Banánový dort bez pečení

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Z „Jarních hub“ 2011/II…  Kačenky chutnají v mnoha podobách, mj. i v kombinaci se zakysanou smetanou…
Advertisements

Minidezerty z italských cukráren
Piškotový dort s jablky. Potřeby  4 jablka  3 pytlíky s piškoty  1 vanilkový pudink  mísa  hrnec  va ř e č ka  šleha č ka na ozdobení  škrabka.
Pokrmy z těstovin.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
TLAČENÍ A TAHÁNÍ – KOUZLA SE VZDUCHEM
Předmět: Český jazyk - sloh Cílová skupina: 6. ročník ZŠ
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.13 SOU Obořiště
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
Ingredience: Recept :.  1 cuketa  Zakysaná smetana  Sůl  Pepř  Barevný pepř  Koření které vám chutná  Vodu na vaření  Chleba nebo  celozrnou.
DĚLENÍ CELKU ZLOMEK.
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):2.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Šlehané hmoty Předmět:Technologie Anotace:Výukový materiál.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
VY_52_INOVACE_ZBP1_5664VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
POKRMY Z MLETÉHO MASA listopad 2012 VY_32_INOVACE_TECH_130207
HORKÝ BANÁN PRO POKRAČOVÁNÍ STISKNĚTE ZDE. PŘIPRAVTE SI: 8 PLÁTKŮ TMAVÉHO TOUSTOVÉHO CHLEBA MÁSLO 2 BANÁNY 2 LŽÍCE MOUČKOVÉHO CUKRU 1 SÁČEK VANILKOVÉHO.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.17 SOU Obořiště Určeno pro obor – Práce ve stravování – zaměření kuchař – 2.ročník Číslo klíčové aktivity: III/2.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách OP.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Technologie Ročník:III.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace ve 4. třídě Slovní úloha o nákupu VY_32_INOVACE_09 Sada 24 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:
Jednoduché restaurační moučníky
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):2.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Šlehané hmoty Předmět:Technologie Anotace:Výukový materiál.
Recept jak udělat krtkův dort…
SALÁM PRO MLSNÉ JAZÝČKY Recept Tento recept je originální, to znamená, že není z internetu,ale vymyslela jsem ho já spolu s mojí maminkou. Asi se ptáte.
Sára nováková 5c. Kolik je na klávesnici čísel  
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):3.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Restaurační moučníky Předmět:Technologie Anotace:Výukový.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_488 Ročník : 2. Cukrářská technologie
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
Hanka Strejcová. Sheppard‘s pie Haggis Fish&Chips Banoffee Čaj s mlékem.
Charakteristika pokrmů
Charakteristika pokrmů ze zvěřiny. Nakládání a marinování masa.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
BANÁNOVÝ DORT Vaření s pejskem a kočičkou. Ingredience balení na přípravu Banánového dortu 100g měkkého margarínu na pečení nebo másla 2 vejce 1dl mléka.
Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
ČTVRTEK Polévka Houbový vývar s drobením 20,- Kč Polévka Gulášová 25,- Kč.
Čtvrtek BE soup 1 Hovězí vývar s játrovou rýží 10,60 Kč / 16,- Kč BE soup 2 Cibulový krém s pórkem 16,60 Kč / 21,-Kč.
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: EU peníze středním školám Gymnázium a Střední odborná škola, Podbořany, příspěvková organizace.
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
 Hlavní město je Vídeň  V Rakousku je obyvatel  Rozloha km².
VICTORIA SPONGE CAKE (Tony) 15/04/15 | Recept | Velká BritánieVelká Británie
ZŠ Týnec nad Labem AUTOR: Mgr. Eva Sixtová VY_32_INOVACE_05_Český jazyk pro 7. ročník_Pravopis koncovek přídavných jmen Téma: Pravopis koncovek přídavných.
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou, Smetanova 123 AUTOR: Mgr. Václava Horniková NÁZEV: VY_32_INOVACE_111_Pokojové a okrasné rostliny.
NEPEČENÉ DESERTY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: nepečené, deserty, příprava Autor: Bc. Jana.
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
BORŮVKOVÉ PALAČINKY Tipy na servírování:
AUTOR: Mgr. Danuše Lebdušková
POŽIVATINY ŽIVOČIŠNÉHO PŮVODU
Šlehačkový dort s ovocem
V každém nákupním košíku se ke skupině potravin zatoulala jedna, která do skupiny nepatří. Poznáš která? Klikni na kolečko a uvidíš. Autorem materiálu.
7. – 11. listopadu 2016 PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Zeleninový vývar s kapáním Dršťková z vepřových žaludků
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Obrázkové čtení se spojkou I.
Hovězí vývar s masovými knedlíčky a zeleninou
Zbožíznalství pro 2. ročník oboru prodavač 2.ročník Srpen 2013
17.4. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Vyhodnocení ankety spokojenosti s narozeninovými balíčky pro seniory
Těžké šlehané hmoty / TŠH/.
VY_32_INOVACE_10 10 KP slovní úlohy autor: Miroslav Ševčík
25.3. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
10.6. – PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK
OBRAZOVÝ NÁVOD K PŘÍPRAVĚ
Transkript prezentace:

Banánový dort bez pečení

Připravte si železnou nádobu

Připravte si banány

Piškoty 2 balíčky

Zakysaná smetana

Na to dejte smetanu.Z jednoho kelímku.

Piškoty dojte do formy.Rozprostřete je po celé formě.

Zakysaná smetana

Připravte si banány

Piškoty 2 balíčky

Na krájejte banány na kolečka.

Na krájejte banány na kolečka.

Na smetanu poležte banány.

A to samé opakujte až do konce.(piškoty,smetana,banány)

Dáme rozehřát čokoládu.

Polejeme dort čokoládou.

Dáme ho do lednice.

Položíme na dort mandarinku.