Prezentace pro jednání se zástupci leteckých dopravců –

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přijímací řízení na střední školy
Advertisements

Černoch Michal Školoudová Lenka
Pohled kraje na nepřetržitou péči MUDr
Vazby OP Doprava a IROP pro období Vysoká škola mezinárodních a veřejných vztahů Praha Ing. Květoslava Kořínková, CSc. Seminář IDS Žďár nad Sáz.
Program TEMPUS Vladimír Horák leden 2013
Kariérové poradenství
Zhodnocení fungování pobídek po novele Ing. Ondřej Votruba | ředitel Divize Investic Brno, 8. říjen 2013.
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Strategie rozvoje letiště Leoše Janáčka Ostrava
Financování sociálních služeb
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
Sekce logistiky MO Zásadní změny v pravidlech pro nošení vojenského stejnokroje, vybraných součástek vojenské výstroje a drobných stejnokrojových doplňků.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Bibliotheca academica , Ostrava EIZ na VŠ po roce 2008 – koordinace a spolupráce Barbora Ramajzlová
Seminář k digitalizaci katastrálních map 26. června 2007 Ing. Karel Štencel - k úvodnímu slovu.
LPS BRNO Seminář ŘLP ČR a AeČR IATCC Jeneč 2012 Jaroslav Vašík.
Nové VÍTKOVICE Ing. Jan Světlík Předseda představenstva a generální ředitel VÍTKOVICE, a.s. MACHINERY GROUP Seminář Ostrava,
Středisko letových navigačních služeb Brno-Tuřany
Ochrana letišť Zákon 49/1997 o civilním letectví Pro výkon státní správy ve věcech civilního letectví je zřízen Úřad pro civilní letectví se sídlem v Praze.
Integrace a podpora studentů se specifickými vzdělávacími potřebami na Vysoké škole technické a ekonomické v Českých Budějovicích Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/
Strategie dopravy ČR ve vztahu k IDS
Aktivity Ústeckého kraje v rámci implementace RIS ÚK.
Možnosti strukturálních fondů EU – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik Hradec Králové, Ing. Miloš Ciniburk zástupce ředitele.
Airspace Management Jeneč 2014 Ivan Beneš Oddělení ASM.
Projekty EOC v ČR v období
Podpora podnikání a investic a EU v následujícím období Ing. Ondřej Votruba | ředitel Divize Investic Brno, 24. duben 2013.
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
Elektronické služby v znalostnej spoločnosti, , Zvolen Koordinace a spolupráce – úloha Asociace knihoven vysokých škol ČR Barbora Ramajzlová.
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Přechod na šíři kanálu 8,33 kHz
Aktivity ČTÚ pro období let 2014 a 2015
Ing. Jan KLAS VÝSLEDKY A VÝVOJ ŘLP ČR, s.p – 2014 Generální ředitel 21. října 2014 IATCC PRAHA XII. ročník jednání s leteckými dopravci.
ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Strategie mezinárodní konkurenceschopnosti a priority MPO pro programové období kohezní politiky 2014.
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Rozvoj sociálních služeb v Moravskoslezském kraji Vize Moravskoslezského kraje: Partnerstvím zadavatelů.
Věznice Heřmanice Souvislá praxe
ČR jako atraktivní lokalita pro umístění centra sdílených služeb Petr Pospíšil| ředitel Divize Investic
ÚSMP / VMKMartin Podešva Benchmarking ANS JEDNÁNÍ LETECKÝCH DOPRAVCŮ A ODBORNÉ LETECKÉ VEŘEJNOSTI SE ZÁSTUPCI ŘLP ČR, s. p. IATCC,
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Mgr. Ing. Drago Sukalovský, starosta města Kuřimi
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Vzdělávání v oblasti základní registrů a dalších kmenových projektů eGovernmentu Mgr. Monika Pálková, odbor veřejné správy a eGovernmentu MV ČR.
Cíle výzev Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace (OP VaVpI)
Ministerstvo pro místní rozvoj Představení hlavních priorit květen – říjen 2009 Tisková konference
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury veřejné správy (KIVS) Ing. Lubomír Moravčík
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
Komplexní produktivní údržba (TPM)
Seminář ŘLP ČR, s.p. pro GA ZMĚNY STRUKTURY VZDUŠNÉHO PROSTORU ČR K
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Příspěvek Ministerstva vnitra k informatizaci územních samospráv Ing. Tomáš Holenda ředitel.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Ing. Jan KLAS VÝSLEDKY A VÝVOJ ŘLP ČR, s.p – 2015 Generální ředitel 10. listopadu 2015 PRAHA 13. ročník jednání s leteckými dopravci.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
1 Jednotné evropské nebe Zapojení ŘLP ČR, s. p. do projektu SESAR Doprava – Investice do dopravní infrastruktury Ing. Jan Klas Generální ředitel.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Aktuální údaje o stavební výrobě a bytové výstavbě Tisková konference Stavebnictví.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Změny kmitočtů s přechodem na kanálovou separaci 8.33 kHz v LKAA
Řízení změn IS Milan Mikloš Vedoucí odboru IT
Významné projekty ŘLP ČR
Prezentace pro jednání se zástupci leteckých dopravců –
Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina,p.o.
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Rozšíření prostoru odpovědnosti FIC Praha od
STAV PODNIKU 2017 – 2018 AKTULIZACE STRATEGIE ŘLP ČR, s.p.
Restrukturalizace zdravotní péče v kraji Weiden
Systém podpory NIDV pro pedagogické pracovníky vzdělávající děti/žáky cizince a podpora dětí/žáků cizinců Vzděláváme děti s odlišným mateřským jazykem.
Transkript prezentace:

Změny v poskytování LPS na regionálních letištích (Brno, Ostrava a Karlovy Vary) v roce 2014 Prezentace pro jednání se zástupci leteckých dopravců – 30.10.2013 Ing. Miroslav Smola Náměstek ředitele – divize regionálních služeb a logistiky

Změny v poskytování LPS na regionálních letištích v roce 2014 Obsah prezentace: Organizační začlenění regionálních letišť Snaha o zvýšení nákladové efektivity – projekt racionalizace Změny na regionálních letištích v r 2013 Změny v poskytování LPS na regionálních letištích v r 2014 Shrnutí 2

Organizační začlenění regionálních letišť v ŘLP ČR, s.p. Do r 2009 byla regionální letiště začleněna do SPLS divize provozní (DPRO) Regionální letiště byla v té době samostatnými středisky (v rámci SPLS) Od 1.4.2009 jsou regionální letiště začleněna do nově vytvořené Sekce LNS regionálních letišť (SLRL) v Divizi regionálních služeb a logistiky Každé z letišť má dvě oddělení (LPS a ZLT) a nezbytnou logistickou podporu Sekci tvoří 6 oddělení a desetičlenný ESR – celkem 91 pracovníků + žáci řlp ve výcviku 3

Projekt racionalizace poskytování LNS na regionálních letištích Projekt racionalizace – 4 podprojekty: Prostory a služby Zavedení PRNAV SID/STAR – 2.5.2013 Výcvik personálu Změny technologie – snížení rozsahu výcviku Technická podpora Změny norem obsluhy – snížení počtu personálu Centralizace AIS (bezobslužné briefingy) Převedení současných ARO na bezobslužné 4

Změny na regionálních letištích v r 2013 Centralizace AIS – zavedení bezobslužných ARO (briefingů): Letiště Brno-Tuřany – 17.10.2013 zahájena změna obsazení ARO během pracovního týdne (3 ze 7 dnů v týdnu je ARO Brno v noci neobsazeno) Pokračování v zavádění bezobslužných ARO v r 2014: Letiště Karlovy Vary – do 31.5.2014 – úplné zavedení bezobslužného briefingu Letiště Brno-Tuřany – do 31.12.2014 – úplné zavedení bezobslužného briefingu Letiště Ostrava – zavedení bezobslužného ARO – po dokončení výstavby nové TWR – 2015/2016 5

Projekt racionalizace poskytování LNS na regionálních letištích Zřízení supernízkého sektoru Rozhodnutí o zřízení tzv. supernízkého sektoru (SNS) bylo učiněno v prvním pololetí 2013 Zavedení SNS souvisí s projektem civilně/vojenské integrace oblastních LPS Termín realizace obou projektů je stanoven na 1.5.2013 6

Změny na regionálních letištích v r 2014 7

Změny na regionálních letištích v r 2014 8

Změny na regionálních letištích v r 2014 9

Změny na regionálních letištích v r 2014 10

DĚKUJI ZA POZORNOST