Studenti – maturanti, pozor!!!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Proč studovat na Vysoké škole Karla Engliše?
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Europas JUDr. Milan Tomeš AKTIVITA JE SPOLUFINANCOVÁNA EU JAKO PROJEKT č. COMM/PRG/008-1 V RÁMCI „AKCE NA PODPORU INFORMOVANOSTI A DISKUSE OEVROPSKÉM ROKU.
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Centrum uznávání a celoživotního učení Ústeckého kraje, o.p.s. Regionální konzultační centrum Most.
Úvodní stránka.
NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.
Střední odborná škola průmyslová
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Střední škola a odborné učiliště gellnerova Brno
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
Střední průmyslová škola Hranice. Budova SPŠ na Studentské 1384.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA Sezimovo Ústí
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Centrum zelených vědomostí Integrovaný projekt spádového území obce s rozšířenou působností Bystřice nad Pernštejnem II. etapa.
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
EU - V PRAXI Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Fakulta zdravotnických studií
...dává ti šanci stát se úspěšným!. O škole Založena 1991 (2) Soukromá škola  Nezisková organizace, obecně prospěšná společnost ISO 9001 : 2009 Středisko.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace.
ČESKO-FRANCOUZSKÉ MAGISTERSKÉ STUDIUM VEŘEJNÉ SPRÁVY - MASTER FRANCO-TCHEQUE D’ADMINISTRATION PUBLIQUE.
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
Podstata podniku a podnikání. Znaky podnikání Zisk Riziko Kapitál Zhodnocování Zákazníci.
Představujeme Vám projekt TechIN - Propojení studia a praxe, TEMPO TRAINING & CONSULTING s.r.o. Okresní hospodářskou komorou Karviná. který realizuje společnost.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Česká sestra Bc. Tomáš Válek, DiS. Profesní a odborová unie zdravotnických pracovníků, z.s.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Střední odborná škola veterinární
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Ostravská univerzita (1991 → )
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Europass – dodatek k osvědčení 2018
HLEDÁME KOLEGY DO SVÝCH ŘAD
KKOV M/01 Maturitní obor 4-letý – denní forma
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Hotelnictví M/01 HOTELNICTVÍ.
STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ A VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ MB
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Transkript prezentace:

Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola, Opava, příspěvková organizace

Studenti – maturanti, pozor!!! Představujeme Vám Vyšší odbornou školu, na které vyučujeme 3-letý denní obor Regionální politika zemědělství a venkova MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

Nabízíme Vám… …možnost studovat obor, který jiná škola v ČR nevyučuje… …obor, jehož absolventi naleznou dobré uplatnění , a to jak v souvislosti s členstvím v EU, tak s novým pojetím venkovského prostoru… …kreditní systém výuky …množství tuzemských i zahraničních projektů podporujících výuku MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

Naše škola… …má dlouhou historii, založena byla již v roce 1920 a dodnes patří k nejtradičnějším školám v kraji… …získala akreditaci a nabízí studentům Vyšší odbornou školu již od roku 2006… …má skvělé zázemí, nádhernou historickou budovu s přilehlým dendrologickým parkem, sadem, sportovišti atd… …má vlastní nově zrekonstruovaný Domov mládeže pro ubytovávání svých studentů a novou zrekonstruovanou vlastní kuchyň s jídelnou… …získala titul Ekologická škola Moravskoslezského kraje …spolupracuje s předními vysokými školami a využívá při výuce služeb největších odborníků v oblasti zemědělství, přírodovědy, ekologie atd… MSŠZe a VOŠ, Opava

MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

Vyšší odborná škola nabízí výuku zajímavých předmětů… Komunikativní dovednosti Dějiny a kultura venkova Marketing Management Psychologie Myslivost Údržba krajiny Geografie Obnovitelné zdroje energie  Projektový seminář  Cestovní ruch na venkově atd… Absolventi naleznou rozmanité možnosti uplatnění - a to nejen v podnicích zemědělských, ale i dalších zajímavých a atraktivních oblastech… MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

Organizace studia MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

Zapojíme Vás do tuzemských a zahraničních projektů… Naši vybraní studenti absolvovali praxi ve Španělsku… MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

Zapojíme Vás do tuzemských a zahraničních projektů… Leonardo - agropuzzle…Řecko MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

Zapojíme Vás do tuzemských a zahraničních projektů… Leonardo - agropuzzle…Francie MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

Zapojíme Vás do tuzemských a zahraničních projektů… Studenti se zapojili i do tanečního soustředění v Polsku MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

Studenti mají možnost absolvovat tuzemské i zahraniční exkurze… Oswiecim Eurotier - Hannover Innsbruck Anuga - Kolín nad Rýnem Bavorsko a další… Bolzano www.zemedelka.opava.cz

Podmínky přijetí Maturitní vysvědčení ze střední školy (zemědělské zaměření není podmínkou) Povinná lékařská prohlídka a potvrzení zdravotní způsobilosti ke studiu zvoleného oboru Bez přijímacích zkoušek MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

Absolventi získají… Akademický titul DiS. Dodatek k diplomu - Europass, který je jednotným celoevropským souborem dokladů o vzdělání, osobních kompetencích, jazykových dovednostech, odborné kvalifikaci a pracovních zkušenostech Praxi a kontakty v nejrůznějších podnicích a firmách, jazykovou vybavenost, zahraniční zkušenosti, jenž jsou v rámci studia k nezaplacení a jsou nedílnou součástí poptávky budoucích zaměstnavatelů MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

Možnosti uplatnění absolventa… Absolvent je připravován na funkci středního managementu ve velkých a středních podnicích, tzn. na postavení zaměstnance, který má zodpovědnost za celé oddělení, dále na řídící funkce v malých podnicích a na výkon samostatné náročné práce: - v podnicích zemědělské prvovýroby - obchodních společnostech a družstvech - v soukromém podnikání v zemědělství a navazujících odvětvích - v podnicích zpracovatelského průmyslu - v samosprávě obcí venkovského charakteru a odborech (např. živ. prostředí) - větších správních a samosprávních celků - v institucích provádějících kontrolní a konzultační činnost v zemědělství a navazujících odvětvích - v ekologických a krajinářských institucích - v agrárních a hospodářských komorách - v agenturách zaměřených na organizování seminářů, kongresů, výstav a veletrhů - v institucích poskytujících marketingové, daňové a finanční poradenství - v regionálních agenturách MZe ČR - v reklamních a propagačních agenturách MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

nebo… …můžete pokračovat ve studiu na jiné vysoké škole jiného zaměření, kde lze během jednoho roku získat titul Bc. či MBA …navážete na studium našeho oboru na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě v Brně MSŠZe a VOŠ, Opava www.zemedelka.opava.cz

Masarykova střední škola zemědělská a Vyšší odborná škola v Opavě… „Škola pro život“ www.zemedelka.opava.cz MSŠZe a VOŠ, Opava

Děkuji za pozornost… www.zemedelka.opava.cz MSŠZe a VOŠ, Opava