Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PROGRAM 3. ZASEDÁNÍ Část I. - Rodiny s dětmi: Část II. - Senioři:
Advertisements

Regenerace sídliště Hromůvka
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
Bc. Lucie Ptáková,  Plánované spuštění systému: 2014  = evropská agentura pro vesmírný systém Galileo (GSA)  Bude zajišťovat především navigaci.
STATUTÁRNÍ MĚSTO JIHLAVA V BRNĚ, DNE KONFERENCE PĚTILETKA ROP JIHOVÝCHOD A JAK DÁL PO ROCE 2013 INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA.
Dotační příležitosti.
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
Kvalitní péče o seniory Vítejte na mezinárodní konferenci v Praze, 9.března 2007.
DM Lovosická a Dittrichova
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Prioritní osa 2: Rozvoj městských a venkovských oblastí.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
Veřejné projednání návrhu 2
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Sdružení nezávislých kandidátů PERSPEKTIVA
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
3.1 – Rozvoj urbanizačních center Příjemci podpory
Praha Statutární město Ústí nad Labem zvažuje možnost vypracování dvou Integrovaných plánů rozvoje města, a to pro následující městské zóny:
Centrum Služeb Budějovická Tisková konference,
Integrované plány rozvoje města Ústí nad Labem Ing. Zdeněk Výborný MEPCO, s.r.o. Mezinárodní poradenské centrum obcí Thákurova Praha.
Ostrava Pilotní projekty v IOP „Integrovaný přístup k řešení romské problematiky v sociálně vyloučených lokalitách“
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Místní akční skupina Rakovnicko
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Aktivity související s psychiatrickou péčí podporované z Operačního programu Zaměstnanost a Integrovaného regionálního operačního programu.
STRATEGICKÝ PLÁN ROZVOJE STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY DO ROKU 2020 VYHODNOCENÍ VLIVŮ NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ A SOUSTAVU NATURA 2000.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Cíl - zajistit dlouhodobou kvalitu života obyvatel města Kladna prostřednictvím příznivého prostředí a dobře fungujících veřejných služeb 3 prioritní.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
MAP Trutnovsko Vyhodnocení dotazníkového šetření MŠ , Havlovice MAP Trutnovsko.
Monitoring a vyhodnocování KPSS na Otrokovicku PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN A ŘÍDICÍ SKUPINY.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
„Váš kraj, Váš rozpočet“. Vyhodnocení preferencí občanů v rámci dotazníku Hlasování občanů probíhalo od do formou internetového.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
2. zasedání Řídícího výboru projektu Místní akční plán (MAP) rozvoje vzdělávání pro SO ORP Čáslav CZ /0.0/0.0/15_005/ Základní škola Zbýšov,
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Pracovní skupina Za hřiště Písek. Historie jaro 2006 – vznik občanské iniciativy léto 2006 – jednání iniciativy s radnicí podzim 2006 – založení pracovní.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Otevřená diskuse pro občany obcí Ctiněves, Černouček, Horní Beřkovice, Jeviněves a Ledčice.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
Podpora profesního rozvoje učitelů Programové prohlášení vlády Vláda bude prosazovat následující priority rozvoje ČR: Rozvoj kvalitních a všeobecně dostupných.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Zdravotní plán Města Jihlavy Ing. Soňa Krátká Koordinátorka PZM a MA
Rozpočet hl. m. Prahy 2017 (Tisková konference dne ) prof. Ing. Eva Kislingerová, CSc. náměstkyně primátorky hl. m. Prahy
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Vítejte na veřejném fóru
Regionální operační program NUTS II Jihozápad 2007 – 2013
Prioritní osa 2 Interreg V-A Česká republika – Polsko Společný sekretariát, Hálkova 2, Olomouc
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
Ing. Roman Vodný, Ph.D. ředitel odboru územního plánování MMR
Vazba na Operační programy
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
Stárnutí a veřejný prostor – Praha 2017
Integrovaný plán rozvoje města Opava pro Integrovaný operační program
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Výsledky projednávání
Informace o vyhlášených výzvách
Transkript prezentace:

Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS

Projekty na území Městské části Praha 1, které budou spolufinancovány prostřednictvím Nadačního fondu SOFOS a jejichž realizace začne v roce 2009

Ekologie (obnova a revitalizace parků a zeleně, výsadba nových stromů atd.) Revitalizace Střeleckého ostrova. Rekonstrukce parku Kampa včetně vyčištění koryta Čertovky. Revitalizace Slovanského ostrova. Obnova Vrchlického sadů. Výsadba stromů v rámci rekonstrukcí ulic a veřejných prostranství (Národní třída, nám. Republiky, Betlémská čtvrť, horní Nové město a jiné).

Vzdělávání (modernizace školských zařízení a výukových metod, vzdělávací programy) Interaktivní výuka na školách Prahy 1 (pokračování programu vybavování škol interaktivními tabulemi, dataprojektory a učitelskými notebooky). Vzdělávací kursy pro učitele ze škol na Praze 1. Vybavování škol dalšími prostředky.

Sociální oblast a zdravotnictví (vybavování domů s pečovatelskou službou a zdravotnických zařízení, péče o seniory) Výstavba domů s pečovatelskou službou (Benediktská/Dlouhá, Truhlářská, Říční). Vybavování stávajících domů. Organizování kulturních a společenských akcí pro seniory. Investice do modernizace zařízení nemocnice Na Františku a polikliniky Palackého

Doprava a bezpečnost (zajištění bezbariérové dopravy, řešení dopravy v klidu, revitalizace veřejných prostranství a ulic) Vybudování výtahu na Střelecký ostrov. Vybudování výtahu pro vozíčkáře v rámci rekonstrukce stanice metra Národní. Rekonstrukce všech přechodů pro chodce na bezbariérové. Vybudování bezbariérových přístupů do všech veřejných budov a škol. Budování podzemních garáží (Na Františku, Senovážné náměstí). Revitalizace nám. Republiky, Národní třídy, ulic Náprstkova, Betlémská, Bartolomějská, U Dobřenských, Konviktská, Liliová, Karolíny Světlé, Divadelní, Zlatá, Na Perštýně, Malé náměstí, Opletalova, Politických vězňů, Růžová, U Půjčovny, Nekázanka, Jeruzalémská, Olivová.

Sport, kultura a volný čas (zřizování a vybavování hřišť, sportovišť a dalších volnočasových prostorů a aktivit) Vybudování dětských hřišť na Střeleckém ostrově, ve Vrchlického sadech a na Alšově nábřeží. Rekonstrukce dětského hřiště Za Haštalem. Vybudování Klubové lodi pro děti a mládež, která bude zakotvena u Střeleckého ostrova. Programy na dětských hřištích Prahy1. Volnočasové aktivity pro děti a mládež. Podpora kulturních zařízení a společenských akcí na území Prahy 1