Maturitní ples PŘÍPRAVY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vůdcovská zkouška – Gemini 2010 •Změna •Aktivnější zaměření programů, praxe •Potřeby Castorů –rozdílné znalosti (úroveň ČK) –různorodé oddíly –možné zaměření.
Advertisements

Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Výuka cizích jazyků a výměnné pobyty naši školy - němčina
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Voda. V pátek probíhal na naší škole Den Země na téma Voda. Žáci druhého stupně soutěžili v mnoha soutěžích. Třída se vždy rozdělila na skupiny.
Strukturované učení PROJEKT EU
HROŠIÁDA Každoročně ji pořádá na podzim a na jaře ZŠ Hrochův Týnec.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Databáze Sestavy.
PROJEKT „ Bezbariérová Chrudim “. Na začátku – Projekt I. Během května a června 2008 naši studenti pracovali na projektu „Co můžeme změnit kolem nás“
PROJEKT „VAŘÍME SE ŠKOLOU“. Smysl projektu: Děti si vyzkouší různé možnosti, jak lze prostřít stůl a na něj připravit různé druhy pokrmů. Uvědomí si,
Projekt Inkubátor Junior. Denisa ZáhorskáDaniela Volfová Olga GergišákováJakub Moša Petr ŠaumanAneta Daňková David Furik Monika Rosenzweigová Tereza Páleníková.
Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
TVÁŘ A MĚSTO - výtvarný projekt ZŠ T. G. M. ve Fulneku (se žáky 8. a 9
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
KLÍČE K PRAŽSKÝM VĚŽÍM poznávací etapová aktivita pro celou rodinu.
PRÁCE S GIMPEM. Úvod PRVNÍ HODINU NÁS NÁŠ PAN UČITEL MGR. ALEŠ SEKAL SEZNAMOVAL SE SOUTĚŽÍ. ROZDAL NÁM PAPÍRY A MĚLI JSME NAKRESLIT NÁŠ NÁVRH NA TÉMA.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
Grafické studio Ten dělá to a ten zas tohle FINANČNÍ GRAMOTNOST.
RozšÍŘEnÍ IIS NZZ Konference projektu NZZ_
Narodil jsem se 12. března 1994 ve Vietnamu ( Hanoi ), ale od 2 let žiji tady v Chebu. Na naší školu chodím již od 1 třídy, takže patřím mezi stálé členy.
Co nového ve SKIP ČR?. Bulletin SKIP Od čísla 4/2010 bude každý člen dostávat tištěný výtisk na svou adresu. Odpadnou tím zcela nedorozumění s případným.
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
9.A.
Malé granty 4 Splň si svůj sen Obchodní akademie, Lysá n. Labem, Komenského část Výběrové řízení.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
VÝSLEDKY SBĚRU PAPÍRU Který se uskutečnil –
Jan Sekera Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Pan učitel přinesl na hodinu fyziky osobní digitální váhu. Jistě máte doma podobnou váhu na které se vážíte a sledujete zda-li jste po vánočních svátcích.
TISKOVÉ SESTAVY Michaela Žítková, 4. Y. Úkol: Vytvoření seznamu studentů pro hromadný výlet Úvod Program WinBase Postup při vytváření Závěr.
Místo konání:  BSZ Bautzen SRN  Königswartha – odloučené pracoviště pro obor Rybářství, chov ryb.
CESTA PAPÍRU Recyklace. Doma  Já, Nikol a Olča jsme si vyrobily papírového panáčka Žoseffu.  Po nějakém čase se Žoseffa stala nepotřebnou, a tak stala.
Třída 8.C.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
9.A.
Pyramidy.
Využití sestavy Zobrazení a typy Části sestavy Vytvoření sestavy Ovládací prvky.
Projekt - Kdo jiný? ZŠ Komenského náměstí Kralupy nad Vltavou Daniela Hofmannová, Denisa Válková, Adéla Holomková, Karolína Fousková, Markéta Bendová,
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
Městská knihovna Čelákovice a její historie. Městská knihovna v Čelákovicích byla založena jako obecní zařízení v prosinci 1920 na podkladě zákona o knihovnictví,
Na výletě v Bruselu Alena Rampová Mateřská škola Kličkova vila Příbram.
Plánování přednáška druhá. 2 Obsah přednášek ProstředkyRealizaceZhodnoceníCíle AnalýzaVize.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Erasmus+ Praxe v EU Anglie – Birmingham Tereza Černá 2015.
Má vysněná škola. Kdy by měla škola začínat ? A kdy končit ? ● Začínat by měla v 10:00 ● Končit by měla ve 12:00 ●
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Projekt finanční gramotnosti
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
1.ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár
Žákovský parlament – I. stupeň
OBECNÍ ÚŘAD STRUPČICE pořádá na sále TRIO
ZŠ Staré Město.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Petr Vejrosta NÁZEV: VY_32_INOVACE_04_12 Slovní.
Děti tam budou mít nakreslená nebo napsaná svoje vánoční přání.
Poměr Co je poměr. Změna v daném poměru..
PARLAMENT ZÁKLADNÍ ŠKOLY ÚSTECKÉ. PŘEDÁNÍ SBÍRKY PRO PSY A KOČKY V LANŠKROUNSKÉM ÚTULKU.
Pracovní stáž na Slovensku – Martin - v rámci programu Erasmus+
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
„Program RE:START a Platforma Uhelné regiony“
Nedvědová, Kotlárová, Bannertová
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_09_Kocůrková
Transkript prezentace:

Maturitní ples PŘÍPRAVY

Na přípravě maturitního plesu se podílela celá naše třída, která pracovala pilně, jako jeden veliký celek. Všichni přispěli svou činností k tomu, aby mohla proběhnout tato významná akce na co nejvyšší úrovni.

Byli jsme zapsáni do několika skupin, přičemž každá skupina měla splnit úkoly, které jim byly zadány. Každý se mohl zapsat do skupiny, která mu nejlépe vyhovovala. Jednalo se tak o dobrovolný výběr aktivit.

Prodej vstupenek Ivana Mašková a Denisa Štuláková se rozhodly, že pomůžou v přípravě na ples tím, že budou prodávat vstupenky. Nejdříve od paní učitelky Prokopové dostaly plán s rozmístěním stolů v Národním domě, kde se ples měl realizovat. Jejich úkolem bylo spočítat místa k sezení a podle nich vyplnit stejný počet vstupenek. Vstupenky zakoupené ve zdejším papírnictví označily čísly stolů, datem, hodinou a cenou. Takto připravené vstupenky nechaly perforovat na Městském úřadě. A nyní již mohly zahájit prodej vstupenek. Nejdříve nabídly vstupenky maturantům a učitelům. Zbylé vstupenky doprodávaly přímo na plese.

Tombola Tým na přípravu tomboly tvořily: Tereza Zeunerová, Lucie Matulíková, Lenka Mikešová a Šárka Davidíková. Sběru se měla samozřejmě zúčastnit celá třída. Se sháněním darů se začalo již v říjnu. Nejvíce ples podpořili sponzoři z Hostinného, Trutnova a Vrchlabí. Mezi nejlepší ceny patřily slevy na autoškolu ( také autoškola zdarma ), poukazy do aquaparku a na výběr vín, dorty nebo nějaký alkohol. Dostali jsme i menší finanční dary, pan Huspek zdarma připravil a vytiskl pozvánky a plakáty. Po vánočních prázdninách jsme se všichni pustili do značení tomboly. Sehnalo se přes 300 cen. Bylo na čase začít vyrábět výherní a nevýherní lístky. Musela se zapojit celá třída, protože to dalo poměrně dost práce.

Dekorace a výzdoba sálu Tuto činnost si vybrali především ti, co jsou výtvarně nadaní. Výzdoba sálu pro letošní maturitní ples se nesla ve stylu hudebního seskupení studentů s nástroji, jejichž podobiznám byl dokreslen zbytek těla a příslušný hudební nástroj. Byl to opravdu originální nápad chlapců, kteří se na tomto úkolu podíleli. Mezi hlavní aktéry patřili: Jakub Doubrava, Miroslav Gažik, Marek Levínský, Michal Krempaský, Tomáš Roštejnský, Michal Dufek, Vojtěch Šifta, Vojtěch Davidík… S výzdobou sálu nám pomohl pan učitel Marián Páchnik. Zvolila se barva a umístění nafukovacích balónků, krepového papíru a mnoho dalších dekoračních prostředků.

Nápojový lístek a pozvánky Vyhotovení nápojového lístku a pozvánek měli na starost: Lukáš Bakeš, Tomáš Roštejnský a Nikola Ivanová. S návrhem a realizací pozvánek nám velmi pomohl pan Huspek, který je vytiskl zadarmo. Zbývalo nám tedy poradit si s nápojovým lístkem. Dle předlohy, kterou nám poskytla kuchyň, byly přepsány údaje do virtuální podoby a dále zakomponovány do vytvořeného grafického designu, s kterým si vyhrál Tomáš. Každý nápojový lístek byl ozdoben podobiznou vždy jednoho z maturantů.

Seznam sponzorů Do tohoto úkolu se pustil s bravurou jemu vlastní Vojtěch Šifta. Sepsal kompletní seznam, na kterém se nacházeli všichni sponzoři, kteří nám přispěli dary do tomboly. Stylistické provedení seznamu bylo velmi kvalitně zvládnuto a přehledně upraveno pro lepší orientaci čtenářů.

Čísla stolů S touto činností si poradila hravě studentka Nikola Ivanová. Na předem nastříhané čtvrtky pečlivě vylepovala papíry, na kterých byla vytištěna čísla s pořadím stolů. Díky pevnějšímu podkladu nedocházelo k nechtěnému odlétávání papírů ze stolu, což se později projevilo jako správné a chytré řešení. Vyhotovená označení stolů byla následně rozmístěna po stolech v celém sále.

Poznámka Žáci, jejichž jména zde nebyla zveřejněna, se podíleli především na výpomoci při tvoření tomboly a v dalších úkolech. Tímto se jim omlouvám, že nebyla zařazena jejich jména ke konkrétním činnostem.

Poděkování Celé třída děkuje naší paní učitelce Evě Prokopové za její pomoc při vytváření tohoto plesu. Bez její pomoci bychom byli nejspíše ztraceni, pomohla nám vyřešit mnohé záležitosti a plno věcí zorganizovat. Poděkování také patří panu učiteli Mariánu Páchníkovi, který pomohl klukům s vytvořením výzdoby v sále a rozmístěním rekvizit.