♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.
Advertisements

Vzdělávací oblast: Český jazyk – gramatika Autor: Vlasta Lindovská
Peníze.
1. KORINTSKÝM 13 Pro dnešek! Tommy's Window Slideshow
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
1. Když všechno je ztracené a ty jsi sám, pros, Bůh tě slyší. Když bezradně stojíš a nevíš jak dál, pros, Bůh tě slyší. On je Pán, slyší.
Trhlina ve džbánu Neklikej Zapni zvuk.
Slova Květiny.
Revised version of the original slideshow produced by Nguyen Hai Minh in Vietnam. Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory!
Copyright © 2009 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.
Nu 9/15-23 V den, kdy byl Příbytek postaven, přikryl Příbytek při Stanu svědectví oblak. Od večera do rána pak spočíval nad Příbytkem.
Slovníček pojmů Aktivita č.1: Výchova k aktivnímu občanství
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115 Autor: Ing. Ilona Sadílková Materiál: VY_32_INOVACE_ICT36.19 Téma: PowerPoint Číslo.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Čtěte pomalu a tiše!  .
1. Kdybych tě neměl, Ježíši, můj Pane, | a kdyby krev tvá nemluvila za mne, | kde bych já bídný mezi ubohými | smýt mohsvé viny!
Foto tvého narození Vítej ! Příchodem internetu, nástroje genealogického výzkumu udělaly velký pokrok. Nyní, můžeš najít své foto když jsi byl miminko.
Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.
S E N E K A R A D Í Nevyhnutelné snášej s klidnou myslí.
POKRAČUJTE KLIKNUTÍM Copyright © 2009 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte si reproduktory! ♫ Zapněte si reproduktory!
. I Moudra v zapadu slunce.
Siemens Enterprise Communications Ondřej Nový Key Account Manager Siemens Enterprise Communications, s.r.o. Praha, Siemens Enterprise Communications.
IN YOUR EYESANASTACIA.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Ahoj!.
Paulo Coelho Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Komunikace Dvojí zápor VY_22_INOVACE_20 Sada 2 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213.
Prosím zapněte si zvuk a klikněte na ikonku
Nečekej na úsměv, abys byl milý ...
Nech ten kufr na tři zámky, nech ho pěkně v koutě stát.
♫ Zapněte reproduktory ♫ Zapněte reproduktory Pokračujte kliknutím.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
1. Z rána, když den se počíná, modlitby tvé buď hodina. Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být stále připraven, Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být.
Stará čínská moudrost Zapni hudbu.
P u s i n k y Jednej se mnou laskavě, můj pane. Žádné srdce na světě není vděčnější za laskavost než moje milující srdce.
1. Dáváš lásku, jíž je tolik třeba k zahojení dávno starých ran, dáváš Slovo srdce s denní vůní chleba, jež nás vede k tobě ze všech stran.
1. Tys naděj má, | jen ty sám, | Bože můj, na tebe spoléhám
Pracovní desatero.
1. Je Lékař velký přítomen, | sám mocný, vlídný Ježíš. | On dí: Buď hříchu pozbaven! | Tak uzdravuje Ježíš. | Jméno každé nad jméno, nade všechno zvýšeno,
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Nezbytná gramatika v angličtině Stupňování krátkých přídavných jmen VY_22_INOVACE_28 Sada 4 Základní škola T. G.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
Myšlenky o přátelství. Člověk by chtěl být gigantem a je hovno kamaráde.
,000,000 5,000,000 2,500,000 1,250, , , ,000 80,000 40,000 20,000 10,000 5,000 3,000 2,000 1,000.
Vypracovala: Mgr. Hana Toflová Dne: ICT2/1/3/17.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
Copyright © 2007 Tommy's Window. All Rights Reserved
1. Když Ježíš, můj Pán, mne potěšuje, tu sklání se níž, tak blízko mi je, že okouším jistotu, obnovu sil. On bezpečně vede mne v nebeský cíl!
1. Ježíši, jak pastýř voď nás, | chceme býti stádem tvým! | Z pouště světa doprovoď nás | k pastvám věčně zeleným, z pouště světa doprovoď nás | k pastvám.
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Slova Květiny.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Michaela Blažková VY_32_Inovace_ Zájmena
. I Moudra v zapadu slunce.
1. Za ty, kdo hladem trpí a bídou, prosíme: Zjev svoji slávu
VY_32_INOVACE_06_SLOVNÍ DRUHY_ZÁJMENA 1
OCHRANA ČLOVĚKA ZA MIMOŘÁDNÝCH UDÁLOSTÍ X
VŠECHNO ODPUSTIL JSI NÁM,
Tommy's Window Slideshow
. I Moudra v zapadu slunce.
Zoner Callisto 4 Callisto 3 – text, využití. Zoner Callisto 4 Callisto 3 – text, využití.
Foto tvého narození Vítej !.
Zájmena.
Tommy's Window Slideshow
Tommy's Window Slideshow
Kvíz o [vašem tématu] [Vaše jméno] 5. září 2006.
Práce s powerpoint. Lekce 1 - více výukových souborů najdete zde: emagister.eu
Transkript prezentace:

♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved

Musíš nechat ztuhnout sama sebe v nesprávném jednání kvůli krutému okamžiku v minulosti? Chceš aby tvůj osobní svět byl postaven stále na ubohé události ve tvé nevratné minulosti? Nebo jsi připraven najít lepší cestu? Lepší než co?

…nikdy není vyrovnaný stav. Spravedlnost nikdy nenastane. Řetěz reakcí, jež je spuštěn ve všech aktech msty, přivazuje oba, uraženého a urážejícího, k pohyblivým schodům bolesti. Oba dva jsou zaklesnutí v eskalátoru tak dlouho, jak to rovnováha vyžaduje a vystupňování se nikdy nezastaví, nikdy nikoho nepropustí.

Nezáleží na tom, jaké jsou naše zbraně – slova, hole, šípy, pušky, bomby, nukleární rakety – msta nás vede k vystupňování násilí.

Odpuštění zabraňuje návratu bolesti. Odpuštění uzdravuje vaši paměť když mění představy vaší paměti.

Pro více z Power Pointu navštiv stránku: