Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Když Ježíš, můj Pán, mne potěšuje, tu sklání se níž, tak blízko mi je, že okouším jistotu, obnovu sil. On bezpečně vede mne v nebeský cíl!

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Když Ježíš, můj Pán, mne potěšuje, tu sklání se níž, tak blízko mi je, že okouším jistotu, obnovu sil. On bezpečně vede mne v nebeský cíl!"— Transkript prezentace:

1 1. Když Ježíš, můj Pán, mne potěšuje, tu sklání se níž, tak blízko mi je, že okouším jistotu, obnovu sil. On bezpečně vede mne v nebeský cíl!

2 2. Když blíží se tmy a přede mnou noc, jen k tobě chci vzhlížet, hledat tvou moc. S mou motlitbou proniká paprsku svit, a slovo tvé: „Neboj se!“ bude mi znít.

3 3. Má nebeská spáso, věřím ti rád! Jsi jistota pevná, nebeský hrad. Tak dlouho jsi čekala, znala můj hřích! A přece jsem z milosti čistý jak sníh!

4 4. Jak s poutnickou holí jdu k tobě blíž a vzývám tvé jméno, chválím tvůj kříž! Jen přijmi mne na milost, srdce mé ztiš a skrze své vzkříšení táhni mne výš!


Stáhnout ppt "1. Když Ježíš, můj Pán, mne potěšuje, tu sklání se níž, tak blízko mi je, že okouším jistotu, obnovu sil. On bezpečně vede mne v nebeský cíl!"

Podobné prezentace


Reklamy Google