Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku 27.2.2009 na můj e-mail. ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Advertisements

Doktorské studium na AF
Nastartuj svou kariéru u nás, pozemšťane.
ACHP Slavkov, a.s. Ing. Leoš Špunar
Kariéra ve skupině AGROFERT
Trh pracovních příležitostí 2011 Mendelova univerzita v Brně.
VYSOKÁ ŠKOLA TECHNICKÁ A EKONOMICKÁ V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
Spolupracujeme se školami
Jak podporovat malé a střední podniky při exportu Ing. Pavel Bartoš, viceprezident HK ČR Ostrava Export, jako významný pilíř ekonomického růstu.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
AGROTEC a.s. Brněnská 74, Hustopeče u Brna Mendelova Univerzita Brno
Středočeský kraj Socioekonomická sféra Michael Ruml.
Zahraniční obchod ČR po vstupu do EU Zahraniční obchod ČR po vstupu do EU Podklad pro seminář odboru 31 MF Smilovice Ladislav Prokop odbor.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Máme spolupracovníky, kteří plní naše vize a odpovídají potřebám společnosti ?
Ten dělá to a ten zas tohle
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
Logo společnosti Název společnosti Jméno a příjmení přednášejícího společnosti.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Ruská federace x WTO a OECD
Pohled průmyslových firem na kvalitu českého technického vzdělávání Výsledky průzkumu Francouzsko-české obchodní komory v rámci Roku průmyslu a technického.
Budoucnost profesí Budoucnost profesí – pohled za obzor Ing. Jiří Braňka Národní observatoř zaměstnanosti a vzdělávání.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
Teleworking v Asseco CR Renata Leflerová Ředitel LZ Praha
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
Create think tank! Doc. PhDr. Jaroslav Mužík DrSc. 7. STATISTICKÉ ÚDAJE K DALŠÍMU PROFESNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ Doc.PhDr. Jaroslav Mužík, DrSc.
Program – TRH PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ Zahájení doc. Ing. Pavel Ryant, Ph.D. (proděkan AF MENDELU) Doktorské studium na Agronomické.
Graduate Recruitment Zakladatelé Deloitte Touche Tohmatsu.
Upřednostňujete vlastní podnikání? Ing. Petr Mareš Trh pracovních příležitostí 2011 pro studenty AF Mendelu v Brně 20. dubna 2011.
Prezentace pracovního portálu R. Cerkal
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
IREL, spol. s r.o.. Historie firmy IREL: Firma IREL byla založena v r.1994 Od začátku je její činnost směřována jako PŘEDZPRACOVÁNÍ SUROVIN pro Farmaceutický.
Aim high. Achieve higher.. Graduate Recruitment.
Projekt TRAWI Vyhodnocení dotazníkového šetření v ČR.
Doktorské studium na AF
ŘETĚZY VAMBERK.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
Personální strategie mezinárodní firmy
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza marketingového mixu firmy Agrotec a. s. Bakalářská práce Zuzana Schwarzová.
TRŽNÍ EKONOMIKA A PODNIKÁNÍ Podnik Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám - OP VK 1.5. CZ.1.07/1.5.00/
Jak vybrat ty správné zaměstnance? Bronislava Plesníková, CSR Manager LMC s.r.o.
OBCHOD JAKO VÝZNAMNÝ ZAMĚSTNAVATEL Seminář Udržitelnost pro výrobu a obchod Marta Nováková prezidentka SOCR ČR.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Právní subjekty v podnikání
ŠKODA předsériová logistika
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Finsko k možnostem obchodní spolupráce
Společnost KASI, spol. s r. o
VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.
7. STATISTICKÉ ÚDAJE K DALŠÍMU PROFESNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
Název: Fiktivní firma Autor: Ing. Václav Tomášek
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Kdo jsme Česká asociace studentů adiktologie, z. s. je univerzitním spolkem studentů adiktologie působící na území České republiky a pracující na základě.
zpracovaný v rámci projektu
Transkript prezentace:

Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY

DyStar – Aliachem meeting 2 AGROFERT HOLDING, a.s. •dnes sdružuje v í ce než 150 významných subjektů potravin á řsk é ho, zemědělsk é ho a chemick é ho průmyslu v ČR, SR, Německu a v Číně •je největ ší skupinou v česk é m zemědělstv í a druhou největ ší v česk é chemii •patř í k nejdynamičtěj ší m společnostem nejen v oborech sv é ho podnik á n í, ale i v r á mci cel é česk é ekonomiky •má obrat cca 101,4 mld. Kč, zisk více než 4,4 mld. Kč •zaměstnává přes zaměstnanců

DyStar – Aliachem meeting 3 Naše segmenty CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ

DyStar – Aliachem meeting 4 Představujeme naše společnosti

DyStar – Aliachem meeting 5 ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE – HLAVNÍ ČINNOSTI •OBCHOD S HNOJIVY •OBCHOD S PESTICIDY •OBCHOD S KOMODITAMI •SKLADOVÁNÍ KOMODIT •VÝROBA A PRODEJ KRMNÝCH SMĚSÍ •VÝROBA A PRODEJ OSIV •OBCHOD S PHM •ŽIVOČIŠNÁ VÝROBA •ROSTLINÁ VÝROBA •PRODEJ ZEMĚDĚLSKÉ A POZEMNÍ TECHNIKY •SLUŽBY „KOMPLEXNÍ SLUŽBY PRO ZEMĚDĚLSTVÍ“

DyStar – Aliachem meeting 6

7

8

Co nabízíme 9 •bakalářské a diplomové práce, brigády, stáže •zázemí silného a dynamicky se rozvíjejícího holdingu •možnost uplatnění a budoucí kariéry ve významných společnostech v rámci celé České republiky •rozsáhlou možnost osobního rozvoje a profesního růstu •příležitost se dále odborně rozvíjet a vzdělávat •velké množství nadstandardních zaměstnaneckých výhod

DyStar – Aliachem meeting Koho hledáme •agronomy •mechanizátory •zootechniky 10

DyStar – Aliachem meeting Co požadujeme 11 •VŠ vzdělání zemědělského směru •znalost alespoň jednoho světového jazyka •dobré organizační schopnosti a dovednosti •ochotu a schopnost dále rozvíjet získané znalosti a učit se novým věcem •aktivní přístup k řešení problémů •samostatnost, komunikativnost a týmového duchaKontakt

DyStar – Aliachem meeting 12 Děkujeme za pozornost.