Zájmy a koníčky našich studentů

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Advertisements

Život je jako cesta vlakem…
P RIMA 2007/2008 Nikola Valentová Mé záliby jsou: Fotbal, který hraji již 6 let. V létě jezdím na kole, nebo kolečkových bruslích. V zimě zas jezdím.
Filip Elsner 8.A
Jana Fiedlerová Můj život od 1. roku Něco o mě Narodila jsem se 15. března 1993 v Kutné Hoře A také v tomto městě stále žiji a ještě dlouho žít budu.
Chapter 5 vocabulary. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Volný čas s fyzikou. 14:30 – 16:30 Poté, co přijdeme domů, ohřejeme si oběd, pokud jsme neobědvali ve škole. V mikrovlnné troubě vzniká elektromagnetické.
Lekce 7.
Kdo je kdo ZŠ Křepice 3. třída.
Dramatické a pohybové činnosti v Mš
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Jmenuji se Michaela Petrová
V letech 2010 – 2012 na škole probíhá projekt Comenius The European START: Solutions through Tales and ART.
Každý z nás se setkal s tím, ze něco musel prezentovat. Svoje přátele a kamarády!!!! Pokus o prezentaci v PowerPointu.
Já a vše kolem mě..
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
My, Hladnováci.
Představení skupiny OlgaŠtěpánka JanaFatima Propagace skupiny.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Veronika Burdová Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
V sobotu na mne zase po roce zazvonili moji staří kamarádi a přátelé. Moc mi potěší, když si na mne kamarádi udělají čas a přijdou na návštěvu. Tentokrát.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, až se jednou provdáme a nebo oženíme, budeme mít děti atd. Pak jsme otrávení, že naše děti nejsou dost velké.
Moji nejlepší kamarádi
JAKUB ŠVEC STUDENT SEXTY
Co rádi děláme.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Každý den jsme trochu starší…
DARUJ SVOJE VAJIČKO… Co to je????
Denisa Tofernerová Mé studium na 4. ZŠ.
Masarykovo gymnázium.
Kdo jsem…!? Děti z Dětského domova Uherský Ostroh.
6. TŘÍDA .
ASISTENTI PROJEKTU Práce v EU – proč ne?
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
aneb doučovací večery pro přátele
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Mé záliby a koníčky.
Moje osobní prezentace
MOJE RODINA Josef Novák.
Jsem, Umím, Mám Jsem Jmenuji se: Samuel Brablenec
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Karolinka-město ve kterém žiji
Moje osoba.
Vsetín Město ve kterém žiji
VY_32_INOVACE_04_Povolání. Jméno: Vendula Báčová Ročník: 3. Období vytvoření: září 2011 Téma: Povolání Anotace: Učivo je podáno formou prezentace doplňující.
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Rok : 2013/2014 Třída : 9.B.  Třídní učitelka:  Milena Walterová  Žáci:  Farkaš Patrik  Kica Nikolas  Kökeny Miroslav  Nistorová Iveta  Semerák.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Výchova ke zdraví TEMA: Denní režim ČÍSLO.
Patrik Válek Jsem Patrik. Chodím do 5. třídy. Rád hraju fotbal a mé oblíbené hodiny jsou matematika, čeština a tělocvik. Chci se stát fotbalistou.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Popisuje: Vojtěch Zedek
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
SLOVENSKO 2016.
Míša Kratinová – moje kamarádka
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Předmět: Občanská výchova Ročník: 6. Tematický okruh: Péče o občana
Režim dne I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
ŠERM By:Anna Zemanová.
Základní škola Moravičany 2015/2016
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
Volný čas u lidí v pobytových sociálních službách
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Každý den jsme trochu starší…
Belojarský.
Transkript prezentace:

Zájmy a koníčky našich studentů Gymnázium U Balvanu, Michaela Novotná 3.A duben 2013

„Koníček“… = Hobby (z angl. hobby-horse)je soustavná činnost, kterou se lidé zabývají ze zájmu, ze záliby a ve svém volném čase. Neslouží k obživě, ale pro potěšení a pocit seberealizace. Koníčky sdružují lidi s podobnými zájmy a udržují jisté dovednosti a zvyky. Každý student potřebuje něco, co může dělat ve svém volné čase a co ho naplňuje energií.

V této prezentaci se dozvíte něco více o některých studentech ze třídy 3.A a jejich zálibách…

Nejdřívě něco málo o mě… Jmenuji se Michaela Novotná a bydlím v Jablonci nad Nisou. 2 roky jsem účinkovala v muzikálu což pro mě byla úžasná zkušenost! Mojí největší zálibou je tanec! Tancuji 12 let a život bez tance si nedokáži představit. Naplňuje mě energií, dobrou náladou a skvělým pocitem. Nejvíce ze všeho miluji adrenalin s prvním krokem na jeviště!

Anežka Gráttová Miluje hudbu! Chodí na sólový zpěv a do tanečního oddělení Základní umělecké školy v JBC. Účinkovala v muzikálu „Filmový Fanda“.

Johana Zachovalová Prozradila o sobě: Je mi 17 let, mezi mé koníčky patří jízda na kolečkových bruslích, plavání, v zimě sjezdovky. Když jsou sychravá odpoledne uvařím si cappucino a lehnu si s knížkou pod deku.  Ráda také trávím čas s přáteli!

Kristýna Rezlerová „Ve svém volném čase se bohužel učím, nemám příliš času na sebe, ale když už se nějaký najde, ráda tancuji jak moderní tak klasické tance, ráda sportuji, nejraději mám plavání, kdy se cítím volná a svá.“ „Ráda bruslím nebo tancuji Zumba dance.“ „Ráda si zpívám jen tak, kdy křičím nalesy a doufám že mě nikdo neslyší.“ „V čase odpočinku se ráda dívám na seriály nebo filmy.“ „Nejlepší je ovšem spánek, můj rekord je cca okolo 13h spánku.“

Tereza Štěrbová Prozradila: „Se vším tím učením nemám moc volného času. Ale právě když mi učení přetéká přes hlavu, je nejlepší čas vypnout a dělat něco úplně jiného. U výroby šperků si odpočinu a jsem ve svém živlu. V záplavě barevných korálků se dá nejlépe odreagovat. Baví mě to a ještě udělám radost buď sobě, nebo jiným :).“

Terky výtvory:

Jakub Hubner Říká o sobě : „Svůj volný čas si nenechám zkazit učením a čtením knih.“ „Zajímám se o hudbu.“ „Taky hraju na elektrickou kytaru.“ „Rád sleduju filmy.“ „Nejvíce času ale trávím s přáteli.“ „Nechybí ani občasná návštěva místního hospodského podniku.“ „A jelikož jsem fotbalista, tak sledováním fotbalu taky nepohrdnu.“

Denisa Efenberková Prozradila: „...chodím často na procházky se svým psíkem a kamarádkou, se kterou mimo jiné pořádáme čajové dýchánky a v létě pikniky s dalšími kamarády.. ráda peču, to přímo miluju, protože se u toho člověk skvěle odreaguje…“ „Také jezdíme s našima na výlety.“ „Mám ráda nakupování a posezení v kavárnách“ „Poslední dobou se také zajímám o modeling“

Barbora Hlaváčková Chodí plavat, přesněji do VZS (vodní záchranná služba), která spadá pod ČČK (čes. červ. kříž) Hraje na klavír, a prý dost dlouho na to, jak jí to nejde  Dříve navštěvovala i dramatický kroužek. Zaujaly jí běžky, ráda chodí sama . A dokonce je podle jejích slov i takový „blázen“, který je schopný se sám 3 hodiny procházet po částech města které nezná 

Karel Stuchlík Prozradil: „Mojí největší volnočasovou aktivitou je samozřejmě divadlo. Zkoušky míváme každý víkend a zkoušíme i 3 nebo 4 hodiny. Představení hrajeme samozřejmě v našem divadle v Josefově Dole, ale jezdíme i po okolních obcích a městech, se Zdravým nemocným jsme byli dokonce i dvakrát v Praze (Horní Počernice, Kobylisy). V tuto chvíli už připravujeme další představení - Vajíčko.“ „A další aktivity? Připrava do školy zabere dost času, ale rád chodím se svým psem na procházky, rád si také přečtu nějakou dobrou knížku (nejradši mám fantasy) nebo se podívám na nějaký film či seriál.“ „Pokud je čas rád jedu s rodiči na nějaký výlet, ať již do muzea, botanické a zologické zahrady či na hrady a zámky.

Nelly Fiefrová Nejraději tráví čas s kamarády!  Má psa, kterému se velmi ráda věnuje. Ráda poslouchá písničky a sleduje filmy! A však nejvíce si váží kamarádství s Týnou Bočákovou, se kterou jsou od dětství nejlepší kamarádky!

Šárka Hasenkopfová Prozradila: „Od 6 let jsem závodně lyžovala a obětovala jsem tomu spoustu času i na úkor známek ve škole.. Po deseti letech, že jsem musela kvůli zranění se běžek vzdát a teď objevu krásu požárního sportu, do kterého se snažím vkládat maximum!“

Jana Krausová Do loňského roku chodila na mažoretky. Jednou za čas zajde na zumbu a plavat. Každou sobotu ráno běhá, v zimě lyžuje, a také má ráda bruslení. V létě se ráda projede na kole.

Tímto všem „zúčastněným“ velmi děkuji za poskytnuté informace a fotografie!!

…A Vám děkuji za pozornost! Michaela Novotná