Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

P u s i n k y Jednej se mnou laskavě, můj pane. Žádné srdce na světě není vděčnější za laskavost než moje milující srdce.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "P u s i n k y Jednej se mnou laskavě, můj pane. Žádné srdce na světě není vděčnější za laskavost než moje milující srdce."— Transkript prezentace:

1

2 P u s i n k y

3 Jednej se mnou laskavě, můj pane. Žádné srdce na světě není vděčnější za laskavost než moje milující srdce.

4 Nesnaž se zlomit mou duši násilím. Já bych mezi ranami lízal tvé ruce. Tvá laskavost a porozumění mne rychleji naučí dělat věci, které si přeješ.

5 Mluv se mnou často. Tvůj hlas je pro mě nejsladší hudba na světě, jak musíš vědět z divokého mávání mého ocasu, když zaslechnu Tvoje kroky.

6 Když je chladno a mokro, prosím, nech mě uvnitř. Jsem zdomácnělé zvíře, které už není zvyklé na drsné podmínky.

7 A já nežádám větší výsadu, než čest sedět u tvých nohou u rodinného krbu. I kdybys neměl žádný domov, raději bych tě následoval přes led a sníh, než odpočíval na nejměkčím polštáři v nejteplejším domově na světě.

8 Jsi můj Bůh. Udržuj mou misku stále plnou čerstvé vody, protože já Ti nemohu říct, že trpím žízní.

9 Krm mě kvalitním jídlem, abych mohl dovádět, hrát si a plnit Tvé příkazy, chodit vedle Tebe a být připravený a schopný bránit Tě svým životem, kdybys byl v ohrožení.

10 Milovaný pane. Až přijde čas, kdy už nebudu zdravý a nebudu mít radost ze života, nedávej mě od sebe pryč.

11 Jemně mě drž a dopřej mi milosrdný věčný odpočinek. Odejdu s myšlenkou, že můj osud byl nejbezpečnější ve Tvých rukou.


Stáhnout ppt "P u s i n k y Jednej se mnou laskavě, můj pane. Žádné srdce na světě není vděčnější za laskavost než moje milující srdce."

Podobné prezentace


Reklamy Google