Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování."— Transkript prezentace:

1 Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování.

2 Team Building

3  Vyzkoušíte si práci s vlastním tělem, ať už ve formě zdravého posilování na velkých míčích či vybití psychického stresu na FIT BOX totemech.Absolvujete relaxaci v solné jeskyni a vydáte se i na čerstvý vzduch za poznáním tzv. boot campu.

4 Team Building

5  Celý program Vám ukáže, že hýbat se může začít každý človíček, v jakékoli fyzické kondici i bez ní, v každém věku, za jakýchkoli okolností.Stačí jen jedna věc – vůle a chuť.

6 Team Building

7  Provázet Vás budou zkušení instruktoři s dlouhodobou praxí.Ve sportu jako takovém se pohybují téměř od narození.  Těšíme se na nová setkání s Vámi, protože program přinese nové zkušenosti a poznání nejen Vám, ale i našemu týmu.  Přejeme krásný den,  Váš tým FitBoxu Kladno.

8 Team Building

9  Instrukce, co s sebou :  -sportovní boty do tělocvičny i na ven  -pohodlné oblečení, nejlépe dvojmo (na převléknutí)  -ručník (na pot)  -pokud možno nepromokavou bundu či pláštěnku pro případ Boot Campu za deště.

10 Team Building

11 Aneb PROGRAM – POZNEJ POHYB  Časový rozpis celého dne:  8:30 – Příchod, sraz v centru FitBox Kladno  9:00 – seznámení s instruktory, naším fitkem, plánem dne a ochutnávka zdravé snídaně  9:20 – krátká přednáška o životním stylu (kdy, jak a proč cvičit, strava, doplňky stravy,  tepová frekvence, psychika)  10:00 – BODY BALL – rozhýbání na velkých míčích, v průběhu povídání o svalových  skupinách, správném držení těla a stereotypech.  11:00 – Krátká přestávka  11 :15 – FIT BOX  12:15 – Konec dopoledního bloku, přesun do přilehlé restaurace.  12:45 – lehký oběd – výběr ze tří menu na zdravý způsob ( v ceně neperlivá voda s citronem, další nápoje si každý hradí sám) další nápoje si každý hradí sám)  14:00 – začátek odpoledního bloku - BOOT CAMP venku za každého počasí  15:15 – Návrat na základnu a STREČINK – závěrečné protažení  15:45 – konec cvičení – sprcha  16:15 – přesun do SOLNÉ JESKYNĚ  17:15 – posezení u čaje, nabídka ochutnání potravinových doplňků, na výběr – tyčinka,  sacharidový nebo proteinový nápoj  17:45 – konec

12 Team Building Aneb PROGRAM – POZNEJ POHYB (max.18 osob) 12 000kč včetně DPH CENA ZAHRNUJE :  - 3 hodiny cvičení s výkladem  - Přednáška o zdravém životním stylu  1 hodina v SOLNÉ JESKYNI  - Zdravá snídaně  - Oběd v restauraci – výběr ze tří menu na zdravý způsob  - Čaj, ochutnávka jednoho potravinového doplňku – na výběr (tyčinka či sacharidový nebo proteinový nápoj)  Pitný režim ve formě neperlivé vody  Dohled 2 zkušených instruktorů  Každý ze skupiny dostane CERTIFIKÁT o absolvování programu a slevu 20% na případný nákup permanentky na cvičení v našem centru.

13 Team Building  www.fitboxkladno.cz www.fitboxkladno.cz  fitboxkladno@fitboxkladno.cz fitboxkladno@fitboxkladno.cz  775 05 88 78  Kladno, Váňova 664


Stáhnout ppt "Team Building Program, který jsme pro Vás připravili je složen z pohybových bloků, krátkých přednášek, relaxace a ochutnání zdravého, přesto chutného stravování."

Podobné prezentace


Reklamy Google