Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Copyright © 2009 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Copyright © 2009 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků."— Transkript prezentace:

1

2 Copyright © 2009 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků

3

4 Všechno toto je navěky v minulosti a není možné to povolat nazpět. Nemůžeme obrátit v niveč jeden jediný skutek nebo vzít zpět jediné neopatrné slovo, ale můžeme udělat nový začátek v přicházejícím roce.

5

6 Bůh ti může dát v tomto příštím roce „ korunu krásy místo popela, olej veselí místo truchlení a závoj chvály místo ducha beznaděje.“ (Izaiáš 61:3) Může ti přinést med ze skály a vyvést sladké vody z hořké pouště minulosti, bez ohledu na to, co to bylo (Deuteronomium 32:13; Izaiáš 41:18). Toto všechno je přislíbeno v Jeho slovu, jestliže Mu náležíš. „Všechno napomáhá k dobrému těm, kteří milují Boha.“ (Římanům 8:28)

7

8

9 www.tommyswindow.com Pro více z Power Pointu navštiv stránku:


Stáhnout ppt "Copyright © 2009 Tommy's Window. All Rights Reserved ♫ Zapněte reproduktory! ♫ Zapněte reproduktory! Klikněte na postupné vsunování snímků."

Podobné prezentace


Reklamy Google