N ĚMECKÝ BOXER Alias,,rozplácnutý miláček“. S TAVBA TĚLA Velikost: psi-57-63cm feny-53-59cm Váha: psi-nad 30kg feny-nad 25kg Boxeři mají velmi silnou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Korálovka sedlatá (Lampropeltis triangulum)
Advertisements

ENERGIE ve výživě koní.
Mladší školní věk 6/7 – 11/12 let
DORPER © Katedra speciální zootechniky, FAPPZ, ČZU v Praze.
Žena a sport Mgr. Lukáš Cipryan.
Hynek Moliš Králík domácí
VY_32_INOVACE_2C16 P OSILOVACÍ PROGRAM PRO DNEŠNÍ ŽENY.
Jack russel teriér.
Senzitivní období Mgr. Václav Kain.
Kristýna Mašková Ragdoll.
Dogtrekking Chceš jít rychle, jdi sám. Chceš dojít daleko, jdi s ostatními.
Jezevčíci Alice Žáčková.
Velký münsterlandský ohař
Já a vše kolem mě..
Veronika Rozehnalová a Kristýna Kořínková
Medvědi.
Pohybová aktivita všedního dne K. Barták Ústav tělovýchovného lékařství LF a FN, Hradec Králové.
Pes …a jeho plemena.
Ovlivnění medikace prostřednictvím dlouhodobé redukce váhy
Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař.
Zvířata divočiny Terezka Mazurová.
Small Munsterlander. byl vyšlechtěn v Německu, v kraji Münsterland, odkud pochází jeho pojmenování. Vznikl začátkem 20. století cílenou selekcí ze španělských.
Německý ovčák LORD.
SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.
Psi – Mé hobby Co se mi na psech líbí a proč jsem si je vybrala na svoji prezentaci Původ psů Anatomie těl psů Chování psů Smysly psů Srsti psů Dělení.
Bonita se věnovala s úspěchem pachovým pracím. Je maminkou Colina a Dorky. V době aktivní práce byla krmena PREMIUM ADULT. Během letošní březosti a laktace.
Slovenský kopov.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Žena a sport.
Alzheimerova choroba Lukášek Závodný 2.HB.
Labrador, labrador retriever
POHYBOVÁ SOUSTAVA SVALY
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace Oblast podpory Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základní škole OP VK.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: střední Afrika Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes Využití dnes: společník Průměrná délka života: 12 let Další.
Pitný režim a děti Dana Růžičková, DiS., nutriční terapeutka Poradenské centrum Výživa dětí 14. května 2008.
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
BLÁZNIVÁ FAKTA !.
Jagdteriér.
S AMOJED. Rasa Samojed  Země původu je Rusko  Hmotnost je kg  Výška cm  Barva sněhově nebo krémově bílá  Velmi staré plemeno sibiřského.
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Č lov ě k a zdraví VY_32_INOVACE_8.
Bavorský barvá ř Původ: Podstatně lehčí a menší varieta hannoverského barváře, vyšlechtěná z něj v druhé polovině minulého století v Bavorských Alpách.
Název Tělesné typy lidí
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Itálie Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes-honič, slídič Využití dnes: lov drobné zvěře Průměrná délka života:
BORDER KOLIE Hedvika Kočendová R1.A kellyamuninka.blog.cz.
ROTTWEILER.
VY_32_INOVACE_Př.5.06_Krtek obecný-prezentace
Siamská kočka Plemeno kočky.
Moje Zvířata Bára, Bella, Chip.
Sportovní Tipy 10 Pravidel. Pravidlo č.1 Noste sportovní oblečení!
Bulteriér.
Tyrannosaurus rex Tyrannosaurus rex Tyrannosaurus rex
Labradorský retrívr.
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
PES DOMÁCÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Hana Hrachovská NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_VLA+PŘÍ_14.
PSÍ PLEMENA Bernardýn, milý obr.
Odborný seminář AFIZ Žilina (SK); 12. květen 2016
Klokani.
Prezentace Jánošová Lea
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
Slovenský Čuvač Anna Daňková
PARYBY převážně mořští živočichové chrupavčitá kostra dýchají žábrami
Prezentace Jiří Šebesta
BABY PARK Olomouc
Sportovní Tipy 10 Pravidel.
Základní škola T. G. Masaryka Blatná,
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
VOMBATI.
Transkript prezentace:

N ĚMECKÝ BOXER Alias,,rozplácnutý miláček“

S TAVBA TĚLA Velikost: psi-57-63cm feny-53-59cm Váha: psi-nad 30kg feny-nad 25kg Boxeři mají velmi silnou kostru. A velmi vyvinuté svaly. Širokou hlavu s,,rozplácnutým“ čenichem a většinou černou nebo černo-bílou maskou.

P ÉČE Boxeři nejsou nároční na úpravu srsti stačí je pouze jedenkrát do měsíce vykartáčovat a jednou za 2-3 měsíce vykoupat. V čem jsou jinak nároční je však pohyb. Potřebují velký dostatek pohybu minimálně 1,5 hodiny denně. Hodí se tedy spíše k aktivním lidem.

V ÝCVIK Výcviku Německého boxera je nutné věnovat hodně času jinak vám přeroste přes hlavu. Začne být rozjívený a mohl by někomu i nechtěně ublížit. Boxeři jsou hodně vnímaví. Učí se tedy velmi lehce a rychle. Základy jako je sedni, lehni, zůstaň a ke mně jsou schopni se naučit za velice krátkou dobu. Mají velkou paměť takže když se nějakou dobu nebudete výcviku věnovat tak to nevadí cviky ani povely nezapomínají.

. V YUŽITÍ B OXERA Je několik způsobů jak boxera využít. 1. ke sportovní kynologii- Výcvik poslušnosti, který se pak předvádí na soutěžích- 2. Dogdancing- tanec se psem díky jejich inteligenci se mohou v tomto sportu dopracovat hodně vysoko (vlastní zkušenost) 3.Agility- parkur pro psi je vhodný už méně jelikož trpí na kyčle. Takže je tento sport vhodný max. do 4 let. Jako kamarád.. Miluje děti.. :)

G ALERIE FOTEK Zdroj: Text a foto vlastní