstnání, životopis, komunikace se zaměstnavatelem ad. OBČANSKO – PRÁVNÍ poradna – písemné poradenství, 2 x měsíčně konzultace, vede JUDr. Pražák AMARI poradna – sociální poradenství – bydlení, zadluženost, sociální dávky, komunikace s úřady ad. – klienti zejména Romové

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA SBÍRKY Sbírka pro Katku - výtěžek Kč, Katka dostane nové naslouchátko Humanitární sbírka ošacení – vybráno 55 pytlů, zajistili dobrovolníci

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TERÉNNÍ PRÁCE A AGENTURA - od listopadu kontaktů, návštěva 40 rodin Agentura pro odstraňování sociálního vyloučení -Založena Vládou ČR - vybráno 12 lokalit působnosti (také Krásná Lípa, mikroregion Tolštejn a Rumburk) - zpracování podkladů pro Světovou banku

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA MATĚŘSKÉ CENTRUM - 0,5 úv. Pracovní místo - podpora rodičů při účasti na kurzech - služba hlídání dětí - Logopedická poradna - Výchovná poradna

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE - partnerství 5 zemí – 5 projektů - studijní návštěvy a pracovní setkání – 26 osob, 136 dnů pobytu - Mezinárodní konference v ČR - účast na mezinárodní konferenci v Bruselu a na prezentaci jednotlivých projektů – prezentace regionu České Švýcarsko a Krásné Lípy

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA ADMINISTRATIVA PROJEKTU A PROPAGACE - zajištění administrativy projektu - propagace projektu a Krásné Lípy – letáky, webové stránky, články, tiskové zprávy, TV šoty a rozhlas, film ad. - šíření dobrých výstupů projektu – účast na národních konferencích, účast na národní tematické síti A, validace produktů, příspěvky do brožur vydávaných Radou vlády, MPSV ČR a NTS A

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA Dobrovolnické centrum - schváleny 3 akreditace MV ČR (děti a mládež, senioři, osoby s postižením) - možnost získat 70% dotaci - spolupráce s radou dobrovolnických center - ve Šluknovském výběžku není dobrovolnické centrum

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA Další aktivity

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA Nejaktivnější senioři budou v Krásné Lípě Podílíme se s dobrovolníky – seniory na veřejném životě v Krásné Lípě - získána dotace Kč - 13 akcí – poznávací, rukodělné, přednášky … účastníků - 13 seniorů dobrovolníků

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA T-klub Zajištěna rekonstrukce - nová podlaha, nová kamna (topení bude dokončeno), nové WC Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež - otevřeno úterý – sobota - akce – např. jarní prázdniny – výlety - průměrná návštěvnost 38 dětí za den - v únoru 2008 celkem 802 dětí

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA MATEŘSKÉ CENTRUM A HLÍDÁNÍ DĚTÍ MATEŘSKÉ CENTRUM Otevřeno: úterý a pátek od 9 do 12h - pro děti od jednoho roku HLÍDÁNÍ DĚTÍ Služba určená osobám na rodičovských dovolených, které se účastní jazykových, rukodělných a počítačových kurzů.

Komunitní Centrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA Děkuji za pozornost. Pro zasedání ZM Krásná Lípa dne zpracovala Volfová Hana