VODA – Tajemná a záhadná,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
V lidském těle je více než 600 svalů.
Advertisements

Význam vody pro člověka
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
Technika,tak jak ji vidím já…
Citáty O LÁSCE.
Hodnotová orientace svobodné generace
ČLOVĚK V SOCÍÁLNÍCH VZTAZÍCH
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Život je jako pohádka. Může být krátký i dlouhý, vyžitý do poslední kapičky, ale také nedokončený. Smutný i veselý, záleží jen na tom, jak si to sám hlavní.
Moudrost h usí Kladli jste si už někdy otázku, proč husy na svých dlouhých cestách létají vždycky ve formacích ve tvaru V? Jak se často stává, můžeme.
Přeji Ti sílu všech živlů
AUTOR: Mgr. Lenka Bečvaříková ANOTACE: Tento modul slouží jako doplňující výukový materiál pro žáky 3. ročníku oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Konference SebeVědomá žena
Srdce z lásky darované.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Interkulturním vzděláváním a prožitkem k toleranci
Čím lze charakterizovat Boha – Hospodina?. Láska, pravda, milost, moudrost, … POKOJ… Láska, pravda, milost, moudrost, … POKOJ…
2. neděle adventní/část 2: Modlitba proroků a obrácení srdce.
Nitro a osobní historie člověka o kterého se staráme Doc. Ing. Aleš Opatrný, Th.D. KTF UK v Praze Sekce spirituální péče Společnosti lékařské etiky ČLS.
Vytvořila: Kristina Thielová
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
Důstojnost člověka ve zdraví a v nemoci Viola Svobodová Hospic sv
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Východní náboženství Petr Machala.
ČTYŘI SVÍČKY.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Jste unaveni z hromady práce, ve stresu, nemůžete se soustředit? Zkuste na chvíli vypnout, zapomenout na práci a vyrazte do přírody. Pročistíte si mysl.
Psychologie štíhlé postavy
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
VYTVÁŘENÍ HOJNOSTI ( z knihy Sanaya Roman, Duane Packer TVOŘENÍ PENĚZ)
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Kluci, kamarádi, přeji vám co nejpříjemnější poslední chvilku roku a co nejšťastnější vstup do roku Ať Ti ten rok přinese jen a jen to nejlepší!!
Slovo života Červenec 2011 „Bděte a modlete se, abyste nepřišli do pokušení. Duch je sice ochotný, ale tělo je slabé.“ (Mt 26,41) „Bděte a modlete se,
Je zbožnost cool? ZAJÍMAVÁ ZÁBAVNÁ PŘITAŽLIVÁ. Jak lidé kolem nás vidí zbožnost? Je to něco společného s Bohem Je to nuda Nejspíš to nemá žádný praktický.
Technologie.
Tady je něco pro tebe k Našemu 9 měsíci Našeho vztahu…
Poutníci v Mladé Boleslavi –
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo neumí číst.
Způsoby modlitby II Vyrobilo centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Moje záliby Přemýšlení Kateřina Veverková
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Bohoslužba oběti Centrum pro katechezi Olomouc, 2015 Chléb a víno – Tělo a Krev Kristova – reálný duchovní.
Význam hodnotové orientace v OM Osnova Hodnoty obecně a hodnoty týkající se nás samých 4 kardinální ctnosti a nově diskutované hodnoty Hodnoty jako zdroj.
1. Tys láska sám, náš Pane! Co bez tvé milosti zde v srdci lidském plane, v tom není stálosti. Ty posvěť, co má býti pro věrnost příslibem, dej nám věrně.
SOCIÁLNÍ KOMUNIKACE KAPITOLA 10. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
Apoštolská 1. Prosíme Tě dej nám Pane sílu,
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Hodně štěstí Jiřinko, protože je krásné, hodně zdraví, protože je vzácné, hodně lásky, protože je jí stále málo. To vše Ti přeje K narozeninám František.
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Proč rád žiješ? Když chceš, aby se Ti splnily sny, nesmíš dlouho spát...
Konflikt  Náročná situace, střetnutí protichůdných sil na cestě k cíli.  Situace, v níž je nutno vybrat z určitých variant či alternativ  Do konfliktu.
Ájurvéda a já ročníková práce srpen Óm Dhanvantaraje Namaha Děkuji všem učitelům, kteří mi ukazují cestu.
Jakým chci být mužem, až budu starý ?
Jirka Pospíšil, AC Ivanovice
Struktura látek (pevných, kapalných a plynných)
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Ježíš.
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Štěstí tomu, kdo ho nemá. Lásku tomu, kdo je sám
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Nenechej si říkat Staříku!!.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
Marek Barták ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Naše zkuše nosti: #2 Pokoj především KDE A JAK NALÉZT POKOJ? POKOJE
Transkript prezentace:

VODA – Tajemná a záhadná, má svojí strukturu a paměť a stejně jako každá jiná energie, je ovlivňována prostředím, zvuky, okolím a ostatními vlivy. Pan Masaru Emoto ve své laboratoři nafotil krystaly zmražené vody, která byla vystavena nejrůznějším vlivům. Například psanému textu, hudbě nebo modlitbě Lidské tělo je tvořeno velkým dílem právě z vody a měli bychom se zamyslet nad tím, jakým vlivům svojí vodu vystavujeme.

Sklenice vody postavená na obrázek skákajících delfínů

Výsledný krystal

Tato voda měla nápis „Démon“. Posuďte sami, jak na ni působí

„Óm nama šívaja“ je sanskrtská mantra a znamená: „Moje nezištné odevzdání náleží božskému Šivovi štěstí převídajícímu.“ Tento překrásný krystal vypadá jako nějaká mandala

Tento krystal vznikl s nápisem „To je opravdu krásné“ Tento krystal vznikl s nápisem „To je opravdu krásné“. S tím přece můžeme z celého srdce souhlasit!

Takový účinek má slovo „Hlupák“ Takový účinek má slovo „Hlupák“. Při urážlivých a ponižujících slovech nemůže voda vytvořit žádnou krystalickou strukturu.

„Štěstí“: Dokonalá krása, harmonie. Jako jemně vybroušený diamant „Štěstí“: Dokonalá krása, harmonie. Jako jemně vybroušený diamant. Možná je harmonie podmínkou štěstí.

Voda s nápisem „Smůla“: Vznikl labilní krystal, který nemůže dosáhnout rovnováhy, ačkoli se o to snaží.

Myšlenky a slova mohou uzdravovat Myšlenky a slova mohou uzdravovat. Tato voda dostala ke čtení slovo „Mír“. Vidíme harmonický krystal, jenž přijal tvar hvězdy.

Takto vypadá pitná voda v Berlíně

Voda z přehrady Fujivara, než byla vyslovena modlitba pro vodu.

Voda z přehrady Fujivara po vyslovení modlitby pro vodu.

Takto působí heavy metal Tento krystal ovlivnila hudba J.S.Bacha Takto působí heavy metal

Smetanova „Vltava“

Láska mezi manžely

Tři Zlatá pravidla dr. Nobua Šioji Smýšlejme o všem pozitivně. Jelikož se poslední dobou hodně mluví o obrovském významu pozitivního myšlení, nemusíme to dále rozvádět. Bylo prokázáno, že pozitivní myšlení má blahodárný vliv na tělesné zdraví, například posiluje imunitní systém. Tento duchovní postoj tedy není žádným pravidlem pro vedení lepšího (ve smyslu etiky či náboženství) života, nýbrž důležitou radou k udržení či nabytí tělesného a duševního zdraví. Máme tudíž pozitivní základní postoj a v každé situaci jsme připraveni vidět šanci a využít ji. Nemá to nic společného s lichocením či lakováním světa na růžovo – právě naopak, místo abychom se zaměřovali jenom na negativa, posuzujeme obě strany, abychom správně rozpoznali svoje možnosti a šance.

Nezapomínejme děkovat Nezapomínejme děkovat. Vděčnost by měla být naším základním pocitem, a proto je důležité si ji stále znovu připomínat. Pozornosti je v patách energie – když si vděčnost uvědomujeme, vysíláme odpovídající vibrace a přitahujeme vibrace stejného druhu, to znamená, že se bude objevovat čím dál více situací, za něž budeme moci opět projevit svou vděčnost. Mnohým lidem chybí základní pozitivní postoj a ti především musí svou pozornost zaměřovat na věci, za něž mohou být vděční, třebas to jsou maličkosti. Existují rovněž tací, kteří tvrdí, že v jejich životě není zhola nic, za co by měli být vděční, ale vlastně by měl být každý velice vděčný za to, že vůbec žije.

Nereptejme. Když někdo, místo aby byl vděčný, vidí na všem něco špatného, stávají se tyto negativní pocity a myšlenky vibracemi, které se šíří do jeho okolí, aby posléze přitáhly události, jež vyvolají další reptání. Myšlenky typu „mám problémy“, „to ale nemám vůbec rád“, „to nezvládnu“, „to je na draka“, „to je těžké“ nebo „to je namáhavé“ přitahují složité, nepříjemné, těžké a špatně zvládnutelné situace.

„Děkuji“: Obrázky a texty: Masaru Emoto, Jürgen Fliege Léčivá síla vody Hudba: Mike Oldfield