* Zprostředkovávání zážitků s celebritami * Několik druhů zábavy * Od klidné večeře po dobrodružný výlet V případě nákupu Vám bude doručen dárkový certifikát.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
CNC obrábění a tvarové hranění na stroji Homag BAZ 222
Advertisements

Beckiland Firemní párty.
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Kompletní nabídka reklamních ploch na letišti Leoše Janáčka Ostrava Červen 2011.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Golf & Country Club Piešťany
SELECT studio a. s.. Jednorázové výdaje Vybavení (kamery, mikrofony, rekvizity, zelené plátno) – Kč Auta – Kč Celkem: Kč.
Prémiová automatická objednávka
Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
DĚTSKÝ SVĚT LVÍČEK. KDO JSME Dětský svět Lvíček patří k nejmodernějším zábavným parkům v Evropě na ploše 1250 m2. Můžete u nás prožít nezapomenutelný.
Vážení milovníci historie motorismu !
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
Věrnostní program.
Návrh spolupráce pro Czech Digital s.r.o.
Vítáme Vás u revoluce v síťovém marketingu! S Falkitem se každý stane marketingovým expertem a bude tím pádem úspěšný!
specialista na firemní květinový servis
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
ING. Martin Chadim Adresa: Ing. Martin Chadim Horní Dubenky Horní Dubenky Česká republika Telefon : Mobil:
Zpracovatel: Lucie Semeráková, Jolana Ruščaková
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Představení projektu Sympaťák Tipsport ELH 2005/2006.
Nepropásni svou šanci a staň se SPARŤANEM!. Pokračuj i Ty ve stoleté a Zlaté tradici…
Tour sportovních akcí pro firemní týmy
FF HOURS of FAME, s.r.o..
Tento materiál byl vytvořen jako učební dokument projektu inovace výuky v rámci OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost VY_62_INOVACE_A1 – 31.
Zápis čísla v desítkové soustavě
Prezentace Klubových výletů Jsme sdružení pořádající výlety od roku Jsou určené především fanouškům Městské hromadné dopravy, avšak i ostatní si.
1 Reklama na letišti Praha Ruzyně. 2  Platí na všechny objednávky zaslané do  Platí v průběhu období –
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
VY_32_INOVACE_INF_RO_12 Digitální učební materiál
Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Zájezd do Jindřichova Hradce
1 Roverský mikulášský víkend 2005 © Einstein, fotografie ©Nick.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Mapa zájmu - plány.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
52_INOVACE_ZBO2_1364HO Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj vzdělanosti.
VÍTEJTE HERZLICH WILLKOMMEN WELCOME. AVEQA je váš vstup do světa onlinové zábavy. Nabízíme mnoho možností her, jako je akční, sportovní, logické hry,
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
Cestovní kancelář SUPER-IN
Inmarket Nápad, pro který Práv ě te ď nadešla ta pravá chvíle
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
E-knihovna pro knihovníky Seminář E-knihy III, NTK,
FOMEI a.s. – divize golf Vám představuje Multifunkční simulátor VisualSports.
Nejlákavější kulturní památka
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením Nabídka odpoledních klubů od října 2013.
Věrnostní program 2011 Národní památkový ústav a Plzeňský Prazdroj
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
Porovnání výroby a prodejů vozidel ve světě
VY_32_INOVACE_7A4 FINANČNÍ MATEMATIKA RODINNÝ ROZPOČET.
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
Počasí, jak se říká, „že by psa do něj nevyhnal“. Tak jsme vyrazili na výlet. Kam? No přeci do Jindřichova Hradce v tomto vánočním období se.
Věrnostní klub - ČEDOK.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Zámek Hluboká nad Vltavou
Joanne Rowlingová (31. července 1965, Yate).
VY_12_INOVACE_Rů_I_18 Divadlo Járy Cimrmana Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Nový vzdělávací systém Divadla F. X. Šaldy pro školy v celém regionu
MINIPÁRTY KARLA ŠÍPA A JOSEFA NÁHLOVSKÉHO
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Transkript prezentace:

* Zprostředkovávání zážitků s celebritami * Několik druhů zábavy * Od klidné večeře po dobrodružný výlet V případě nákupu Vám bude doručen dárkový certifikát s podrobným popisem vybraného zážitku!

1. R – F01Karel Gott 2. R – F02Rihanna 3. R – F03Adam Sandler 4. R – F04Rowan Atkinson 5. R – F05David Beckham 6. R – F06Cristiano Ronaldo 7. R – F07 Jaromír Jágr 8. R – F08J.K. Rowling 9. R – F09Einstein 10. R – F10Oprah Winfrey 12. R – F11Partička OBSAH

Setkání proběhne v pražské luxusní restauraci Ambiente. Zde se můžete zeptat na vše co vás zajímá. Po dobrém obědě zajdete do nahrávacího studia, kde si zazpíváte po boku svého oblíbence a jako bonus si nahrávku můžete odnést. R – F01 1. Cena bez DPH: ,- DPH 21%: ,- Celkem: ,-

Jedinečné setkání se světově známou zpěvačkou proběhne ve fotoateliéru v centru Prahy, kde si vyzkoušíte být hýčkáni od profesionálních maskérů, kadeřníků a fotografů. Na památku si odnesete CD skvělých zážitků. R – F02 2. Cena bez DPH: ,- DPH 21%: ,- Celkem: ,-

S Adamem Sandlerem si vyzkoušíte jak žije opravdová filmová hvězda. Po skvěle stráveném dnu s ochrankou a s osobním řidičem v Las Vegas navštívíte Casino Royal. Jako bonus od nás dostanete finanční podporu, která se s trochou Vašeho štěstí stane Vaším majetkem. R – F03 3. Cena bez DPH: ,- DPH 21%: ,- Celkem: ,-

Setkání s oblíbeným hercem ve Vámi vybrané kavárně uprostřed Londýna, následná káva a provedení Rowenem Atkinsonem po Londýně s jeho vlastním výkladem ve stylu jeho oblíbené postavy Mr. Beana. Jako zakončení dne proběhne večeře a prohlídka jeho rozsáhlého rodinného sídla nedaleko Londýna. R – F04 4. Cena bez DPH: ,- DPH 21%: ,- Celkem: ,-

DAVID BECKHAM R – F05 5. Setkání proběhne v Las Vegas v jednom z místních kasín „Ceasar Palace“, kde obdržíte žetony v hodnotě Dolarů. Poté se přesunete na večeři na jeho luxusní jachtu. Večer zakončíte přímo v jeho klubu s neomezeným účtem, skvělou hudbou a občerstvením Cena bez DPH: ,- DPH 21%: ,- Celkem: ,-

Sám Ronaldo si Vás vyzvedne na letišti a odveze Vás na svůj fotbalový zápas El Clásico. Po skončení zápasu se můžete zúčastnit individuálního tréninku pod dohledem samotného Ronalda. R – F06 6. Cena bez DPH: ,- DPH 21%: ,- Celkem: ,-

Náš cenový balíček zahrnuje spoustu sportovních zážitků. Prožijete pravý hokejový trénink v profesionálním prostředí. V ceně také obdržíte 2 lístky na jeden zápas New Jersey Devils. Na závěr můžete shrnout tento den v roli novináře a sestavit rozhovor s Jardou. Rozhovor vyjde v týdeníku Žijeme hokejem. R – F07 7. Cena bez DPH: ,- DPH: ,- Celkem: ,-

Milé a klidné setkání s velmi populární spisovatelkou, která vytvořila Harryho Pottera. Setkání zahrnuje čtení vaší oblíbené kapitoly z knihy, autorka vám daruje knihu s vlastnoručním věnováním. Pod dohledem zkušené spisovatelky budete mít možnost zapojit se do rozepsané knihy, kterou začali psát naši předchozí zákazníci. R – F08 8. Cena bez DPH: ,- DPH 21%: ,- Celkem: ,- SLEVA

R – F09 9. VYPRODÁNO

Jedinečná možnost podívat se do zákulisí slavné Oprah Winfrey Show. Po odhalení všech tajemství za kamerami se můžete zúčastnit jako hlavní host právě zmíněné show. R – F Cena bez DPH: ,- DPH 21%: ,- Celkem: ,-

Setkání proběhne v zákulisí divadla Brodway, kde probíhá natáčení Partičky. Jako bonus získáte 2 vstupenky na večerní představení. Budete mít možnost vžít se do role herců a vyzkoušet si improvizaci v některých hrách. Po skončení natáčení budete jako VIP host na autogramiádě, a získáte také suvenýry pořadu Partička. R – F Cena bez DPH: ,- DPH 21%: 8 190,- Celkem: ,-

 JMÉNO: Hours of Fame, s. r. o.  IČ:  DIČ: CZ  TEL:   WEB:  ADRESA: Obchodní akademie, Vinohradská 38, Praha 2,