Zpráva o stanovisku Návod k sepsání. 1. část OBECNÝ POPIS DANÉHO BODU AGENDY • nejdůležitější aspekty problému • obecný názor na podstatu problému (názory.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Co mám udělat, aby byl příklad po formální stránce správně?
Advertisements

Sächsisches Staatsministerium der Finanzen Referat 17 – Kontrolle EU-Fonds Kontrola operací v rámci finanční kontroly EU Informační akce pro projektové.
ZAČLENĚNÍ PODNIKATELŮ DO TVORBY REGIONÁLNÍ INOVAČNÍ STRATEGIE KONKRÉTNÍ AKTIVITY SPOLUPRÁCE S VÁMI PRO OBDOBÍ OD DO – JAK SE MŮŽETE.
Vyplňování údajů o DP/BP/DISP ve STAGu Návod na správné vyplňování údajů.
Revize Směrnice o tabákových výrobcích. •Dotazník ( ) se skládá z 6 tematických okruhů.
Vážení turisté, cestovatelé a výletníci. Členové KČT Nepomuk se rozhodli vytvořit fotogalerii z Vašich obrázků z cest. Fotografie budou zveřejňovány v.
<. DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4
Výpočetní technika Akademický rok 2011/2012 Letní semestr Mgr. Petr Novák Katedra informatiky a geoinformatiky FŽP UJEP
Pokyny k zadanému úkolu Knižní marketing. Dvě možné varianty 1. Analýza marketingové strategie 2. Tvorba vlastní marketingové strategie.
Co mám udělat, aby byl příklad po formální stránce správně?
Autoevaluace z pohledu České školní inspekce
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
SmartPhone start - Apple iPhone
JAK SE REGISTRUJÍ LÉKY © 2012 STÁTNÍ ÚSTAV PRO KONTROLU LÉČIV.
Historie a práce II. výboru v rámci Valného shromáždění OSN a Valného shromáždění Pražského modelu OSN.
„Metodická činnost“ Krajského úřadu Královéhradeckého kraje Oddělení legislativní a právní.
EMAS III Změny v akreditaci a ověřování Ing. Radim Frolík.
Zadání samostatné práce SP1 Základy HTML. CÍL Ověřit znalosti použití základních HTML construkcí –Základní kostra –Kódování češtiny –Nastavení pozadí.
Pokyn DR SR – vznik tzv. „klasické“ stálé provozovny na Slovensku
9. Národní konferenci kvality ve veřejné správě, 2013, Brno.
POSTUP PSANÍ ZPRÁVY. CÍL (Proč zprávu píšete ?) -1 POSKYTNUTÍ INFORMACÍ : spojeno s prezentací nějakých faktů nebo vysvětlením příkladů či konkrétních.
Úvod do managementu 1. seminář
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
1 „Správná argumentace“  S čím musíme bojovat?  Co chtějí slyšet?  kroky úspěšné prezentace  Těžce na cvičišti, lehce na bojišti.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Monika Pokorná FF UPOL Logika: systémový rámec rozvoje oboru v ČR a koncepce logických propedeutik pro mezioborová studia (reg. č. CZ.1.07/2.2.00/ ,
Funkční hodnota a argument funkce
Zásady a doporučení pro tvorbu prezentací
Jméno firmy Podnikatelský plán. Shrnutí Jasně popište, co je smyslem činnosti vaší společnosti a jaké si kladete cíle –Stručně popište, jak si představujete.
Název prezentace Autor prezentace Základní škola Blovice Družstevní Blovice.
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_81.
Příprava prezentačních snímků Nejdůležitějším krokem je uvědomit si “Jak moje prezentace (fólie) pomůže publiku pochopit moji řeč?“ Posluchači nejsou schopni.
Semestrální práce Téma: Výběr problematiky z oblasti managementu (volné dle zájmu) Práce bude obsahovat - teoretické základy (tak jak je oblast problematiky.
Zadání samostatné práce SP3 Historie počítačů. CÍL a Úkol Vyhledat informace na internetu Téma je Historie počítačů Napište referát na minimálně 1stranu.
Office I. Miroslav Lorenc.
1 Elektronický podpis v ČR Bezpečnost IS/IT Jaroslav Malý.
DOBRÝ DEN PŘEDNÁŠKA Č. 11. ÚMLUVA O PRÁVU ROZHODNÉM PRO SMLOUVY II. ČÁST.
VY_20_INOVACE_SVF21960DUD Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Zamyslete se nad otázkou: Navštívili naši Zemi mimozemšťané? Zapište alespoň dva důvody proč ano a dva důvody proč ne.
Zjednodušení orientace na portálech veřejné správy Jaroslav Svoboda - Ministerstvo vnitra ČR Iva Zelenková - Ministerstvo informatiky ČR Konference ISSS,
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Označení materiálu:VY_32_INOVACE_EKO_1194 Ročník:3. Vzdělávací obor:Ekonomika Tematický okruh:Náklady Téma:Náklady a změny objemu výroby Jméno autora:Ing.
Správní řád -vybrané instituty
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
P LAGIARISMUS A CITACE Úvod do studia. D EFINICE PLAGIARISMU Zahrnuje: a) Objekt, kterým jsou slova, věty, myšlenky, části textu, popřípadě celý text,
Vysoká škola ekonomická v Praze :: Jména a příjmení Datum vyhotovení: Bakalářská práce.
 Záměr napomoci úřadům na cestě za kvalitou  Propagace modelu CAF  Zjednodušení – zpříjemnění – zavádění modelu CAF  Předání dlouholetých zkušeností.
1 Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Zápočtové cvičení ZEMÁNEK, Z. - PLUSKAL, D. Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Projekt:
Správní řízení ve věci oprávnění k poskytování zdravotních služeb
Aktuální otázky v oblasti kohezní politiky a rozvoje měst
- ČESKY SEVER Seminář pro žadatele Příjem žádostí v MAS a další administrativní postupy Program rozvoje venkova ČR 2014 – 2020 Výzva č. 1.
Název školy Základní škola praktická Rožnov pod Radhoštěm
ÚVAHA Mgr. Michal Oblouk.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Debrief ke komunikační kampani Praha, 13. května 2016
Rozložení nadpisu Podnadpis.
OBHAJOBA MATURITNÍ PRÁCE
Týmové práce 2015: Tester adaptérů
Název vědeckého projektu
Školní vědecký projekt
Rozložení nadpisu s obrázky
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Rozložení nadpisu podnadpis.
Rozložení nadpisu podnadpis.
Název vědeckého projektu
Kvíz o [vašem tématu] [Vaše jméno] 5. září 2006.
Transkript prezentace:

Zpráva o stanovisku Návod k sepsání

1. část OBECNÝ POPIS DANÉHO BODU AGENDY • nejdůležitější aspekty problému • obecný názor na podstatu problému (názory expertů, mezinárodních společenství atd.) • učiněné kroky (např. přijaté rezoluce, zprávy) • zhodnocení kroků provedených v minulosti

2. část OBHAJOBA KONKRÉTNÍHO STANOVISKA STÁTU K DANÉMU BODU AGENDY • hlavní argumenty, proč stát zastává takové stanovisko • nejsilnější důvody k oponování jiným názorům týkajícím se tohoto problému

Obsah Zprávy o stanovisku •nadpis Zpráva o stanovisku •název bodu agendy, kterého se týká •samotný text stanoviska •jméno toho, kdo je autorem stanoviska •název státu, který zastupuje •datum, kdy bylo stanovisko sepsáno

Příklad správného stanoviska

Příklad nesprávného stanoviska

Vaše stanoviska •vytvořit Zprávu o stanovisku Vašeho státu týkající se každého bodu agendy (použijete během konference) •stanoviska na bod agendy „Poválečná obnova Iráku“ zasílejte na ovou adresu: •do předmětu uveďte: název vašeho státu_obnova tzn. např. Botswana_obnova •uzávěrka pro tento bod agendy je