V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/35.00659.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Advertisements

Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Dotační program ŠKOLICÍ STŘEDISKA
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
Základní informace o projektu Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Vzdělávání v energetice Informace o zahájení realizace projektu „Zvýšení úrovně odborných znalostí, dovedností a kompetencí zaměstnanců a zaměstnavatelů.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
Odborná sekce Rady kvality ČR „Kvalita v průmyslu a stavebnictví“ Poradenské služby v programech Operačního programu Podnikání a inovace 5. ledna 2009.
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Evropský sociální fond v ČR
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Zvyšování kvality služeb pracovníků v přímé obslužné péči prostřednictvím vzdělávání.
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
CZ / /0390 Posílení role Odborového svazu KOVO při zvyšování adaptability jeho členů Příjemce dotace: OBSLUŽNÁ SPOLEČNOST,a.s. Partner: Odborový.
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
ESF v ČR realizace Jana Kouřilová Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní.
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Ing. Pavel Halfar - IPH Servis
EU a investice do lidských zdrojů Úřad práce v Liberci Oddělení implementace projektů ESF.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje Ing. Tomáš Vašica Aktuální informace k výzvám a k postupu kraje.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Integrovaný operační program Oblast intervence - Služby v oblasti veřejného zdraví.
1 Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST října 2008 Mgr. Kateřina Bučková.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Ing. Jana Moravcová
Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Datum,místo. Národní program Phare část II Zaměření programu:  podpora podnikatelské infrastruktury (MMR) 
Poznatky a zkušenosti z projektu CZ / /0058 „Prohloubení manažerských dovedností řídicích pracovníků malých a středních podniků“ Jiří Vaněk.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
INDIVIDUÁLNÍ PROJEKT OPERAČNÍHO PROGRAMU LIDSKÉ ZDROJE A ZAMĚSTNANOST Prohlubování a zvyšování úrovně odborných znalostí lékařů, zubních lékařů a farmaceutů.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Učme se nově Souhrnné informace o projektu. Základní údaje Název projektu:Učme se nově Registrační číslo:CZ.1.07/1.1.04/ Název operačního programu:
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha Podpora inovací Oddělení řízení a implementace JPD 3, MPSV Ing. Světlana.
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
Grantové schéma Phare 2003 Rozvoj lidských zdrojů Seminář pro auditory Část obsahová Praha, 15. března 2006 Ing. Jarmila Modrá Národní vzdělávací.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu IP „Podpora procesu transformace pobytových.
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu „Podpora vzdělávání a supervize v sociální.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Kvalitní škola“ Základní škola M. Choceňského,
Individuální projekty MZ Globální granty Porada hlavních sester ČR Lékařský dům.
Operační program Praha - Adaptabilita odbor fondů EU, Magistrát hl. m. Prahy Operační program Praha - Adaptabilita Možnosti čerpání z ESF v.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
OP ZAMĚSTNANOST – PODPORA PROJEKTŮ V PRIORITNÍ OSE 2 SE ZAMĚŘENÍM NA SOCIÁLNĚ VYLOUČENÉ LOKALITY Ing. Helena Petroková
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
12. listopadu 2008Ing. Petra Zlámalová I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Oblast podpory 2.3 Lidské zdroje ve výzkumu a vývoji Výzva.
Strukturální fondy – nové možnosti, nové zkušenosti… Ing. Radim Konečný
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Vsázíme na vzdělání Praha
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
Transkript prezentace:

V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/

IDENTIFIKACE OPERAČNÍHO PROGRAMU A VÝZVY Operační program: Lidské zdroje a zaměstnanost Prioritní osa: 1 Adaptabilita Oblast podpory: 1.1 Zvýšení adaptability zaměstnanců a konkurenceschopnosti podniků Číslo a název výzvy: 35, Výzva pro předkládání GP 1.1 – Školení je šance Vyhlašovatel výzvy: Ministerstvo práce a sociálních věcí Název příjemce: O.K. TEXTIL, s.r.o. Název projektu: Vzděláváním k vyšší adaptabilitě zaměstnanců společnosti O.K. TEXTIL, s.r.o. 2

C ÍLE PROJEKTU zvýšení adaptability zaměstnavatele a jeho zaměstnanců na změny ekonomických i technologických podmínek zvýšení konkurenceschopnosti zvyšování odborných znalostí a dovedností zaměstnanců zvýšení dostupnosti dalšího vzdělávání v organizaci podpora zachování stávajících udržitelných pracovních míst rozšíření uplatňování pružných forem organizace práce 3

H ARMONOGRAM PROJEKTU červen 2009 – předložení žádosti o dotaci duben 2010 – schválení projektu výběrovou a hodnotící komisí květen - červen 2010 – realizace výběrových řízení červenec 2010 – podepsání Rozhodnutí o poskytnutí dotace – – samotná realizace projektu 4

D ÍLČÍ PROJEKTY A. Realizace kurzů specifického vzdělávání - pro 2 osoby B. Realizace kurzů obecného vzdělávání B.1 informační a komunikační technologie B.2 německý jazyk B.3 základy podnikání - pro 31 osob B.4 účetnické a manažerské kurzy pro management společnosti - pro 4 osoby 5

A. R EALIZACE KURZŮ SPECIFICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ specifické vzdělávání je určeno pro pletaře, kteří si budou cíleně a systematicky zvyšovat kvalifikační úroveň kombinací teoretické a praktické výuky časová dotace kurzu: 510 hodin (červenec 2010 – listopad 2011)  dodavatelem vzdělávacího kurzu je JUBELA, s.r.o. 6

B. R EALIZACE KURZŮ OBECNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ časová dotace kurzu práce na PC: 150 hodin (červenec 2010 – listopad 2010) časová dotace kurzu německého jazyka: 150 hodin (prosinec 2010 – červenec 2011) časová dotace kurzu základy podnikání: 120 hodin (srpen 2011 – listopad 2011)  dodavatelem vzdělávacích kurzů je b.i.t., s.r.o. 7

B. R EALIZACE KURZŮ OBECNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ kurzy určené pro management společnosti jsou zaměřeny na IT, osobní rozvoj a manažerské řízení časová dotace kurzů: 250 hodin  dodavatelem vzdělávacích kurzů je JUBELA, s.r.o. 8

D ALŠÍ AKTIVITY V RÁMCI PROJEKTU vytvoření učebny a její vybavení v prostorách společnosti O.K. TEXTIL, s.r.o. zajištění publicity projektu řízení a vedení projektu 9

R OZPOČET PROJEKTU Celkové výdaje projektu: ,00 Kč Příspěvek z ESF: ,50 Kč Příspěvek ze st. rozpočtu: ,50 Kč 10

ZPŮSOBILÉ VÝDAJE V RÁMCI PROJEKTU osobní náklady  manažer projektu  koordinátor projektu zařízení a vybavení  notebooky, dataprojektor s plátnem, multifunkční zařízení, flipchart, flash disky nákup služeb  školení a kurzy pořádané externími společnostmi přímá podpora  mzdové příspěvky nepřímé náklady 11

K ONTAKT O.K. TEXTIL, s.r.o. Rezlerova 283, Praha – Petrovice (sídlo spol.) Kamenná 467, Aš (provozovna) Ing. Josef Dragoun, jednatel tel